Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 10:32:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Medeia - 28.04.2012г.  (Прочетена 22182 пъти)

Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #30 -: април 09, 2012, 16:09:25 »

Записвам се и аз - страхотна рокля, обожавам дантела. Чакаме да разказвате  girl_wink
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 09, 2012, 19:20:52 »

Medeia, не успях да видя роклята ти sad сигурно е била прекрасна .. относно петната (ампула витаминC) мажеш върху петната след това нанасяш крем Здраве - да попие от самосебе си - на мен лично помага Wink
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 10, 2012, 14:45:19 »

Medeia, не успях да видя роклята ти sad сигурно е била прекрасна .. относно петната (ампула витаминC) мажеш върху петната след това нанасяш крем Здраве - да попие от самосебе си - на мен лично помага Wink
Колко често се прави това?
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 10, 2012, 19:21:13 »

Аз лично го правя всяка сутрин и всяка вечер. Но най-хубаво е вечер, когато ти е добре почистено лицето ... също и за петната има една маска за лице, но тя много избелва, но може да се слага само върху петната (бучка мая с 1л прясно мляко - стои се, докато засъхне - ок 15-20мин) Wink
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 10, 2012, 20:52:49 »

Да се наместя и аз, честито за темичката, предполагам, че вече вълненията и трепетите са на 100% Роклята ти е страхотна, украшението за коса- красота. Ще бъдеш прекрасна булка.  give_rose
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #35 -: април 11, 2012, 21:22:06 »

Благодаря ви мили дами smile
Днес бях на последна проба - има малко по украсителните цветя да се пипне и по едната презрамка (добавихме много красиви презрамки от копринена органза) и е готова lol) Станала е страхотна с малките корекции. Най-много се радвам, че съм си с мой сутиен и така ми е по-комфортно lol
Във вторник трябва да е готова.
Да се похваля, че онзи ден си взех и бижутата - перлено колие и обици - много нежно и ретро smile

Иначе за козметика - да, петната ми са от слънце и на мен също ми забраниха излизане без слънцезащитен крем с 50 фактор.
Бях и на почистване - много съм доволна. Няколко дена преди сватбата ще направим още един пилинг. Той е съвсем нежен и кожата изобщо не се зачервавява smile

Много съм доволна, че успях и половинката да накарам да иде на козметик. Мина пилинга - сега следва и самото почистване.

В общи линии ни остава тортата да поръчаме и да решим голямата драма с неговата риза - той е много слаб и всичко му стои като торба  angry
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 12, 2012, 08:45:05 »

Мила, и моят е слаб, но с широки рамене и оттам идва пълното объркване focus
Хем му са тесни малките номера на раменете, хем са му широки големите номера на нивото на долната част на ръцете, хем и малко над талията пак му висят. girl_impossible
затова се разрових и видях че има ризи Slim вариант ( скроени по -стегнато някак си  crazy ). Сега ще ти дам сайта, от който мисля да му поръчам като наближи. Гледай на самия модел как стои, по-слабичките ме ориентираха така от снимката :
http://www.3suisses.bg/bg/shop/mzhe/pazaruvane-po-produkti/rizi/vsichki-rizi/22-31402.html
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #37 -: април 12, 2012, 11:02:50 »

Моят купува само Slim fit попринцип, но има марки, на които дори най-малките номера са му широки. Той не е нисък но е тоооолкова слаб. А и на всичкото отгоре обича дрехите да са му тесни, а не широки и това тотално усложнява нещата.
Той попринцип купува от Celio и от там ризите му лепват без проблем. В момента обаче нямат нашия цвят sad
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 12, 2012, 11:08:53 »

в този сайт има XS,  аз затова се ориентирам натам.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 12, 2012, 14:00:23 »

Medeia лесно ли убеди годеника ти за козметик?
Моят много трудно го научих още миналата година,но сега сам ме кара да му записвам часове.А пилинга какво представлява?
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #40 -: април 12, 2012, 23:23:20 »

Bulka88, не мога да кажа, че беше много трудно. Той попринцип си е суетен, а пък аз съм дипломиран манипулатор (завършила съм PR и работя в агенция)  tease
При пилинга те мажат с един куп неща, и ти махат най-горния слой където клетките са вече мъртви, за да могат да се покажат новите свежи клетки. Прави се само през студените месеци и задължително се мажеш след това със слънцезащитни кремове. В нашия случай понеже и двамата не бяхме ходили до момента на козметик, пилингът се наложи, за да може почистването да не е много грубо. След пилинга козметичката лесно можеше да стигне до гадостите и да ги почисти. Иначе щеше да се наложи много да щипе и стиска.

emmmmmy, благодаря ти за сайта - ще поразгледаме, пък може и да му намерим нещо smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 23, 2012, 10:06:37 »

Medeia, тази седмица се омъжваш yahoo yahoo yahoo
Разказвай до къде стигнахте, какво още остава?
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #42 -: април 23, 2012, 14:15:04 »

Medeia, Честита темичка smile
Споделяй всичко- супер интересно,а и полезно за нас smilesmilesmile.Роклята е прекрасна
Идеята "младоженеца на козметик" е доста добра.
Успех с подготовката
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 23, 2012, 22:32:20 »

Medeia, миличка, как се чувстваш? И на теб, както и на мен - остават ни само 4дни! Как е настроението при теб, какво остава да направите и какво направихте до сега? Мен все ме е страх да не пропуснем нещо и то да се окаже важно smile
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 25, 2012, 07:50:49 »

Medeia, честита темичка!  good
Съвсем малко време ти е останало до големият ден. Честито за роклята и обиците, много се радвам, че си останала щастлива от избора си и крайният вариант!  give_rose
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: