Медицинско за граждански брак
Feribotka:
Зависи от личния лекар :) По-нагоре съм писала как се случиха нещата при мен - пуснах си само Васерман, както тя ми каза, отидох при нея и за 5 мин срещу 20 лв беще свършена останалата работа ;) Хубаво, че сте се оправили все пак :)
Karina19:
Здравейте!
Искам да ви попитам, по 2 медицински на човек ли ви искаха, защото като ги купувах в книжарницата така ми казаха и аз купих 4?
addicted_to_u:
И аз искам да знам какви точно медицински се вадят и най-вече ме интересува за психото,защото евентуално,ако е по адрес от лична карта трябва да ида до Пловдив за една хартийка! Уф,вече да си сменям личната карта,че да се спре с постоянното мотане между двата града ! P-(
Feribotka:
Не, 1...ама няма ли бланки при личния ви лекар? Мен ме бяха предупредили да не купувам, че не навсякъде са от актуалните (имало някакви нови)...Пиши като ви станат готови дали и защо са ви били необходими 2 :)
Рони, аз само си направих Васерман, другото личната го попълни и не съм ходила никъде другаде, питай я :)
Karina19:
Да и на мен личната така ми каза, да си направя само Васерман и да отида при нея и тя ще го попълни.
Навигация
[0] Списък на темите