Сватбени етикети!!! част 4
alexandrova_90:
Такъв тип етикет, ще е труден за изрязване, а и с какво мислиш да го лепиш към бутилката, формата е нестандартна, сама едва ли ще се справиш.. Хм, не искам да те обезкуражавам де.. Преценям от моите възможности, които не са големи.. За самото му направяне на компютър, може би проблема не е толкова голям, ще помисля. После е по-трудното според мен :huh:
melita:
Да ви попитам - имам самозалепящи се листа, матови, отдолу с лепенка. Според вас ще има ли проблем с тях ако ги изпозлвам за етикети - надраскване, отлепяне,избеляване на цветове?
ema6666:
Цитат на: alexandrova_90 в април 22, 2015, 12:00:32
Такъв тип етикет, ще е труден за изрязване, а и с какво мислиш да го лепиш към бутилката, формата е нестандартна, сама едва ли ще се справиш.. Хм, не искам да те обезкуражавам де.. Преценям от моите възможности, които не са големи.. За самото му направяне на компютър, може би проблема не е толкова голям, ще помисля. После е по-трудното според мен :huh:
Тъй като не те разбрах, кое ще е трудно при залепването, ще се опитам да ти опиша бутилката. Самата й форма е такава, че гърлото е тясно и постепенно се разширява, което пасва идеално на този етикет. Изрязах го на хартия и го наложих на шишето. Сега вече дали като изпълнение на компютър и разпечатването му, и рязането му след това са лесни, нямам идея. Чак до там не съм го мислила :)
flutter:
Ако етикетите не са много като бройка можеш да си ги изрежеш на ръка. Аз моите така си ги рязах. За залепването - като се отпечатат на стикерна хартия е най-лесно.
alexandrova_90:
Имах предвид, че трябва да знаеш на каква хартия ще ги разпечатваш, защото ще трябва да ги изрязваш с ножица. Ако ще е на хартия, тип стикер, трябва да имаш предвид какъв тип ще вземеш. Има А4 лист, който е награфен и разделен на 4-6-8 отделни етикета, трябва да се прецени дали ще се хваща големината на твоя и като форма.. После те са с правоъгълна форма най-често и тр да се изреже точно по формата на етикета ти, като минеш с ножицата може да разлепиш етикета предварително. Също не знам дали ще издържи такъв обикновен етикет, да бъде залепен върху бутилка, тя няма да е суха постоянно, може да се запоти и т.н.. =]
Навигация
[0] Списък на темите