Подарък за гостите като спомен от сватбата
fiibi_bg:
Sheila добра идейка!Дано всички да се грижат добре за растенията си!И сигурно ще се грижат , защото ще мислят за вас
Sheila:
Мерси Фиби! Надявам се наистина. Иначе важен е жеста. Поне в последно време много мои приятели се изпоожениха и ако ви кажа колко прахосъбиралки си имам вкъщи...? Даже имам такива, които се дублират от различни сватби?!!! Представяте ли си? На последната сватба бях уредила на моя приятелка за подарък едни готини червени свещи, с инкрустирани бели брокатени сърчица на тях... Те бяха увити в червен тюл, вързани с червена връзчица, като края им завършваше с мъничко керамично сърчце. Добавихме и картичка.... Вярно че пак е от прахосъбиралките, но поне беше уникално. .... Пък и как ви звучи цената от 0,70лв. за бройка? :danceg: :P
За всички гости излязоха някъде към 42лв. за подаръци без изобщо да се налага да режем, залепяме, обикаляме и т.н. и т.н. Гостите изпаднаха в истерия като ги видяха.... Чак толкова, че една.... }:-> P-( :girl_cray2: , която стоеше до нас смота подаръчето на приятеля ми, той си го беше оставил на масата.....! P-( P-( P-( Още ме е яд на тази дама! *happy*
fiibi_bg:
Ох Sheila!Всякакви идиоти има.Има и дето ходят на сватби да си хапнат , ама това е друга тема.Иначе за подаръчета вече има всякакви нещица.Най-добре ако има човекдостатъчно въображение и време да измисли нещо оригинално като теб или като irena_romeo2002.Нашият подарък бяха едни кошнички - прахосъбиралки както им казваш,но аз определено бях в сериозен стрес и направо бях =O .Радвам се поне,че не са керамични фигурки,които са някаква масова истерия напоследък! :girl_wink:.Имаш време да си направиш много оригинална и неповторима сватба! *THUMBS*
Petra:
Здравейте! Отдавна не съм влизала при вас.
Шейла, би ли споделила откъде ги намери тези свещи, при това на тази цена???
Предварително ОГРОМНО благодарско! *INLOVE*
Sheila:
Петра, драго ми е отново да те мерна във форума! Изпратила съм ти инфо на Лични. Дано съм ти била полезна! И вземи побързай с вашата сватба, че ми се хапва торта! :girl_in_love: :danceg: :'(
Навигация
[0] Списък на темите