Сватбени етикети!!! част 4

<< < (60/64) > >>

ema6666:
Момичета, разбрах всичко, що се отнася до разпечатването, изрязването и т.н. на етикетите. Само не разбрах дали някоя от вас може да ми помогне да ги променя, така че да бъдат за нашата сватба  8P
Ако това не успея да направя, всичко друго остава без значение :)

ManuelaAB:
Момичета, току що си получих не 1, не 2, а 3 варианта за дизайн за нашите етикети и бързам да се похваля :))))) То не хвалба, защото и 3те варианта са с наша снимка и не ми се иска да ги пускам във форума, по-скоро искам горещо да препоръчам жената, която ми ги направи на тези от вас, които още не са отметнали това. Взима по 5 лв за дизайн, като аз и поръчах 2 различни да ми направи и да си изберем, но тя за 10 лв ми прати 3.... за 4 дни ги направи и съм ааадски доволна, защото големи нерви бяха с тея етикети преди това, искаха ми безумни цени да ги направят на други места.
Ако някоя от вас иска да и пратя страницата във фб, откъдето се свързах с нея или да види какви са нашите етикети за тази смешна цена да ми пише :)

djosi:
Защо не ги покажеш тук, да ги видим всички.?

lolitkabg:
аз искам.. тъкмо започва моята драма с етикетите  :)

ManuelaAB:
Всъщност да.. какво значение има, че са с наша снимка  *crazy*
И 3те варианта ми ги прати в .pdf формат Перфектно качество и на отделен файл в искания от нас размер, подредени на листа и готови за печат... общо взето ни обърна доста внимание и е отворена за всякакви искания и претенции.. А може и да съм толкова впечатлена, защото прекарах n на брой нощни смени, опитвайки се да докарам някакви сносни етикети на paint (без особен резултат) :D
P.S Избрахме варианта долу в ляво

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница