Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 25, 2025, 00:02:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Гласувайте за датата ,на която можете да дойдете  (Гласуването приключено: май 17, 2012, 17:38:21 )
14-15.07 - 12 (80%)
07-08.07 - 3 (20%)
Общ брой гласове: 15

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална среща на форума 14-15.07.2012г в Казанлък!!!!!  (Прочетена 131784 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 20, 2012, 19:19:20 »

Миши ,хайде давай идейки за там .Ако прочетеш малко по надолу ще видиш какви са горе - долу изискванията.Аз съм фен на Карлово .Ето и лифтчето е добра идея .Има си обект от 100-те национални туристически обекта ,а и е патриотическо вдъхновяващо място.Въобще за всекиго по нещо .
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 20, 2012, 19:24:14 »

Обадих се на хотел Боженци, но момичето от резервациите каза, че за да получа цени с отстъпки за толкова хора, трябва да изпратя онлайн запитване, което и направих. Сега чакам отговор.
Ето какво им писах:

Здравейте.
Ние сме група от около 50-60 души (още не е уточнена бройката) и се интересуваме от датите 23-24 юни (евентуално датите може да се променят). Каква отстъпка в цената можете да ни предложите ако заемем 30 двойни стаи за един уикенд (1 нощувка) през юни?
Благодаря!

Както виждате, запитването ми е доста неточно - хем не се знае още колко хора ще сме, хем не знаем за кои дати  pleasantry Но се надявам поне да ни ориентират в цените.
Попитах колко е самостоятелната нощувка - еми много си е - двойната стая е 110 лева... Дано да смъкнат наполовина  tease
Миши, предложи някое хотелче с капацитет 60 души в Карлово. Аз много искам да го посетя (никога не съм ходила...направо ме е срам blush)
Тъкмо ще се съберат повече реални предложения...
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 20, 2012, 19:39:21 »

Аз изпратих запитване до няколко хотела в Казанлък, да видим какви оферти ще дадат от там. Все пак ще е полезна информация, нали. smile  give_rose
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #123 -: април 20, 2012, 19:58:27 »

Хотелите в Карлово, Сопот и кв. Анево ги държи един и същи човек " хотел Щерев " . Така, че независимо дали ще се отседне в Сопот или Карлово ще е еднаква цената. Има други малки семейни хотели, но за тях не съм сигурна капацитета и дали разполагат с ресторант. Хотел Щерев е в центъра и на двата града и всичко е много близо до тях. В карлово може да се отиде до къща - музей В.Левски, " сучурума ", да се отиде точно в центъра на България ( има едно колче зад църквата, което отбелязва центъра на страната ни ) и много други музеи. В Сопот като се почне : къща - музей Ив.Вазов, Радиното училище, Дядостояновата водиница, местата където се е укривал В.Левски , манастира св. Спас, лифта ( а и по това време има делтапланеристи. Не съм сигурна тази година какво първенство ще има световно, републиканско или някакво друго, но небето е пъъълно с тях ). Може би ще Ви е интересен и факта , че Сопот е града с най - много чешми. От там й произлиза името му. Охх пропускам много неща които могат да се видят, но поста ми стана прекалени гълъг, за което моля да ме извините.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 20, 2012, 20:06:24 »

Миши ,разгледах сайта им ,ама е много лошо организиран ,а и нямат цени .Би ли могла да пуснеш едно запитване и като получим резултати от трите места пускаме анкета Казанлък ,Карлово ,Боженци.
Ако някой се включи с други конкретни предложения и разбира се наеме с организация - ще ги включим в анкетата.Паралелно можете да предлагате и дати:)
Активен
Миши
Професор

« Отговор #125 -: април 20, 2012, 20:12:22 »

Утре ще звънна на 2-3 места и ще Ви пиша. Ще се опитам да измисля някаква програма, която да представя , за да не се тръгва на " сляпо " , а да може да знаете какво ще видите и дали си заслужава цена - дестинация. А ще има ли проблем ако примерно вечерята се организира в друг ресторант, а не в хотела?
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 20, 2012, 20:40:08 »

Момичета,днес много сте изписали girl_impossible Относно въпросът за хотела наблизо няма проблеми,защото на отсрещния тротоар на "Българан" е хотел "Зорница"-там беше сватбата ми,също има ресторант,голям външен басейн blum За сватбата ни направиха 50% отстъпка на цената на двойните стай (40лв.,),а самите Българан и Зорница са на един собственик и при наличие на изключително талантлив търговец вкъщи няма да е проблем да ни направят същата отстъпка. Казанлък е близо,не до 1 ,а до цели 3 туристически обекта от 100-те girl_wink
Аз също предпочитам да е някъде по-далеч срещата,на непознато място,но Боженци (не съм ходила там) е на почти същото място като предишните две,но и там да се реши ще дойдем!Невъзможно е човек да няма предпочитания pardon Малко кофти се получава с гласуването,защото това е целта,да се реши и в моментът хората,които са гласували за Пловдив са пренебрегнати,но като цяло появата на Пловдив ме изненада много,защото на предните две срещи само ние с мъжа ми (родом сме от Казанлък) и Капризче бяхме от Пловдив,всички други не успяваха,а тази година пълен обрат Bravo Има проблем с Пловдив,ясно се вижда и най-добре нова анкета,но с една възможност за избор,както казаха вече.
Активен
Миши
Професор

« Отговор #127 -: април 20, 2012, 20:52:03 »

moyra е предложила добри местенца. От  " Зорница " ако не се лъжа имаше гледка към целия град. Казанлък също има какво да се види, но си е топличко. Относно Карлово - само хотел " Щерев разполага с голям капацитет - 80 места . Всички останали хотели се оказаха с много малък капацитет, но на същите цени ( около 40 ) При голям интерес може да се направи отстъпка.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 21, 2012, 09:08:50 »

Добро утро на всички! От Боженци ми отговориха, но пак ми се струва височка цената. Ето го и отговорът им:

Здравейте г-жо Велева,

Благодарим Ви за интереса към Комплекс Боженци!

За желания от Вас период има свободни места и можем да Ви предложим настаняване на 50-60 човека в двойни и/или единични стаи на 23 – 24.06.2012г. за 1 нощувка.
Броят на стаите е 41 ( това включва 29 двойни стаи, 5 студиа, 3 студиа лукс и 4 апартамента).

Отстъпката от цената, която можем да дадем за групата е 30%.

Респективно:
90лв.  -единично ползване  - 30%= 63 лв
130лв.- двойна стая             - 30% = 91лв ( 45.50лв. на легло)
145лв.- студио                      - 30% = 101.50лв ( 50.75лв. на легло)
155лв.- студио лукс             - 30% = 108.50лв ( 54.25лв. на легло)
180лв.- апартамен               - 30% = 126лв ( 63лв. на легло)

В тази цена са включени закуска на блок маса, ползване на басейн, фитнес уреди и тенис на маса, високоскоростен Wi-Fi и охраняем паркинг.

При възникнали въпроси - ще се радваме да Ви отговорим!

Поздрави!
Надежда Петрова
www.hotelbozhentsi.com
+359 67 193 300
+359 896 112 112

Аз много харесвам предложението на Мойра за Казанлък. Повторната анкета наистина е необходима, за да се избистри избора smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 21, 2012, 09:19:51 »

Редактирана е анкетата.Ако някой излезе с още предложения + организатор за определено място ще го допълним
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 21, 2012, 10:18:09 »

Добро утро на всички! От Боженци ми отговориха, но пак ми се струва височка цената. Ето го и отговорът им:
....

Аз много харесвам предложението на Мойра за Казанлък. Повторната анкета наистина е необходима, за да се избистри избора smile
Благодаря ти ивелка  че си си направила труда за запитването give_rose
На мен лично дори с намалението ми идва малко в повече. Като се замисля, щом те дават намаление, значи и хотели с по -ниски цени могат да дадат- и така сумата ще стане още по-поносима. good
Но в никакъв случай не бих се отказала- каквото и да избере мнозинството след гласуванията, ще направя всичко възможно да събера паричките и да дойда. smile
Активен
QueeN_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #131 -: април 21, 2012, 10:47:05 »

Здравейте момичета,

Не съм изчела цялата тема, а само първата страница и се надявам да не се е взело решение, а аз да спамя с информация, която на този етап не е важна.

Аз от 2 год. живея в Казанлък. Този град е наистина много хубав и интересен. Околностите му също. Идеята мие такава че тук всяка година последните седмици на май се организира празник на разата и наистина е разкошно. Организират се страхотно мероприятия, концерти, тогава е конкурса Мис Роза и наистина град цъвти. Лошото е обаче че по това време хотелите са пълни и наистина е много трудно за намиране на места. Още повече в последния момент.
Празника си заслужава да се види.

Мога да съм на разположение за евентуална помощ в организацията или пък за информация за самия град и празника! lol
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 21, 2012, 11:04:10 »

Ще изпратя запитвания за отстъпката специално на хотел Зорница,като ще имам предвид дати 23-24,30-1 и 7-8,защото е напълно възможно да има сватби в хотела или пикник "Българан" и ще пиша, ако има сериозни проблеми имаме още няколко варианта за нощуване на такава голяма група girl_wink
http://www.zornica-bg.com/rooms.htm

QueeN_ Здравей,аз също споделих твоето предложение и притеснения за местата за нощуване по това време,не  е удобно,въпреки че си заслужава pardon ,но пък сега като се посети града и като се влюбят съфорумците в него,догодина могат да си организират семейно посещение,което ще е по-леко за организация give_rose
Активен
QueeN_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #133 -: април 21, 2012, 11:53:59 »

moyra, абсолютно подкрепям всичко написано от теб, включвайки и предложението за "Балгаран" ( аз задължително водя всички наши гости, които идват през лятото там) и за "Зорница". Ако мястото остане тук - Казанлък и ти си организатора на драго сърце ще помогна, макар и да имам притеснение относно датите (сватбата ни е на 07.07 в Силиста - аз съм родом от там) ще помагам с каквото мога за общото благо! lol)
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 21, 2012, 12:40:10 »

Аз искам да предложа 30.06-01.07,  7-8.07 или 14-15. 07 понеже преди това имам защита на магистърска теза и ще ни е невъзможно на посочените дати за гласуване.  pardon Или не знам - предлагайте повечко дати. Надявам се да се намери такава, че да е удобно на повечето хора.
« Последна редакция: април 21, 2012, 13:06:24 от lunno momiche » Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: