Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 10:30:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Medeia - 28.04.2012г.  (Прочетена 22178 пъти)

Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #15 -: април 01, 2012, 21:44:17 »

Фирмата, която прави костюма на мъжа ми, е Desizo Monni. Магазинът им е на Славейков - точно срещу фонтана. Имат уникални костюми включително церемониални - смокинг, фрак и т.н. Качеството е на страхотно високо ниво. Обикновено в магазина има по няколко момичета, които продават, и по един - двама консултанти. Те вече дават съвети, обясняват какви са традициите, тенденциите, взимат мерки (ако ще се прави ушиване по мярка).
Тъй като ние не можехме да се вмъкнем в работното им време, всеки път ни изчакваха, а ние стояхме и по час и половина.

Да, роклята е цялата дантелена и с дълъг шлейф, който се прибира. Ще ми сменят и тази брошка отпред, тъй като аз ще съм с перли и не се връзва. Ще ми я заменят с цветя с перлени тичинки smile
Поръчах я в бутик M. Tyler - отново уникално обслужване и отношение. А роклите, на марките които внасят (те нямат собствено производство), са разкошни до една. Дори онзи дено като ходих да видя моята имаха нови модели и всичките бяха уникално красиви smile
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: април 02, 2012, 07:59:08 »

Записвам се и аз  blum Аз също имам драма с роклите на шаферките, но... само спокойствие, всичко се нарежда! И роклята ти е чудесна  good
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: април 02, 2012, 08:20:51 »

Medeia,честито! Заедно с теб сме на една дата - хубаво число е 28, пожелавам ти то да ви носи късмет .. бъдете много щастливи и изпълнете оставащото време на подготовка само с положителни и незабравими емоции! smile heart
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: април 02, 2012, 13:42:06 »

Честито, миличка, роклята ти е страхотна - много нежна и романтична girl_in_love Избра ли вече останалите украсителни елементи на роклята - бижута, прическа, маникюр - хайде показвай  blum
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #19 -: април 02, 2012, 16:15:28 »

Медеа мила,честита темичка,роклята е уникална:))И моята сватба е на 28 април:))
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #20 -: април 02, 2012, 22:44:42 »

Хехе...явно сме много на 28 април lol

m0onlight, избрала съм бижута - перли. Ще видим обаче за какъв наниз ще стигнат паричките - еденичен, троен, усукан. Тия дни ще направим някаква по-точна сметка вече и ще си преценя smile

Иначе си имам украшение за косата - може да го видите на снимката. Воал май няма да слагам.
Прическата ще ми я прави Жоро Петков smile Супер щастлива съм, че ще е той и си мисля, че ще остана доволна. Разбрахме се да дойде у нас направо и ще направи мен, майка ми и кумата.

Маникюр още не съм решила какъв да правя. Със сигурност няма да слагам ноктопластика и ще съм с моите  си нокти.

В сряда ще ходя да пробвам роклята с малките поправки и да видя до къде са стигнали с болерцето ми. Стискайте палци всичко да е наред smile

* 2303a_large.jpg (25.79 KB, 480x320 - видяно 331 пъти.)
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: април 03, 2012, 07:27:32 »

всичко ще е наред мила не се притеснявай .Това цветче за косата ще стой чудесно към роклята ти.Аз на моята сватба не съм правила ноктопластика бях с моите си нокти и беше съвсем изчистен и нежен маникюр с сини нотки понеже това беше цвета на сватбата ми .Успех остана малко още ииии  Сватбаааа weddingday Сватбаааа weddingday
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 03, 2012, 07:49:18 »

Честита тема  tease Пожелавам ти един спокоен месец и една ПРИКАЗНА СВАТБА !!!
Стискам палци за роклята !
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: април 03, 2012, 10:08:58 »

Украшението ти за коса много ми харесва. Нямам търпение да покажеш роклята - така се вълнувам, все едно е моята ROFL За ноктите и аз съм на мнение, че няма нужда от ноктопластика. Мисля, че на твоята нежна перлена приказка ще стои много добре френски - в какъвто вариант си харесаш!
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #24 -: април 03, 2012, 10:26:24 »

Медеа ,мила много ми хареса бижуто за коса,ще споделиш ли малко за него Bravo
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #25 -: април 04, 2012, 00:03:27 »

Благодаря на всички за милите коментари. Вече започва да ме обхваща еуфория. Имам чувството, че до преди няколко дена бях толкова спокойна. А в момента, в който осъзнах, че остава 1 месец започнах леко да се притеснявам.

mariajoro1984, украшението за коса е взето от този сайт http://cassandralynne.myshopify.com/
Имат много хубави неща. Кофти е само, че идват от САЩ и ще трябва да се плати мито. В сайта изрично пише, че при пращане не посочват цена, по-малка от реалната.
Много търсих да харесам нещо от английски сайт, за да избегна митото, но не можах.
А иначе плащането става съвсем стандартно. Аз платих с paypal. Пратката дойде за около 10 дена.

Ох, утре съм и на козметик и се притеснявам да не ходя червена на пробата за роклята   huhhuh.gif
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: април 04, 2012, 09:11:00 »

Medeia, как мина козметичната процедура? А роклята готова ли е вече? yahoo
Активен
Medeia
Ентусиаст
**

« Отговор #27 -: април 04, 2012, 22:15:02 »

При козметика мина супер - направи ми химичен пилинг на лицето, а в събота съм на почистване. Ще трябва яко да се мажа със слънцезащитни кремове, защото са ми се появили някакви петна, а моята кожа е адски бяла. Но всичко ще се оправи smile

Роклята ще е готова другата седмица заедно с болерцето. Днес решихме да сложим мои сутиен вместо техни подплънки - стои много по-естествено. Направили са ми и много хубави презрамчици, с които роклята има съвсем завършен вид. Като цяло съм много доволна  yahoo

Остава да си намеря маникюристка и да научим и някое друго хоро с мъжа.

Избрахме и от къде да поръчаме тортата - най-вероятно ще е от 100 гр. сладки  yahoo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: април 09, 2012, 15:25:12 »

Medeia, какво ново около вас? Разказвай Flower
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: април 09, 2012, 15:31:23 »

Мила успех с подготовката!!!
Тези петна ги имам и аз(ако са същите де)...моите се появиха от солариум и дерматолог ми каза да не пропускам нито ден да не излизам без слънцезащитен крем,защото се разпространявали.. sad
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: