Сватбени етикети!!! част 4
ema6666:
Цитат на: alexandrova_90 в април 22, 2015, 13:01:06
Имах предвид, че трябва да знаеш на каква хартия ще ги разпечатваш, защото ще трябва да ги изрязваш с ножица. Ако ще е на хартия, тип стикер, трябва да имаш предвид какъв тип ще вземеш. Има А4 лист, който е награфен и разделен на 4-6-8 отделни етикета, трябва да се прецени дали ще се хваща големината на твоя и като форма.. После те са с правоъгълна форма най-често и тр да се изреже точно по формата на етикета ти, като минеш с ножицата може да разлепиш етикета предварително. Също не знам дали ще издържи такъв обикновен етикет, да бъде залепен върху бутилка, тя няма да е суха постоянно, може да се запоти и т.н.. =]
Ами това, което аз си мислех е, че ще ги изрежа сама. Имам достатъчно време да се справя. Ще взема такава хартия, каквато препоръчате вие или някой тук във форума, тъй като не съм наясно коя ще издържи достатъчно дълго. Ще прочета цялата тема и така. А що се отнася до размера - съвсем малко по-малък трябва да бъде, за да заеме точната форма на шишето. Мислех си дали ще е добре да сложа и малко от цвета на сватбата - праскова, но това ако успея да се разбера с Photoshop-а ще го видя :DANCE:
tedisign:
На дигитална машина не мисля че ще има проблеми. Имам една бутилка от една сватба вкъщи от повече от 10 години, цветовете не са избеляли. Ако е на някой мастиленоструен принтер може да се разтекат цветовете, особено ако са заместители а не оригинални мастилата може и да изсветлеят.
Sisku:
Ема, нашите бутилки също са с тясно гърло и се разширяват надолу. Реших сама да правя етикетите, но в последствие една приятелка с познания във фотошоп ми ги направи. Ние също сме с нестандартна форма, точно заради формата на бутилката. За сега съм извадила само един за проба на стикерна хартия и на моят принтер, които е мастилено струен. Вероятно ще пробвам и на лазерен как се вижда. Но ако можеш да работиш на фотошоп или имаш познат, който може да ти помогне, мисля, че ще се справиш.
А, да, и ние сме в прасковената гама. Качвам пробният етикет с по - ситните букви, за да добиеш представа. :)
ema6666:
Цитат на: Sisku в април 22, 2015, 19:21:55
Ема, нашите бутилки също са с тясно гърло и се разширяват надолу. Реших сама да правя етикетите, но в последствие една приятелка с познания във фотошоп ми ги направи. Ние също сме с нестандартна форма, точно заради формата на бутилката. За сега съм извадила само един за проба на стикерна хартия и на моят принтер, които е мастилено струен. Вероятно ще пробвам и на лазерен как се вижда. Но ако можеш да работиш на фотошоп или имаш познат, който може да ти помогне, мисля, че ще се справиш.
А, да, и ние сме в прасковената гама. Качвам пробният етикет с по - ситните букви, за да добиеш представа. :)
Sisku нашите бутилки са абсолютно същите :danceg: Я кажи сега, добре ли ти се залепват етикетите? Аз нямам никакви познания по фотошоп, така че ще трябва да помоля някой за помощ. Но честно казано съм се спряла на тази форма за етикети, защото доста добре пасна на бутилката (поне на хартия де) =]
Sisku:
Да ти кажа, добре се залепят, просто трябва човек да внимава повече, за да не остане въздух и съответно балончета. Но фирмата наистина е идеална за бутилките, аз също мислих за такава като вашата, но в последствие се спряхме на тази. Дори етикета го принтирах на хартия, което имах от доста време, но мисля, че се получи добре. Тези дни трябва да се залавям с печатането и изрязването, та поне това да свърша сега ида не е в последния момент. :Д
Навигация
[0] Списък на темите