Подарък за гостите като спомен от сватбата

<< < (3/136) > >>

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ами да, понякога и това е хубав подарък... :[

irena_romeo2002:
   НАшият подарък беше много различен и се хареса страшно много. Съпругът ми направи филм за нашата връзка - за това как сме се запознали и как се е стигнало до сватба. Филмът започваше със сватбите на нашите родите и как сме израстнали и свъшва с годежа. Бяхме го сложили дисковете пред всеки и всички са сечудели какво има на диска, при положение, че сватбата още не е минала *ROFL*. Стана страхотно, дори агентката каза, че ако сме и казали е щяла да организира да го прожектираме в ресторанта, но и за нея беше изненаза *YAHOO*. НАправо съм си взела страхотен мъж :dance:

irena_romeo2002:
Благодаря!
НА мен ми дойде тази идея, а съпругът ми я осъществи! *YAHOO*

fiibi_bg:
irena_romeo2002 имам намерение да се възполвам от вашата оригинална идея и сега след сватбата да пратя на всички гости CD със снимкие и DVD със филмчето.

Sheila:
Аз пък ще си отпечатам малки пликчета, с направен етикет с имената ни, дата и т.н. В пликчето ще сложа семенца от някакво растение... още не съм го решила. Ще има специално и закаливо упътване. Всеки от гостите ще бъде съветван да посее семенцата и да се грижи и радва на това, което поникне. Струва ми се доста уникално.

Против "прахосъбиралките".... керамични фигурки и прочие :angry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница