Медицинско за граждански брак

<< < (40/42) > >>

Feribotka:
Здравейте, аз скоро ходих до личната да я разпитам за тези неща и тя ми каза само си направи Васерман в някоя лаборатория, другото ние ще свършим, имаме и бланки и всичко, така че защо направо не си питате личните лекари, може да ви спестят обиколки до лаборатории :) Освен това ми каза, че има някакви нови бланки, така че внимавайте да вземете от тях ;) Като свърша работа ще дам по-подробна информация, тези дни мисля да ходя за Васерман :)

vondito:
Моля за бърз отговор, ако има запознати. Ако медицинскот е от преди  7 месеца, ще го приемат ли? Благодаря предварително  :)

djosi:
Няма да го приемат, защото медицинското за брак е валидно 1 месец..

paradise:
Момичета, моля ви за помощ!

Ходих до личната лекарка за медицинско. Голяма грешка... Купих си формуляра, попълних си го, тя дори не го погледна. (И чаках над час, защото при нея винаги има опашки!). Каза най-напред да мина през 4ти километър за подпис, даде ми листче (не направление, листче!) на което пише "Васерман - Цибалаб" (явно лабораторията, с която тя предпочита да работи) и на следващия ден да се върна при нея, с тези две неща ставало за пет минутки.

Ок.. реших да ида до 4ти километър (все пак нещо да свърша!) и какво се оказа: те там не можели да ми сложат подпис, според моят адрес трябвало да ида до Александровска.  O_O На въпросът ми защо лекарката ме е насочила насам: не знаели, но просто нямали единна система и не можели да помогнат...

В Цибалаб изобщо не искам да ходя, винаги има километрични опашки, поне в тази конкретна. Освен това как точно резултатът ще излезе за пет минутки? И защо е само Васерман, нямаше ли и още нещо, което трябва да се изследва? Да не се окаже, че ако я послушам, отгоре на всичкото ще се окажа с непълно медицинско...

И така, след всичко това се сетих за този форум и видях, че по-напред препоръчвате лаборатория на Пиротска. Може ли да ми кажете дали ако ида там, медицинското ще стане бързо, без да се налага да обикалям половин София? Технически още имам време, но се ядосах ужасно много, че загубих толкова време днес за абсолютно нищо! :(

paradise:
Второ мнение, но с update  :danceg:

Отидох и наистина във въпросната лаборатория стават бързо! Само едно боцване и после са готови за 40 мин. Отдъхнах си! Защо изобщо тръгнах да се занимавам с личната :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница