Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:54:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 16  (Прочетена 156410 пъти)

mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: април 03, 2013, 17:57:26 »

Благодаря ви, ще опитам да видя в сайта, който давате. Веднъж им разглеждах каталога и ми се стори доста неразбираем, но ще се опитам сега да се ориентирам. Дано се справя.
А колкото до това, че опаковката е на ролка не ме притеснява, защото ще са ми необходими доста метри поне 20-25м.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: април 03, 2013, 20:32:17 »

Ами - за София - по Цар Симеон (улицана на Рая), като завиеш от Мария Луиза в посока Женския пазар, от лявата страна (съжалявам, че така обяснявам, но го преместиха магазина от старото място и сега не му знам номера) има магазинче, което продава панделите основно на ролки, като са на доста добри цени. Нямат сайт, за това казвам "за София". Магазинчето е в тази част на улицата - по- близо до Мария Луиза. Там има такива панделки с кант отстрани (аз основно съм купувала розови и лилави де, но това ми е трябвало).

Същият такъв магазин има и като свиеш на Пиротска на тази гръцката сладкарница към трамвайните линии...малко преди линиите отляво...

Наистина имат доста неща...
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: април 03, 2013, 21:41:04 »

silver_f от Стара Загора съм smile Това е суер цена, аз на няколко места погледнах и бяха на 0,30лв. бройката. Сега ми казаха още едно място надявам се там да са на по добри цени smile

аз си купих 100, точно лилави и бели микс, във формата на сърце, от Aliexpress.com. Пристигнаха преди няколко дни и съм много доволна. smile Бяха доста евтини - около $4.
Активен
megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #333 -: април 04, 2013, 09:29:25 »

milenuity mерси за сайта сега ще го разгледам smile
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: април 04, 2013, 09:50:36 »

Доколкото виждам mari_i_i не е от София и затова се налага да търси в сайт.

mari_i_i, какъв цвят панделка ти трябва? Ако не намериш по сайтовете, мога да проверя по магазинчетата, които skylife  е дала и да ти изпратя.
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: април 04, 2013, 16:16:51 »

Да, не съм от София  sad, а в София човек може да намери всичко.
elistoilova, благодаря за готовността за помощ  Wink, отправила съм запитване към http://www.aegeanparadise.eu/index-1.html
защото от каталога им ми е страшно трудно да разбера каква точно е цената, какъв е метража на панделките и кой е каталожния номер на конкретния цвят. В събота ще си ходим и до село, там се намира склада на "Флора пак", ще погледна и там, дано да имат. Ако не стане работата до тогава мога да се възползвам от услугите ти.
Принципно ще ми трябва бяло 10мм и дължина на ролката поне 22м;
червена 6-7мм и дължина пак поне 22м.
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: април 05, 2013, 09:14:48 »

mari_i_i, панделката, която аз използвах за поканите е бяла, 10 или 12мм (не знам точно колко), 25метра ролка за 3лв.
Ако не можеш да намерих на тези места, за които си писала, не се притеснявай да се обърнеш към мен Wink
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #337 -: април 08, 2013, 14:52:00 »

Търсе да купя панделки за столове 30 бр, червени
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #338 -: април 08, 2013, 16:47:05 »

И понеже аз самата съм голям фен на Instagram, не мога да не споделя тази идея (надявам се да не се повтаря) smile
Гостите, които обожават да снимат с телефоните си, ще могат да качват снимките си нетърпеливо в Instagram с конкретен таг, който сами си съчинявате от вашите инициали и датата например, така че да е уникален и да не се смеси с други тагове. Извинявам се, ако на някой това нищо не му говори, но ако използвате приложението би трябвало да ме разберете.

Сега ми хрумва, че може даже да се обяви състезание между всички гости, за най-романтичната/най-веселата/най-уникалната снимка от сватбата ви, която ще изберете заедно с младоженеца и може да наградите отличилия се "фотограф" с дипломка или нещо друго за спомен още същата вечер smile
На мен поне ще ми е адски любопитно да видя снимки от нашия ден възможно най-скоро, а това обикновено отнема време на професионалистите както си му е реда.

Ах, още днес ще го задействам, много се въодушевих!  yahoo

* instagram.jpg (70.93 KB, 397x600 - видяно 240 пъти.)
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #339 -: април 08, 2013, 20:41:39 »

Това е и в моите идеи в пинтерест за свтбата!  yahoo good и аз съм фен на инстаграм хи хи  yahoo
Активен
iskrichkavn
Ентусиаст
**
Публикации: 109

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: април 11, 2013, 07:19:49 »

Ако си търсите бонбонки "Детска радост", на колхозния пазар, на паркинга срещу Билла, като тръгнете посока към зеленчуците, на ъгъла има едно магазинче за сирене и маслини. Вътре продават и бонбонките! Става дума за Варна Wink
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: април 11, 2013, 08:03:11 »

Супер ще проверя там smile и на гаражите ми казаха че имат, но точно като проверявах бяха свършили.
Активен
dideto5
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #342 -: април 12, 2013, 10:31:55 »

Момичета,знаете  ли къде в София могат да се намерят бонбони Детска радост? Където и да търся-няма!!!  huhhuh.gif Вие с какво ги замествате?
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: април 12, 2013, 10:34:10 »

Понеже и аз не намерих сложихме бонбонки М§М с надеждата, че няма да се разтопят до 11 май smile
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211

« Отговор #344 -: април 12, 2013, 10:56:09 »

Може ли някой да ми каже откъде мога да намеря табелка с дръжка, обикновено пише на тях "Горчиво" или нещо тематично за сватбата. Търсих навсякъде, но може би си имат специално име и не мога да намеря.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: