Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 28, 2025, 18:53:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Гласувайте за датата ,на която можете да дойдете  (Гласуването приключено: май 17, 2012, 17:38:21 )
14-15.07 - 12 (80%)
07-08.07 - 3 (20%)
Общ брой гласове: 15

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална среща на форума 14-15.07.2012г в Казанлък!!!!!  (Прочетена 135897 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: април 20, 2012, 15:08:05 »

Аз лично дадох съвети.

Групата от Пловдив е голяма ясно, е че има много за там.

Колкото до Боженци, Фийбс, го предложи, за да ви покаже какво горе долу трябва да има на мястото за среща, все пак предните пъти точно тя ги организира и се получи перфектно.Сега вместо да се обяснявате минавайте директно към работата.

Направете анкета за двата града на първо и второ място, но аз лично ако имам възможност, няма начин да се завлека в Пловдив или Асеновград в средата на лятото и то на отсрещната страна на България за мен.Но пак казвам лично мнение.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 20, 2012, 15:14:25 »

roumyana като човек ,който е присъствал и на двете срещи и е бил организатор на втората дадох мнение относно протичането на срещата и дадох предложение Боженци не в смисъл налагане и предлагане като вариант ,а като пример.
По принцип гласувах за Казанлък и затова още в началото предложих да направим така :
1.Голям град въобще не е разумно да се предлага,поради причините ,които по-долу посочих
2.Нека да изберем отговорник за Карлово ,Казанлък и евентуално Хисар като срещу отговорниците имаме разумни предложение.Може и да не е хотелски комплекс,но легловата база трябва да е досатъчна и ресторанта да ни събира всички.Трябва да има нещо интересно наоколо - ако е част от 100-те национални туристически обекта още по-добре ,защото пак ви казвам - време за кой знае какви разходки няма ,все пак сме се събрали да се видим и да си побъбрим.
3.Предложението с датите досега върви добре .Ще събера данните след още около 10 -на предложения и ще гласуваме.
Ако ivelka даде хубава цена за Боженци също можем да го включим в анкетата.

Важното е да има разумни предложения и всички да са поставени в горе долу равни условия.Аз не виждам как варненци биха могли да дойдат в Асеновград например.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: април 20, 2012, 15:16:47 »

[Важното е да има разумни предложения и всички да са поставени в горе долу равни условия.Аз не виждам как варненци биха могли да дойдат в Асеновград например.
Защо да не дойдат? Ние, от София или района как ходим по морето, примерно.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: април 20, 2012, 15:28:28 »

Не желая да се заяждам в никакъв случай и моля моя коментар да не се приема така, но разстоянието от Пловдив до Плевен е същото като от Пловдив до Велико Търново плюс минус 10-20 км.
всеки си преценява къде може да дойде и къде не. Затова е и направено гласуване, да се реши по най-справедливия начин. на мен лично ми е все едно в кой град ще е- дали ще е Карлово, Казанлък или Пловдив. Но сигурно има хора, на които не им е все едно.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 20, 2012, 15:32:24 »

Весето извинявай за един уикенд, не си заслужава, особено в криза.

Не става на въпрос да се заяждаме, но погледнете през очите на другите.Това са много километри с цена нна бензина 2.65лв, отделно нощувка и отделно за храна.Има майки, има хора с ниски доходи.Просото ако вие имате възможност то не всеки има.

Румяна разликата между двата маршрута е към 100 км, нищо лично, но се заяждаш!
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 20, 2012, 15:36:09 »

Аз също не се заяждам ,просто си мисля че доста хора пътуват из България за уикенди. Не е чак толкова много, струва ми се. Пък и все пак е за повод, а не ей така напразно.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 20, 2012, 15:42:40 »

Маги, това че на теб Пловдив ти идва далече, не значи, че е така за другите хора. всеки преценява какво може да си позволи и какво не. все на някой няма да му хареса и ще му е далече.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #112 -: април 20, 2012, 15:50:05 »

Явно не сме мислили много, когато сме гласували  Wink, защото никой не си признава за Пловдив, пък там има най- много гласове.
Според мен, нужно е ново гласуване, но нека всеки гласува само за едно място. Иначе информацията се изкривява. Вижда се, че има предпочитания и отговорници за Казанлък, Боженци /комплексът позволява водене на деца и домашни любимци  good, не го намирам това другаде/ и Карлово. Нека гласуваме само за тези дестинации, така няма да губим време.
Добре е да поспорим, така се ражда истината  smile! Нали е удобно и за Варненци? Те са хем най- много, хем най- далече.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: април 20, 2012, 15:51:36 »

roumyana  и veseto_87 превръщате темата в спор ,което никак не е уместно.Имах желание да помогна с подготовката със съвети и някакво стиковане на нещата ,но щом ще се отнасяте по този начим и ще издребняваме за км и местоположение просто няма смисъл да коментирам повече.
veseto_87 моля те не изопачавай думите ми и така цитирани ги изваждаш от контекста.Никой не казва вие софиянци ,че трябва да пътувате до морето и т.н. Доста неуместен пример си дала ,а не виждам да си изказала някакво креативни и полезно мнение в темата .

Не опорочавайте хубавият замисъл като издребнявате

Свекърва благодаря за разумният и справедлив пост.Благодаря ти!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #114 -: април 20, 2012, 15:58:31 »

Аз също мисля, че предложението на свекърва е добро и ако няма някой против мисля, че е хубаво час по-скоро да го приложим, защото време има още много, но да се организира подобна среща не е лесно. Ще е добре паралелно с новото гласуване само за тези три дестинации да пишат момичетата (и момчетата), които биха могли да се заемат с организирането, защото все пак това е важна информация.

fiibi_bg, помощта ти ни е много ценна и важна give_rose, както и на другите момиче с опит.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 20, 2012, 15:59:35 »

Фийби, ти също приемаш грешно думите ми. В никакъв случай не ства дума за спор между градовете. Примерът ми е просто пример, а не заявдане в стил София - Варна. Не виждам с кое издребнявам. Нали въпросът е да се реши нещо. Винаги ще има някой, който не иска да дойде, защото му е далече или по някаква друга причина.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #116 -: април 20, 2012, 16:11:02 »

Може ли малко помощ от присъствали на предишни срещи?  give_rose Момичета и момчета, кажете горе-долу по колко човека сте се събирали? Преди малко се сетих за един хубав комплекс край Казанлък. Да не се окаже, че ще е с недостатъчен капацитет  sad Да кажат и съфорумците от този район мнение.

http://www.yagodite-bg.com/index.htm

Благодаря!  give_rose

П.П. Чак сега видях, че е по-близо до Стара Загора  sad Извинете! Но все пак кажете мнение дали става.
Иначе Боженци е много добра идея  good
« Последна редакция: април 20, 2012, 16:17:59 от michelle » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 20, 2012, 16:20:38 »

На мен този комплекс ми се вижда добре.Нямам идея дали и кои ще се съгласят да са в една вила ,но определено е добър вариант според мен
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 20, 2012, 17:14:22 »

Здравейте момичета.Много хубаво че сте решили пак да има среща.силно се надявам да успеем и ние да дойдем,но ще го решавам когато изберете място и дата ,защото ще съм с малкия :)Успех в избирането на града good
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #119 -: април 20, 2012, 19:12:09 »

Здравейте момичета, виждам че в анкетата има и родното ми място, така че ако изберете него бих Ви помогнала с каквото мога за организацията и резервациите ( разбира се ако искате ). Ще се опитам и да издействам различни отстъпки. Става въпрос за Карлово. Наистина е малко китно градче в полите на стара планина. Не е много горещо , но ако е много топло си имаме лифт ( на 5 км от Карлово - Сопот ) , където има много заведения, гоооляма зелена поляна и различни забавления за децата. Хотелите и в двата града са на разумни цени, движението не е претоварено и най - хубавото точно центъра на България, така няма да има сърдити  Wink
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: