Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:39:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част  (Прочетена 160501 пъти)

Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 20, 2012, 08:24:45 »

Благодаря ! Това е магазина smile  girl_wink Някой има ли някаква информация за хотел Детелина какви са офертите за сватбено тържество ?  smile

Здравей,

Преди година ходих с близка приятелка на среща с управителката на Детелина, тъй като приятелката ми се омъжваше. Условията бяха доста приемливи, в смисъл нямаше такса за внасяне на алкохол, куверта беше около 30 лв. като имат както готови варианти на меню, така и можеш да си избираш от редовното им меню ястия, като цената в редовното меню не се взима под внимание. Куверта пак си остава колкото са го определили. Калъфи за столове предлагаха под наем, цената тогава беше левче. Жената беше много любезна, не знам дали все още е същата, но можеш да се обадиш за една среща и да ти дадат актуална информация. Ресторанта обаче не беше достатъчно голям за около 120 човека гости и затова отпадна, не знам колко гости ще имате. Иначе имат красива градина за празненство на открито.  girl_wink
Активен
smilqnka
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #151 -: април 21, 2012, 08:19:38 »

Благодаря за изчерпателната информация !  smile
Активен
biba_love
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #152 -: април 21, 2012, 14:59:11 »

Здравейте бъдещи булки :)нова съм тук  и ми беше приятно да про4ета вси4ки теми:)Сватбата ми е на 18 август 2012 г,и не мога да си намеря ресторант.Не живея в БГ и ми е мн трудно от растояния да организирам вси4ко.ровя се постоянно в интернет-страниците,но немога да си харесам нито един хотел. от снимките не се вижда достатъ4но добре дали е просторно и т.н.Питах в Димят но ми казаха 4е са заети:(Можете ли да ми помогнете?Благодаря ви предварително give_rose
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #153 -: април 21, 2012, 15:33:06 »

За колко души трябва да е,и задължително ли трябва да има хотел към ресторанта.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 21, 2012, 15:33:57 »

Здравей, biba_love!
Добре дошла и честито! Между другото нашата сватба беше на 20-ти август, само че миналата година blum
Би ли ни ориентирала какъв тип ресторанти харесвате с мъжа ти, колко са гостите ви, задължително във Варна или може и в района, на вън ли ще бъде или вътре в ресторанта? Дай ни ориентири, за да можем да ти бъдем полезни със съвети good
Активен
biba_love
Любопитен
*

« Отговор #155 -: април 22, 2012, 08:28:35 »

Здравейте моми4ета:)О4ертава се да сме около 70 4овека,тъй като годеника ми е 4ужденец,ще сме само моята рода!предпо4итам с хотелска 4аст да е ресторанта,вие какво можете да ми предложите като варианти.благодаря ви 4е ми помагате.
Активен
biba_love
Любопитен
*

« Отговор #156 -: април 22, 2012, 08:56:53 »

По принцип, искам да е вътре и да е в рамките на града,наи-много до Дружба.другото което ме вълнува са халите и тортата,кои са най-добрите в тази област във Варна?smile
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 22, 2012, 12:22:53 »

Момичета, чета ви неспирно!Много полезни неща научих от вас,които вярвам ще ми помогнат много!Ние още не сме решили конкретната дата но се колебаем между края на август и началото на септември Wink Исках да ви попитам според вас дали сме много закъснели сега да започваме организацията?
Активен
aalko
Ентусиаст
**

« Отговор #158 -: април 22, 2012, 12:26:01 »

Ами попитай в Димят,Бялата къща,Вентура,Голден Тюлип,Естрея,Бриз 2,Капитан Кук,има и още,но за тези се сетих.А хотел може и в последствие да се избере.Малко е трудно от чужбина,но със сигурност имаш познати тук,които биха могли да се свържат с управителите на ресторанти и да попитат за датата.Ако имаш още въпроси,заповядай,с радост ще ти отговорим!
Активен
aalko
Ентусиаст
**

« Отговор #159 -: април 22, 2012, 12:28:56 »

dixie,мисля,че бихте се справили отлично,стига да започнете още сега и разбира се,да си изберете първо датата-от там се започва,а ние сме насреща да помогнем ! smile
Активен
dixie
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 22, 2012, 13:02:56 »

Ами заела съм се с усилени атаки към милия lol Защото той е голямото спокойствие и си мисли, че всичко става за 1 ден lol А аз много се вълнувам и ме е обзела една треска...ужас просто lol) Много се радвам,че намерих този форум и толкова мили отзивчиви момичета! smile
Активен
darina1980
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #161 -: април 22, 2012, 13:09:38 »

dixie -  И на мен форума страшно много ми помогна при избора хотел, ди джей, видеооператор, фотограф, сватбена агенция за украсата. Вече съм почти на финала, чувството е адски приятно от надявам се добре свършената работа smile, така, че и аз ще помагам. Кога е сватбата?
Активен
dixie
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 22, 2012, 13:17:46 »

Ох, страхотни сте! Иначе ние обмисляме дати 25.08.2012 и 08.09.2012. smile Още се чудим и затова само събирам информация, но мисля че с ваша помощ ще се сшравя чудесно ! lol
Активен
darina1980
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #163 -: април 22, 2012, 17:46:30 »

Края на август се очертва силен период, ние сме канени на 2 сватби тогава. Така, че ако е август, не се колебайте, а започвайте да резервирате. Аз харесвам като, че ли по-прохладните месеци.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: април 22, 2012, 17:56:44 »

biba_love, успех в организацията! Доста момичета тук организираха сватбите си от чужбина и им се получи страхотно smile Като чуя сватба вътре ми изплуват веднага Вентура:
http://www.ventura.bg/bar.php
Много стилно, с подходяща украса става страхотно.
Хотел Корал на Дружба има страхотна зала - във формата на кръг, цялата е в стъкло и има хубав таван, приличащ на звездно небе, снимката на сайта им е доста смотана smile, но съм била на фирмено парти и когато цялата зала е украсена и е с калъфи на столовете е страхотно! (трябва да поровя ако имам снимки). Дансингът се явява по средата, страхотно разположение на масите може да се получи.
http://www.hotel-koral.com/bg/events
И на двете места имат хотелска част, на мен това са ми фаворити като разположение на самите зали.
Не веднъж съм чела добри отзиви за сватби в Слънчев ден, доста е красиво, мисля и отговарят доста бързо на e-mail:
http://www.sunnydaybg.com/%D0%A5%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB+%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%B6-22bg.html
За сега за това се сещам, често спрягат и хотел Романс:
http://www.hotelromance.net/bg/restaurants.php
Моята сватба беше на Бриз 2, но много ми харесва само за сватба навън, каквато беше нашата, вътре ресторантът поне на мен не ми допада. Успех!
Dixie, време е за организацията ви, нашата беше 22 Август, от Април започнахме и успяхме с всичко спокойно, но не чакайте повече, ще изпуснете по-добрите места и професионалисти! Успех и на теб smile
« Последна редакция: април 22, 2012, 18:02:48 от Milataaa » Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: