Сватбени етикети!!! част 4
emmmmmy:
Аз ги давам като помощ за тези, които не могат и нямат пари или време да се занимават. За мен лично са напълно задоволителни и се радвам че има добри хора, които правят такива сайтове.
И аз като Деничка харесах 2-3 варианта.
На мен лично също не ми допада етикета, който е показал ДжДими, но -всеки с вкуса си.
В крайна сметка шампанското ще е с етикет шаблон , с изрисувана лавандула, а виното се колебая, или с две котки, или в лилаво черно и бяло, с числото 3-датата на венчавката.
goldish:
Еми, страхотни етикети!!! В пъти повече ми харесват от "дизайнерските". Звездичка ги е оприличила много точно :bravo: Все едно от клип на Тони Дачева от най-ранния и период.
djdimi:
Цитат на: goldish в юни 03, 2012, 18:21:22
...Звездичка ги е оприличила много точно :bravo: Все едно от клип на Тони Дачева от най-ранния и период.
Момичета, благодаря ви за полезните коментари.След последните уточнения по сценария на тържеството с булката, сватбата ще бъде с бледо виолетова украса и етикетите много са им харесали (има и други за кумската ракия, но не съм ги качил в сайта).Музиката ще е предимно български фолклор, поп-фолк и ретро от 80-те и 90-те год , както и популярни летни хитове.Оказа се, че Тоника, Тони Димитрова, Силвия Кацарова и Тони Дачева са сред любимите изпълнители на родителите на младоженците (все пак те дават ракията).Надявам се всички да са весели, доволни и щастливи.Ще пиша впечатления след сватбата.
emmmmmy:
В този случай, етикетите са изключително подходящи, поздравления . :)
Мариелка:
Искам да ви питам относно размера на етикетите, ако ги правите на Word. Четири етикета ли събирате на една страница?
Навигация
[0] Списък на темите