Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 23, 2025, 11:58:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 6  (Прочетена 156684 пъти)

AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юни 10, 2012, 07:22:17 »

Поздравления за избора, Езра Bravo Ето че всичко е минало супер. Хубаво е, че са взели всичко присърце, това показва, че наистина ви уважават и ще ви подкрепят в този прекрасен ден.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 10, 2012, 07:58:05 »

да, те се чудиха че имаме още една покана (но първата бе правена от мен и бе с текст тип `да ги попита дали искат`) и с усмивка им казах, че тази е официалната с инфо за деня и с офиц. текст (бе избирана и купувана за тях) и че някои не са стигнали до втората част (нали питахме др. двойки, но поради причини те отказваха).
За роклята на кумата, аз харесвам нещо такова като модел
http://4.bp.blogspot.com/_YisGkzlBOO0/TPQQWPc551I/AAAAAAAAAeE/ALkkyGz0KzE/s1600/malka%2Bcherna%2Broklia%2Bs%2Bnabor.jpg
но все пак си мисля, че при всеки е различно и има и по-пищни рокли, има и по-свободни , които съм виждала при кумуване
Мен кумата като ме пита й казах, че не искам да я задължа, но ориентировачно за сега сме се спрели на черно с бяло (мен ми допада нещо с цветя)...
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 10, 2012, 08:36:59 »

ratridi страхотно е че се притесняваш толкова, но по-добре да обсъдиш нещата, които те 'тормозят' със самата булка  give_rose Ние тук сме толкова различни, че всеки ще ти каже различно мнение и не непременно най-доброто или това, което ще се хареса на булката.
Аз на моята кума не съм й казвала нищо - тя няколко пъти ме пита каква рокля да си търси и аз все й отговарях, че я познавам достатъчно добре, че да й имам пълно доверие в избора и бях права! Беше с много хубава рокля, тип лятна smile
Активен
kiosseva
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #138 -: юни 10, 2012, 18:10:44 »

Момичета в процес на оправяне на отношенията са.... Bravo Сега на фона на този проблем,забравих колко ме дразнеха...искам да са заедно...и сватбата да мине прекрасно....другото не искам да го мисля...

theone кума е първи братовчед на милото...и те не са казвали че ще си помислят...
Булка-миналата година бяхме на сватба, на която очевидно кумовете бяха скарани и супер много си личеше. Абе беше си гадничко-развалят настроението на всичко, като ги погледнеш едни нацупени, само се делят някъде и си говорят, карат се...
Активен
kiosseva
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #139 -: юни 10, 2012, 18:12:41 »

Момичета, това че няма да си разменяме подаръци с кумовете означава ли, че на сватбата няма да ни подарят нищо или...Нещо не я схванах тая традиция
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 11, 2012, 08:29:09 »

kiosseva значи че просто вие нищо няма да им подарите.Те като ваши гости сигурно ще ви вземат нещо или ще ви дадат парички.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #141 -: юни 12, 2012, 14:17:44 »

За кумовете
Питах ме ги какво искат за къщата - поне аз така знам, че трябва да се разменят подаръци за къщата - те искаха шварц машина. Според мен е израз на голямо неуважение да не подариш нищо на кумовете си, че и да чакаш от тях подарък - винаги може да се купи нещо дори по-евтино .
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юни 12, 2012, 14:25:28 »

аз затова на нея купих роклята, а на кума- ризата и вратовръзката ще му взема. Така хем те доволни, хем аз . blum
Активен
Severinka
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #143 -: юни 13, 2012, 08:18:10 »

Здравейте!
В началото на август ни предстои със съпруга ми да кумуваме и бих била благодара да ми помогнете по някои въпроси:

1. На кого точно се слагат бутониери? Аз мисля, че на младоженеца, кумовете, родителите на младоженеца, родителите на булката и на шаферките. Но се чудя дали трябва да предвидя и за сестрите на младоженците.

2. Тъй като сватбата ще е в най-топлия месец мъжът ми иска да си вземе риза с къс ръкав. Та искам да ви попитам дали е ОК, т.е. да не изглежда неглиже?

Благодаря ви предварително!
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #144 -: юни 13, 2012, 08:44:39 »

Северинка относно бутониерите, според мен попитай булката на кого иска да слага, аз лично освен на изброените от теб ще сложа и на брат ми, на сестрата на младоженеца и на най-близките ми приятелки, като техните ще са от тези за ръцете.
А за ризата според мен няма проблем все пак сватбата ще е през август.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юни 13, 2012, 08:48:20 »

северинка, аз може би ще те заблудя, но защо ти ще купуваш бутониерите? така сте се разбрали с булката ли?  тук като гледам повечето момичета сами си ги купуват...
А за това кой се кичи- при липса на средства и ако не ви е присърце тази традиция, може да не се накичи никой, а може и само младоженецът и кумът да имат . girl_wink
За ризата с къс ръкав, не мога да кажа, зависи от това в какъв ресторант ще сте, но в крайна сметка паке въпрос на личен избор. дори на мъж ми съм взела риза с къс ръкав за ресторанта, ще е със сако отгоре само  в гражданското- така ще му е малко по-хладно. Не искам да го мъча, при положение че всички се разхвърлят обикновено след първата чашка в ресторанта, независимо дали е по-скъп или по -скромен. Party time
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юни 13, 2012, 08:54:47 »

Северина за мен не е ок ризата да е с къс ръкам.За официалните мероприятия кумът трябва да е с риза с дълъг ръкав и сако,колкото и да му е топло.В разгара на купона може да я смени с риза с къс ръкав.Освен това все пак има климатици и  в колата и в ресторантите.
За бутониерите всичко е по преценка на булката,най добре разговаряй с нея.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юни 13, 2012, 09:30:26 »

Аз мисля бутониери да имат кумът, младоженецът и малките шаферки, като техните ще са гривнички. Ако родителите изявят желание, ще сложим и на тях.

Според мен също е по- добре ризата да е с дълъг ръкав.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 13, 2012, 09:43:43 »

Добре де, в крайна сметка ако е със сако отгоре кой ще знае, че ризата ми е с къс ръкав?
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 13, 2012, 09:52:23 »

Предполага се, че в ресторанта ще свали сакото. Тогава ще си остане с вратовръзката и ризата с къс ръкав, което според мен не стои много добре. Другият вариант е да си предвиди две ризи и докато е със сакото да е с ризата с къс ръкав, а в ресторанта да облече друга с дълъг ръкав. Само не знам с фотосесията как ще се получи.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: