Сватбени етикети!!! част 4

<< < (3/64) > >>

Мариелка:
Сестра ми ще си поръчва етикетите 16бр за 4.80лв от "Немезида".

emmmmmy:
аз правя само за виното за черквата и за шампанското, просто така реших, да нямат украса, а по-специален етикет  :). Купих си стикерна хартия 2 листа, и с принтера у нас, ще ми излезе стотинки етикетчето, шаблоните ги взимам готови от безплатни сайтове винаги. :)

djdimi:
Цитат на: emmmmmy в юни 01, 2012, 10:47:28

Намерих един сайт за етикети за вино и шампанско- безплатни шаблони. ето пример :
http://freelabelmaker.com/beverages/wine/sherry/sherry-label-003/

Като за безплатни етикети стават горе долу, непретенциозни и по-скоро за детски и семейни партита.За сериозни тържества и мероприятия са нужни дизайнерски умения.

Деница Звездица:
Аз пък от етикетите на Еми открих два, които ми харесват, като си давам сметка, че за безплатни са напълно задоволителни, за което си прав.

Етикетът, който ти си показал обаче, е много далеч от дизайнерските умения. Нямам никакви негативни чувства към теб, не познавам и двойката на етикета, коментирам ги, защото ги даваш като контрапункт, а те не са съотносими според мен. Шрифтът им е демодиран (не лош, просто демодиран, почти същият като на аудио-касетите от края на деветдесетте години:

Цветовете са резки и "се бият", ефектите са наивни. Аз не бих ги давала като пример за дизайн, иначе са си напълно в нашенски сватбен дух и сигурно за близките са готини, което е най-важното.   @}->--

(П.П. Тони Димитрова и Тоника много ги обичам и давам техните обложки само като илюстрация, защото все пак тези албуми са старички като оформление вече).

djdimi:
Цитат на: Деничка Звездичка в юни 02, 2012, 22:02:24

...
Цветовете са резки и "се бият", ефектите са наивни. Аз не бих ги давала като пример за дизайн, иначе са си напълно в нашенски сватбен дух и сигурно за близките са готини, което е най-важното...

Младоженците си ги пожелаха в такъв цвят, украсата на сватбените маси е изцяло в лилаво (булката си е харесала такава украса)...да са живи и здрави и да се обичат.Надявам се гроздовата ракия да е хубава ... :Drinkz:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница