Медицинско за граждански брак
melita:
Здравейте, искам да попитам медицинското от Санус включва ли печат от психиатър?
И още еидн въпрос - коментирате, че Санус е на Пиротска 10, а в сайта им адресът е ул. “Георги Софийски” № 3. Кой е актуалният адрес и съответно телефон?
pandapanda:
защото става дума за различни медицински центрове
sublezub:
Здравейте, искам да ви попитам къде може да си извадим медицинско без да ни правят реално изследвания. Знам че не е редно, но просто и двамата сме страхливи и като видим игла се паникьосваме, а за годините в които сме заедно вече сме си прехвърлили кой каквото има :[
Чувал съм, че на доста места пропускат реално изследванията, но ако може някой да ми каже къде точно мога да отида ще съм изключително благодарен. Естествено очаквам отговора на ЛС, за да не злепоставям никое лечебно заведение..
MAPMOTKA:
Момичета, аз до колкото си спомням записването за граждански брак беше на Кракра в една стара сграда соц-стил до градинката...Това ми казаха, че е центъра за записване за всички обредни домове и наистина там ни питаха в кой дом искаме..както и да е! Но като гледам през мапс-а на Пиротка 10 нещо не виждам нищо, което да прилича на мед.център. Предстои ни в следващите 2-3 седмици да ходим за медицински (което очаквам с "огромно" нетърпение разбира се), и някак си не ми се иска да обикаляме 2 дни и накрая да се окаже, че нещо сме изпуснали..някоя от вас ходила ли е скоро до този център и да каже точно къде е? :)
elfinka:
Здравейте,
пиша за да дам актуална информация за медицинските в Санус на Пиротска 10.
Днес отидохме, срещнахме страхотно отношение, взеха ни кръв и след половин час се върнахме за медицинските - 40лв. общо.
Навигация
[0] Списък на темите