Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:32:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 ... 6 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Medeia - 28.04.2012г.  (Прочетена 22096 пъти)

irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« -: март 28, 2012, 10:42:32 »

Честита тема Medeia Party time
остава месец до вашия сватбен ден - затова сподели тук с нас своите радостни емоции, свързани с подготовката и организирането на приказното тържество. Чакаме разказче за това до къде сте стигнали с подготовката на големия ден  Сватбаааа
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #1 -: март 28, 2012, 10:44:17 »

Еййй, още една сватба на 28ми smile Супер!
Медея, пожелавам ти много усмихнат и спокоен последен месец преди Деня smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: март 28, 2012, 11:06:02 »

Честита тема, Medeia. Пожелавам ти само положителни емоции и те чакаме да разкажеш как върви подготовката.yahoo
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: март 28, 2012, 11:06:44 »

Честита темичка чакаме да се включиш с разказчета покрай подготовката за големият ден.Успех в оставащите дни.
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: март 28, 2012, 12:23:07 »

Ех че хубаво-трета булка на тази дата yahoo
И аз ти пожелавам само положителни емиции,не позволявай нищо да разваля доброто ти настроение през този сладък предсватбен месец give_rose
Включвай се като можеш с разказчета и снимки smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: март 28, 2012, 13:45:32 »

Включвам се и аз в темичката ти, Medeia  give_rose за да ти пожелая всичко, което е останало по подготовката да се случи безпроблемно и навреме  girl_wink Хайде, чакаме подробности и снимки(рокля,обувки,букет,прическа .. всичкооо  danceg )
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: март 28, 2012, 14:02:20 »

Еййй много булки ...много се радвам за теб и чакам с нетърпение да чуя да къде си стигнала с подготовката  give_rose
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: март 28, 2012, 16:26:58 »

Медеа,честита темичка и от мен.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: март 28, 2012, 18:18:56 »

Честита темичка smile Пожелавам ти  само радостни трепети през този пред сватбен месец give_rose give_rose give_rose
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #9 -: април 01, 2012, 19:19:30 »

Благодаря ви момичета. Аз дори не бях забелязала - добре че m0onlight ми писа на лично smile
Ох, емоциите вече са големи, а времето - съвсем недостатъчно sad
Вчера взехме костюма на половинката и съм страшно доволна smile Никога не сме получавали такова обслужване и внимание, както в този магазин. За тези, чийто половинки са без костюми, може да ми пишете на лично, за да не стане реклама smile
И моята рокля пистигна - трябва само мъничко да се коригира в бюста. Тъй като до сега не съм слагала снимка на роклята, ще я покажа тук smile
Имаме голяма драма в момента с шаферските рокли и силно се надявам скоро да я разрешим smile
Остава да научим и хората (май ще взмем няколко урока) и да поръчаме торта...и май сме готови  yahoo
Ехх...вече започвам много да се възнувам smile

* watters_bridal.jpg (33.64 KB, 283x425 - видяно 2763 пъти.)
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: април 01, 2012, 19:34:44 »

Мила Медея много се радвам, че почти сте готови с организацията и са останали някои детайли smile
роклята ти е много нежна и романтична с тази дантела - (ако съм видяла правилно)
Пожелавам ти през останаващите дни емоциите да са само и единствено позитивни smile
 успех   Good luck
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: април 01, 2012, 19:45:20 »

Медея, смело казвай фирмата, тук всички си ги споделяме smile, нали си булка:).
п.с И кажи откъде ти беше роклята че вече изкуфявам от толкоз булки tease
« Последна редакция: април 01, 2012, 19:58:13 от emmmmmy » Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #12 -: април 01, 2012, 19:54:54 »

Присъединявам се и аз - казвай къде ги тия костюми smile
Не се притеснявай, достатъчно време има за всичко!
Роклята наистина е многооо нежна good
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: април 01, 2012, 20:34:41 »

Лелел, все повече теми за скорошни булки...
Честита темичка и на теб! Страхотна рокля, много нежна!
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: април 01, 2012, 20:44:13 »

много се радвам че всичко с подготовката е почти готова.Роклята ти е страхотна мила успех в оставащите дни
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #15 -: април 01, 2012, 21:44:17 »

Фирмата, която прави костюма на мъжа ми, е Desizo Monni. Магазинът им е на Славейков - точно срещу фонтана. Имат уникални костюми включително церемониални - смокинг, фрак и т.н. Качеството е на страхотно високо ниво. Обикновено в магазина има по няколко момичета, които продават, и по един - двама консултанти. Те вече дават съвети, обясняват какви са традициите, тенденциите, взимат мерки (ако ще се прави ушиване по мярка).
Тъй като ние не можехме да се вмъкнем в работното им време, всеки път ни изчакваха, а ние стояхме и по час и половина.

Да, роклята е цялата дантелена и с дълъг шлейф, който се прибира. Ще ми сменят и тази брошка отпред, тъй като аз ще съм с перли и не се връзва. Ще ми я заменят с цветя с перлени тичинки smile
Поръчах я в бутик M. Tyler - отново уникално обслужване и отношение. А роклите, на марките които внасят (те нямат собствено производство), са разкошни до една. Дори онзи дено като ходих да видя моята имаха нови модели и всичките бяха уникално красиви smile
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: април 02, 2012, 07:59:08 »

Записвам се и аз  blum Аз също имам драма с роклите на шаферките, но... само спокойствие, всичко се нарежда! И роклята ти е чудесна  good
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: април 02, 2012, 08:20:51 »

Medeia,честито! Заедно с теб сме на една дата - хубаво число е 28, пожелавам ти то да ви носи късмет .. бъдете много щастливи и изпълнете оставащото време на подготовка само с положителни и незабравими емоции! smile heart
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: април 02, 2012, 13:42:06 »

Честито, миличка, роклята ти е страхотна - много нежна и романтична girl_in_love Избра ли вече останалите украсителни елементи на роклята - бижута, прическа, маникюр - хайде показвай  blum
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #19 -: април 02, 2012, 16:15:28 »

Медеа мила,честита темичка,роклята е уникална:))И моята сватба е на 28 април:))
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #20 -: април 02, 2012, 22:44:42 »

Хехе...явно сме много на 28 април lol

m0onlight, избрала съм бижута - перли. Ще видим обаче за какъв наниз ще стигнат паричките - еденичен, троен, усукан. Тия дни ще направим някаква по-точна сметка вече и ще си преценя smile

Иначе си имам украшение за косата - може да го видите на снимката. Воал май няма да слагам.
Прическата ще ми я прави Жоро Петков smile Супер щастлива съм, че ще е той и си мисля, че ще остана доволна. Разбрахме се да дойде у нас направо и ще направи мен, майка ми и кумата.

Маникюр още не съм решила какъв да правя. Със сигурност няма да слагам ноктопластика и ще съм с моите  си нокти.

В сряда ще ходя да пробвам роклята с малките поправки и да видя до къде са стигнали с болерцето ми. Стискайте палци всичко да е наред smile

* 2303a_large.jpg (25.79 KB, 480x320 - видяно 330 пъти.)
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: април 03, 2012, 07:27:32 »

всичко ще е наред мила не се притеснявай .Това цветче за косата ще стой чудесно към роклята ти.Аз на моята сватба не съм правила ноктопластика бях с моите си нокти и беше съвсем изчистен и нежен маникюр с сини нотки понеже това беше цвета на сватбата ми .Успех остана малко още ииии  Сватбаааа weddingday Сватбаааа weddingday
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 03, 2012, 07:49:18 »

Честита тема  tease Пожелавам ти един спокоен месец и една ПРИКАЗНА СВАТБА !!!
Стискам палци за роклята !
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: април 03, 2012, 10:08:58 »

Украшението ти за коса много ми харесва. Нямам търпение да покажеш роклята - така се вълнувам, все едно е моята ROFL За ноктите и аз съм на мнение, че няма нужда от ноктопластика. Мисля, че на твоята нежна перлена приказка ще стои много добре френски - в какъвто вариант си харесаш!
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #24 -: април 03, 2012, 10:26:24 »

Медеа ,мила много ми хареса бижуто за коса,ще споделиш ли малко за него Bravo
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #25 -: април 04, 2012, 00:03:27 »

Благодаря на всички за милите коментари. Вече започва да ме обхваща еуфория. Имам чувството, че до преди няколко дена бях толкова спокойна. А в момента, в който осъзнах, че остава 1 месец започнах леко да се притеснявам.

mariajoro1984, украшението за коса е взето от този сайт http://cassandralynne.myshopify.com/
Имат много хубави неща. Кофти е само, че идват от САЩ и ще трябва да се плати мито. В сайта изрично пише, че при пращане не посочват цена, по-малка от реалната.
Много търсих да харесам нещо от английски сайт, за да избегна митото, но не можах.
А иначе плащането става съвсем стандартно. Аз платих с paypal. Пратката дойде за около 10 дена.

Ох, утре съм и на козметик и се притеснявам да не ходя червена на пробата за роклята   huhhuh.gif
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: април 04, 2012, 09:11:00 »

Medeia, как мина козметичната процедура? А роклята готова ли е вече? yahoo
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #27 -: април 04, 2012, 22:15:02 »

При козметика мина супер - направи ми химичен пилинг на лицето, а в събота съм на почистване. Ще трябва яко да се мажа със слънцезащитни кремове, защото са ми се появили някакви петна, а моята кожа е адски бяла. Но всичко ще се оправи smile

Роклята ще е готова другата седмица заедно с болерцето. Днес решихме да сложим мои сутиен вместо техни подплънки - стои много по-естествено. Направили са ми и много хубави презрамчици, с които роклята има съвсем завършен вид. Като цяло съм много доволна  yahoo

Остава да си намеря маникюристка и да научим и някое друго хоро с мъжа.

Избрахме и от къде да поръчаме тортата - най-вероятно ще е от 100 гр. сладки  yahoo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: април 09, 2012, 15:25:12 »

Medeia, какво ново около вас? Разказвай Flower
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: април 09, 2012, 15:31:23 »

Мила успех с подготовката!!!
Тези петна ги имам и аз(ако са същите де)...моите се появиха от солариум и дерматолог ми каза да не пропускам нито ден да не излизам без слънцезащитен крем,защото се разпространявали.. sad
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #30 -: април 09, 2012, 16:09:25 »

Записвам се и аз - страхотна рокля, обожавам дантела. Чакаме да разказвате  girl_wink
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 09, 2012, 19:20:52 »

Medeia, не успях да видя роклята ти sad сигурно е била прекрасна .. относно петната (ампула витаминC) мажеш върху петната след това нанасяш крем Здраве - да попие от самосебе си - на мен лично помага Wink
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 10, 2012, 14:45:19 »

Medeia, не успях да видя роклята ти sad сигурно е била прекрасна .. относно петната (ампула витаминC) мажеш върху петната след това нанасяш крем Здраве - да попие от самосебе си - на мен лично помага Wink
Колко често се прави това?
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 10, 2012, 19:21:13 »

Аз лично го правя всяка сутрин и всяка вечер. Но най-хубаво е вечер, когато ти е добре почистено лицето ... също и за петната има една маска за лице, но тя много избелва, но може да се слага само върху петната (бучка мая с 1л прясно мляко - стои се, докато засъхне - ок 15-20мин) Wink
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 10, 2012, 20:52:49 »

Да се наместя и аз, честито за темичката, предполагам, че вече вълненията и трепетите са на 100% Роклята ти е страхотна, украшението за коса- красота. Ще бъдеш прекрасна булка.  give_rose
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #35 -: април 11, 2012, 21:22:06 »

Благодаря ви мили дами smile
Днес бях на последна проба - има малко по украсителните цветя да се пипне и по едната презрамка (добавихме много красиви презрамки от копринена органза) и е готова lol) Станала е страхотна с малките корекции. Най-много се радвам, че съм си с мой сутиен и така ми е по-комфортно lol
Във вторник трябва да е готова.
Да се похваля, че онзи ден си взех и бижутата - перлено колие и обици - много нежно и ретро smile

Иначе за козметика - да, петната ми са от слънце и на мен също ми забраниха излизане без слънцезащитен крем с 50 фактор.
Бях и на почистване - много съм доволна. Няколко дена преди сватбата ще направим още един пилинг. Той е съвсем нежен и кожата изобщо не се зачервавява smile

Много съм доволна, че успях и половинката да накарам да иде на козметик. Мина пилинга - сега следва и самото почистване.

В общи линии ни остава тортата да поръчаме и да решим голямата драма с неговата риза - той е много слаб и всичко му стои като торба  angry
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 12, 2012, 08:45:05 »

Мила, и моят е слаб, но с широки рамене и оттам идва пълното объркване focus
Хем му са тесни малките номера на раменете, хем са му широки големите номера на нивото на долната част на ръцете, хем и малко над талията пак му висят. girl_impossible
затова се разрових и видях че има ризи Slim вариант ( скроени по -стегнато някак си  crazy ). Сега ще ти дам сайта, от който мисля да му поръчам като наближи. Гледай на самия модел как стои, по-слабичките ме ориентираха така от снимката :
http://www.3suisses.bg/bg/shop/mzhe/pazaruvane-po-produkti/rizi/vsichki-rizi/22-31402.html
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #37 -: април 12, 2012, 11:02:50 »

Моят купува само Slim fit попринцип, но има марки, на които дори най-малките номера са му широки. Той не е нисък но е тоооолкова слаб. А и на всичкото отгоре обича дрехите да са му тесни, а не широки и това тотално усложнява нещата.
Той попринцип купува от Celio и от там ризите му лепват без проблем. В момента обаче нямат нашия цвят sad
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 12, 2012, 11:08:53 »

в този сайт има XS,  аз затова се ориентирам натам.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 12, 2012, 14:00:23 »

Medeia лесно ли убеди годеника ти за козметик?
Моят много трудно го научих още миналата година,но сега сам ме кара да му записвам часове.А пилинга какво представлява?
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #40 -: април 12, 2012, 23:23:20 »

Bulka88, не мога да кажа, че беше много трудно. Той попринцип си е суетен, а пък аз съм дипломиран манипулатор (завършила съм PR и работя в агенция)  tease
При пилинга те мажат с един куп неща, и ти махат най-горния слой където клетките са вече мъртви, за да могат да се покажат новите свежи клетки. Прави се само през студените месеци и задължително се мажеш след това със слънцезащитни кремове. В нашия случай понеже и двамата не бяхме ходили до момента на козметик, пилингът се наложи, за да може почистването да не е много грубо. След пилинга козметичката лесно можеше да стигне до гадостите и да ги почисти. Иначе щеше да се наложи много да щипе и стиска.

emmmmmy, благодаря ти за сайта - ще поразгледаме, пък може и да му намерим нещо smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 23, 2012, 10:06:37 »

Medeia, тази седмица се омъжваш yahoo yahoo yahoo
Разказвай до къде стигнахте, какво още остава?
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #42 -: април 23, 2012, 14:15:04 »

Medeia, Честита темичка smile
Споделяй всичко- супер интересно,а и полезно за нас smilesmilesmile.Роклята е прекрасна
Идеята "младоженеца на козметик" е доста добра.
Успех с подготовката
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 23, 2012, 22:32:20 »

Medeia, миличка, как се чувстваш? И на теб, както и на мен - остават ни само 4дни! Как е настроението при теб, какво остава да направите и какво направихте до сега? Мен все ме е страх да не пропуснем нещо и то да се окаже важно smile
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 25, 2012, 07:50:49 »

Medeia, честита темичка!  good
Съвсем малко време ти е останало до големият ден. Честито за роклята и обиците, много се радвам, че си останала щастлива от избора си и крайният вариант!  give_rose
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 26, 2012, 08:56:20 »

Е мила не остана време само два дена до големият ден имате ли още нещо за вършене Почивай си и релаксирай за да си най хубавата и щастлива булка. Сватбаааа Party time
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 26, 2012, 09:37:11 »

Medeia - не остана мила! Как е настроението ? smile Вълнението сигурно е на границата, защото поне при мен си е така .. smile само хубави изживявания  give_rose
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 27, 2012, 08:14:56 »

Medeia не остана време мила как е настроението почнаха ли да пърхат пеперудки вече.Пожелавм ти един изпълнен с усмивки и щастие сватбен ден.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 27, 2012, 08:26:32 »

Още една утрешна сватба. Хайде, сподели последни трепети.
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 27, 2012, 10:38:32 »

Бъди незабравима! Бъди невероятна! Бъди изпълнена с трепети, емоции и много усмивки на утрешния ден! ЧАКАМЕ РАЗКАЗЧЕТАТА ТИ!  Сватбаааа weddingday
Активен
gothic_queen
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 27, 2012, 10:43:15 »

Medeia,пожелавам ти най-прекрасния и  емоционален сватбен ден,да бъде като сбъдната мечта за вас и най-милия ви спомен!
Броени часове остават и  Сватбаааа weddingday
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 27, 2012, 10:44:08 »

Ох, утре ще е страхотен ден! Пожелавам ти всичко да е перфектно  give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 27, 2012, 15:10:27 »

Пожелавам един прекрасен ден, изпълнен с много емоции и незабравими моменти smile
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #53 -: април 27, 2012, 21:00:13 »

Весело изкарване на сватбата smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 27, 2012, 21:07:24 »

Мила пожелавам ти едни прекраден ден изпълнен с моногоо емоции  give_rose
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 27, 2012, 21:12:34 »

Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа Пожелавам ви много жастлив и незабравим ден  weddingday weddingday weddingday
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 28, 2012, 06:35:09 »

Мила пожелавам ви вашият ден да е една незабравима приказка.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 28, 2012, 08:30:19 »

Честитооооо! Днес е вашият ден, забавлявайте се ще е невероятна сватба! А след това ви желая вечна любов, щастие и здраве! Честито семейство!
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 28, 2012, 08:31:57 »

Честитооо!!!! Да прекарате чудесно и после да споделите емоциите с нас smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 28, 2012, 09:07:59 »

Честито! :weddingday:Пожелавам ви да се забавлявате днес максимално, да сте много щастливи и да се обичате винаги. Party time
Активен
Diann
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #60 -: април 28, 2012, 22:51:02 »

Честито  weddingday !
Бъдете здрави, влюбени и щастливи!  give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 29, 2012, 09:29:10 »

Честито мила Medeia, следя подготовката ти от много отдавна,а ето че вече си госпожа!!! Пожелавам ви един прекрасен семеен живот, изпълнен с любов, разбирателство и детски смях!  twohearts
Ще чакам с нетърпение разказче и снимки  give_rose give_rose give_rose
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 30, 2012, 17:20:59 »

Желая ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Запазете завинаги вярата, надеждата и нейно величество мъдростта!!! На добър път отсега нататък, заедно!!!
Активен
lili4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 135

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 01, 2012, 08:41:00 »

Medeia, честито, обичайте се и се подкрепяйте............. Bravo
Активен
Lady_sunflower
Професор

« Отговор #64 -: май 03, 2012, 09:57:37 »

ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО и пак ЧЕСТИТО

Бъдете много щастливи, обичайте се, правете компромиси и напълнете дома си с много дечица smilesmilesmilesmile
Очакваме да ни разкажеш smilesmilesmile
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #65 -: май 03, 2012, 20:12:47 »

Леле, колко сте активни smile А аз нямах интернет и не можех да пиша sad
Първо да благодаря на всички ви за пожеланията - много сте мили и ме трогнахте адски много smile
А сега кратка справка - всичко мина перфектно! Имах сватбата, за която винаги съм мечтала - красива, романтична, но и много забавна. Нямаше никакво напрежение, никакви издънки и кофти моменти, никакви нерви - всичко мина просто перфектно и не усетих кога вечерта приключи. Забавлявахме се от сърце на нашия празник.
В общи линии плана, по който се движехме беше следния:
- грим и прическа;
- взимане на булката;
- фотосесии;
- изнесен ритуал в хотела;
- купон в ресторанта.

Заслуга за прекрасния ден, разбира се, имат и всички замесени в сватбата.
1. На първо място - Хотел Феста и ресторант Феста - уникално обслужване, превъзходна храна. Внимание към всеки детайл. Нямаше никакви бутилки по масите, но на нито един гост не му се наложи сам да си сипва или да си търси сервитьор - те бяха невидими и същевременно винаги край гостите. Управителката на ресторанта е истински професионалист, но не последно място - много усмихнат и приятен човек.
2. Петя от Perfect Event - тя сътвори прекрасна украса - точно такава, каквато я исках. Макар и да имахме уговорка само и единствено за украсата, тя остана за изнесения ритуал и помогна. И като сложим на страна какъв професионалист е, тя е и страхотно сладка и с нея се общува изключително лесно.
3. Dj - Емил Андреев - изключително културен млад човек, който сътвори страхотен купон, но без да се намесва и прекъсва всяка песен с излишни коментари. Знаеше кога да задвижи хората и кога да намали. Веднага усети какво се харесва и какво не върви. Много съм доволна и го препоръчвам с две ръце!
4. Фото - Иво Пресолски от студио Вълканов - направи ни прекрасни снимки. Няма изпуснат момент. Връзваше се на всяка тъпотия, която предлагах - половината ни снимки са романтични, но другата са щури и шантави smile
5. Видео - Volk Vision - тук все още не мога да кажа мнение, защото не съм си видяла видеото. Операторът обаче беше невидим - изобщо не се пречкаше, но виждах, че снима всичко smile
7. Грим (Зоран) и коса (Жоро Петков) - уникални!!! Тези двамата са такъв невероятен тандем с толкова страхотно чувство за хумор, че едвам ме гримираха и фризираха, защото умирах от смях. Разбира се и двамата са безкрайно големи професионалисти. До края на вечерта косата и гримът ми изглеждаха сякаш току що са направени.
8. Подаръчета за гости - най-вкъсните шоколадови бонбони от "Perfetta" - Симеон е човек, който по всичко личи, че обожава професията си и създава уникални вкусове. Всички гости питаха за допълнителни подаръчета smile
9. Торта - "100 грама сладки" - вкусна и красива - нищо друго не мога да кажа smile
10. Рокля - M. Tyler - прекрасни рокли с много високо качество. Най-страхотното отношение от страна на консултантката. Нейното име е Светлана и е страхотно мила.

И за финал мога да обобщя, че с всеки един от замесените в сватбата направих правилния избор. Не съжалявам за нито един от тях - всички бяха страхотни!

Ето и една снимчица - от по-тривиалните smile

* Copy of IMG_0449.JPG (67.88 KB, 170x256 - видяно 2848 пъти.)
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 03, 2012, 21:01:24 »

оттук не виждам много , но се забелязва интересното болеро и украшението в косата ти -прекрасни са smile

ако имаш възможност, качи някоя снимка с грима отблизо, сега ми е на дневен ред да избирам гримьор, бих искала да видя стила Wink. Мерси  give_rose
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 03, 2012, 21:37:06 »

Еха Медея smile вече си госпожа smile  give_rose Честито, много щастие и разбирателство ви желая smile
Много се радвам, че всичко е минало по план и сте доволни smile
За ДЖ smile сега като чета коментара ти, се сетих-аз говорих с него на 28,04, имаше проблем с телефона си и ме набираше по погрешка Wink, върна ми обаждане  в 21:30 и каза, че е на работа, веднага ми  idea че е на сватба и сигурно е било по времето на основново smile сетих се, че може да е на някоя форумска сватба и е било точно така  tease
а тази седмица е на моята сватбаааа  danceg
Активен
Diann
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #68 -: май 03, 2012, 22:00:24 »

Medeia, много е малка тази снимчица, но и достатъчна да чакам с нетърпение и останалите.
Изглеждаш невероятно.
А от благодарностите ти личи, че наистина сватбата ти е била приказка.
Нека и животът Ви оттук нататък бъде такъв!  give_rose
Активен
tOnItKaTa
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 04, 2012, 08:44:07 »

Medeia - Честито и от мен! Искаме още снимки, макар, че и на тази се вижда колко очарователни и красиви сте били с твоя съпруг. Желая ви много щастие!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 04, 2012, 16:00:54 »

Medeia, честито, миличка!!! Били сте прекрасни младоженци! heart Всички сме в очакване на още снимчици give_rose
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #71 -: май 04, 2012, 16:21:38 »

Медея ама вие сте уникални сладури  give_rose Радвам се, че си имала една чудесна сватба, очаквам с нетърпение снимките  give_rose
Активен
gothic_queen
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 04, 2012, 19:14:21 »

Медея,прекрасни сте!От разказа ти си представям колко хубав ден сте изживели,винаги да сте така щастливи и влюбени give_rose
Ама и аз искам още снимки,провокира ми любопитството Wink
Активен
Lady_sunflower
Професор

« Отговор #73 -: май 04, 2012, 20:14:55 »

Медея, невероятно
Първите ти изречения толкова ме развълнуваха. В такива моменти нямам търпение да дойде и моят ден. Много ме трогва щастието, с което са пълни думите ти.
Честито,
Пожелавам ви щастие, обич и много дечица
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 05, 2012, 09:17:06 »

Много сте хубави. Чудесно е, че си доволна от наетите професионалисти. Те са в основата на една сватба и ако там нещо не върви настроението да разваля.
Активен
LadyB
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #75 -: май 24, 2012, 09:03:48 »

Толкова нежна булка скоро не бях виждала, много си хубаваааа!!!! естествена!
Активен
Страници: 1 2 3 ... 6 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: