Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:00:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част  (Прочетена 160420 пъти)

biba_love
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #165 -: април 22, 2012, 20:25:42 »

Много,много ви благодаря момо4ета @}->--ще погледна сайтовете и ще се спра на някой:)а за халките,да ми предлойите някоя бижутерия и за колко време ги правят.ние ще пристигнем в БГ,една седмица преди сеатбата,дали ще успеем. huhhuh.gif
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: април 22, 2012, 21:32:41 »

Milataaa, захващам се още тази седмица и ще се съветвам с вас! Biba_love мога да направя снимки на местата където ходим и да ти изпратя smile Предстои ми обикаляне тепърва и не мисля, че ще е проблем за мен. Wink
Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #167 -: април 23, 2012, 09:25:35 »

Момичета, имам нужда от малко помощ, трябва да се ориентирам в това кой ДЖ с кой /в коя фирма работи тъй като доста се обърках. Съни работи сам като ДЖ/водещ, Алекс работи в Пертито и отговаря за останалите ДЖ в Пертито. ДЖ Дидо има фирма и към него работил ДЖ Пламен, можете ли да ми препоръчате някой друг - виждам споменати Уили, с който не мога да се свържа и ДЖ Иво, някой друг?
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: април 23, 2012, 09:32:36 »

Много,много ви благодаря момо4ета @}->--ще погледна сайтовете и ще се спра на някой:)а за халките,да ми предлойите някоя бижутерия и за колко време ги правят.ние ще пристигнем в БГ,една седмица преди сеатбата,дали ще успеем. huhhuh.gif

biba_love, ние си поръчахме халките сега в Събота (21.04) и ни казаха, че най-късно на 05.05.2012 ще са готови (около 2 седмици). Харесахме си от каталога на едно малко магазинче за злато (където е Дилайт, срещу катедралата, в едната от пресечките се пада - ул. "Сава Доброплодни"1). По принцип момчето там ни каза, че ако ни трябват по-спешно, да му кажем и ще се съобразят.  smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: април 23, 2012, 09:42:21 »

ако става дума за същото място, което си мисля, съм чувала оплакване за него
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: април 23, 2012, 09:47:53 »

Не знам дали е същото, след 05.05 ще кажа дали всичко е било наред...за което силно се надявам.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: април 23, 2012, 14:09:29 »

За съжаление и аз лично имам оплакване от там.

Така че внимавайте, изисквайте сертификат, за да може после ако има нещо да го оправят. А по-добре ако още не сте поръчали да поръчате на друго място. Любен, където Езра си прави своите е е много добър, мога да препоръчам и нашия златар Гаро - но той е леко труден за достъп откакто измести ателието.

Годежният ми пръстен е от там и вече взе да пожълтява.
Показах го на нашия златар (поне потвърди, че диамантът е истински) и той ни каза, че е нормално, ако не са използвали бяло злато, а само са покрили обикновеното жълто злато с бяло.
Изрично им казах, че искам пръстен изцяло от бяло злато и те гарантираха, че е така. Като се има предвид, че този пръстен ми е за цял живот е просто безсрамно да го направят така, че да се изтрие за има няма 8 месеца. beating
След сватбата мисля да си оставя пръстена да ми го преправят, но не на тях, а на нашия златар, защото знам, че ще го направи както трябва.
« Последна редакция: април 23, 2012, 14:11:15 от yara » Активен
biba_love
Любопитен
*

« Отговор #172 -: април 23, 2012, 14:31:29 »

dixie,много ти благодаря,но май ве4е вси4ко е заето,днес званяхме в Корал и там е заето.незнам какво да правя sad
Активен
biba_love
Любопитен
*

« Отговор #173 -: април 23, 2012, 15:07:41 »

А някоя от вас била ли е в Димят?как ви се струа там не е ли много тясни4ко?
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #174 -: април 23, 2012, 15:38:04 »

В Димят банкетната зала събира над 200 души,вие нали ще сте около 70,провери и във Вентура,там е страхотно,но цените на кувертите поне миналата година не бяха от най-евтините.
Активен
dixie
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: април 23, 2012, 15:52:49 »

Ох, и аз съм се притеснила за тези ресторанти, сега ще се прибираме към Варна, и се хвърлям да обикалям, та да видиме. Иначе добрата новина е, че имаме дата - 08.09.2012!! Само още се колебая между вида на ритуала - битов или класически.. какво ще ме посъветвате?
Активен
biba_love
Любопитен
*

« Отговор #176 -: април 23, 2012, 17:41:13 »

Вси4ко е заето за моята дата и я смених за 25 08 2012.няма как :huh:говорих  Корал,свободни са тоагава,така 4е май ще сме там!имате ли някакви коментари по този хотел?визуално ми хареса  по моят вкус е а и ще подхожда на украсата която съм решила да е в розово и бяло, но незнам дали ще е хубава храната и обслужването...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: април 23, 2012, 17:49:45 »

нормално-хубаво е да се резервира всичко от рано, сега като има дата, побързайте  give_rose
за халките-аз го казвам, защ. кака ми е с халка от там и не е доволна хич -имало и нестабилност на пръстена (на свързване на двете части, бяло и жълто злато)
днес ходихме до Любо (от където са ни халките) да ми купи свекито верижка с медальонче (символичен подарък, който искаше да ми направи). сложила съм снимки в галерията
Активен
dixie
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: април 23, 2012, 18:13:27 »

_Ezra_ , много е хубаво! Страхотен жест! Wink
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: април 23, 2012, 19:25:18 »

Ezra,  много е симпатично медальончето smile
buba_love, като потърсиш из gооgle, излизат разни резултати с мнения, не много пресни, дано някой да изрази впечатление от по-скоро, но виж все пак, винаги има негативни и хубави за всяко място, прочети и реши със сърцето си, ако имаш интуиция някаква smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363354.120 
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=24693.30
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=22657.45
Написах сватба в Корал или моята сватба в Корал, така по принцип събирам често ценни мнения smile
Мой познат имаше сватба там, не съм присъствала, ще опитам да не забравя и да го питам утре! smile
Dixie, битов ритал на 100 процента за мен smile Ние подписвахме по-рано от сватбата на класически, но битовият е запомнящ се, от страшно много хора съм получавала такива отзиви и малко ще си поплачете всички, да внимаваш с грима, на класическият слушаш едни и същи думи, на мен класическият никак не ми въздейства, сълзите ми текнаха като видях сълзите от щастие в очите на близките ни след ритуала smile
За бялото злато често съм го чувала това, че е само покритие, нашите халки са с бяло злато от Хугасян, засега не се е изтрило ( година и половина дотук), годежният ми пръстен е от там също, ама чак да ги препоръчвам, не smile Нещо не ми допада в тях, но засега нямаме рекламации за качество. Кръстницата ни каза, че често си поръчва злато от някакво ателие на Княз Борис - близо до хотел Графити, още ли е там не съм забелязала, но е много доволна. Някой ако се сети как се казва... От Винс-а посока Севастопол?
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: