Сватбени етикети!!! част 4

<< < (5/64) > >>

Смърфиета:
моите бяха по 6 на страница / 2 реда по 3/, но когато отидох да ми ги разпечатват, ми казаха че файла трябва да е на PDF, за да може като го прехвърлят на техния компютър да не се размести.
 Защото аз имах специални шрифтове които си ги бях изтеглила, а когато ги нямат на техния компютър се копират с различен шрифт. А когато ми ги разпечатваха от PDF,  ми показаха колко са големи обичайните етикети.
така че, във студиото ще ти ги коригират ако е нужно, но първо питай какъв трябва да е файла  :)

Мариелка:
Смърфиета, благодаря! Ще направя едно копие в PDF формат за всеки случай, макар че не съм използвала специален шрифт.

djdimi:
Цитат на: djdimi в юни 07, 2012, 20:02:29

Момичета, благодаря ви за полезните коментари...Ще пиша впечатления след сватбата.

Обещах да пиша след сватбата, дано да съм бил полезен на форума.Това беше една ГОЛЯМА БЪЛГАРСКА СВАТБА (вече рядко се правят такива) в малко българско градче в полите на Родопите.Много весела и запомняща се сватба.Започна около 08 сутрин...и продължи след полунощ на следващият ден (не знам до колко са карали :)...

Josephine:
Личи си че сте се забавлявали много, желая ви светъл безоблачен семеен живот!

snowy:
emmmmmy етикета с котките е великолепен. Направо ме сърбят ръчичките да ти го крадна за нашата сватба........... То милото вчера спомена за етикети за бутилките за ракия и сам ми даде поле за изява :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница