Сватбени етикети!!! част 4
Sisku:
Етикети те са супер. И е добре, че си намерила кой да ги направи на сносна цена.
Аз като минала вече булка да споделя опит. Моите ги направи една приятелка, отпечатах ги вкъщи и ги залепихме. Трудно ни беше още при залепянето, оставаше въздух между бутилката и етикета, но що годе се получиха. Бяхме предупредили в ресторанта да не охлаждат ракията, понеже ги отпечатах на мастилно струен принтер, но въпреки това явно бяха сложили всички бутилки в нещо като хладилна стая и си имахме етикети с цветовете на дъгата :funny: :funny: :funny: Добре поне, че текстът си беше останал и се четеше, получи се ефектно, но божурите ми не се забелязваха :D Но да кажа пак, най - много нерви имаше при лепенето :D
Cerise:
Моите етикети са готови. По-натам ще ги пусна, защото искам още малко да им се порадвам само аз. *YAHOO* *YAHOO* До тук това ми е най-любимия ми детайл от сватбата. :Drinkz: Като изберем подходяща фартия и добавим малко акценти при печата, ще ги покажа напълно завършени.
Sunny_bear:
Днес си поиграх и измислих на прима виста едни етикети, ако някой може даде мнение за по-интересен вид ще се радвам. Не искам да са със снимка, а само текст, като темата на сватбата е бордо.
alexandrova_90:
Аз бих сложила някаква рамка със заврънтулки..
Sunny_bear:
Да, добра идея, може би заврънтулка по една горе и долу, ще пробвам. Мерси!
Навигация
[0] Списък на темите