Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 05:48:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част (Прочетена 188034 пъти)
stelkkka
Ентусиаст
Публикации: 122
Re:СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
«
Отговор #225 -:
март 13, 2014, 08:16:41 »
Няма нужда от спорове ,поне моля ви не тук.Записах се защото наистина нямам времето да събирам инфо ,да се срещам с професионалисти и по-скоро разчитам на късмет да ми се падне човек с хъс и може би не чак толкова добра техника,който да заснеме сватбата.Та отзивите на момичетата минали по този път са ми много полезни.Бай дъ уей изгледах клиповете на този Красьо-еее бог е ,още бърша сълзи и сополи,де от смях ,де от умиление...но ми е далеч от джоба
Също се интересувам от сватбена агенция на прилична цена,приятелки ми препоръчват Сияна и Рабел, а вие?
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
Щастлива мама на Даниел!
«
Отговор #226 -:
март 13, 2014, 09:59:20 »
stelkkka, мислила ли си какво точно искаш от агенцията? Нещо ще си изработваш ли сама?
Според мен е най-добре да обиколите агенциите и да си поискаш оферти, да поразгледаш техни снимки от аранжиране и т.н. Във фейсбук почти всички местни агенции имат страници и може да видиш какви неща правят. Повечето предлагат ценоразпис и според бюджета ти, си избираш каква услуга да закупиш.
Девера ми избраха "Капризна булка". Предложиха им ценоразпис и те си избраха украса на официалната маса, с калъфи на столовете, хангали, насипна декорация и драперия на масата. Изработиха им и списък с гостите, на една много хубава украсена стойка на входа. Предоставиха им платно за посрещането, имаха и още едно платно и арка и украсена маса за изнесения ритуал, табели за номерата на колата и постаменти с изкуствени цветя при посрещането. Дреболийките им ги правих аз, а останалите неща си ги купуваха от различни места.
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #227 -:
март 13, 2014, 10:15:55 »
аз няма да кажа тук във форума кой е фотографа който ще ни снима за 200лв ,но съм присъствала на сватба която снима,дойде сутринта от извеждането и си тръгна с последните гости,като обработи доста снимки,снимките бяха невероятни,и искам да кажа,че човека го прави повече за удоволствие отколкото за парите,и аз смятам че 500-1000лв за фотограф за адски много пари,като няма да е кой знае колко различно,все пак няма да му купувам част от техниката,това е безумие.Всеки си има право на избор и да си изкаже мнението,аз предпочитам истински снимки,с по малко обработка и досега нямам оплаквания от този човек.В началото като се регистрирах тук веднага,почнаха на лични да ми пращат разни фотографи оферти,това какво говори ?
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #228 -:
март 20, 2014, 20:39:01 »
Здравейте момичета,някой би ли ми казал,къде има по голям избор кошничка,книга за пожелания чаши и т.н,понеже обиколих почети навсякъде и вече незнам къде какво видях,купих си бутониери и късметчета за хвърляне шарени но искам другите работи да са с цвета на сватбата а нещо в агенцията май много не им работи фантазията
Активен
tinakostova
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #229 -:
март 21, 2014, 09:17:36 »
Щом си обиколила агенциите и нищо не ти е харесало, търси нещо онлайн. Има доста онлайн магазини, които предлагат сватбени аксесоари. А специално за книгата за пожелания и кошницата - защо не развихриш малко фантазията и да си ги направи? От една страна ще имаш удовлетворението, че си си направила нещо сама, а от друга ще ги направиш така както ги искаш и със сигурност ще бъдат уникални.
Успех!
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #230 -:
март 21, 2014, 12:19:38 »
jasminne
аз си поръчах всички дреболийки от тук и бях много доволна ако искаш разгледай
http://www.svatba-bg.info/
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #231 -:
март 24, 2014, 16:21:39 »
момичета днес си на купих всички дреболийки,поръчах си и кошничка като къдрите на роклята и книга за пожелания.много ми се иска сама да си направя нпкой неща ,но като отида в някой магазин и потърся нещо като идея,продавачките ме гледат намръщено и аз излизам.останаха само подаръчетата на гостите.ами да попитам някой запознат ли е с пироефекти в заведението присъствал ли е на такава сватбас огън на дансинга и може ли да даде идеи и фирма
Активен
tinakostova
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #232 -:
март 25, 2014, 14:24:58 »
Провери в Джамбалая, мисля, че от там наши приятели бяха купили за първият ни сватбен танц, като изненада за нас такива огнени фоерверки подходящи за закрити пространства. Представляват конуси и се палят, но помещението трябва да има височина, защото огънят е доста висок.
виж също и тук
http://www.tropic-fire.com/view-text.php?id=1472
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #233 -:
март 25, 2014, 20:48:25 »
аз намерих една такава фирма тук над спортната зала,изглежда ми добре но човека ми каза за тези конуси че гори 40 секунди ако си купим 6 конуса примерно и кога трябва да ги наредим и 6 човека ли ще ги запалят за да се получи ефекта,понеже 40секунди не са много
Активен
nenuphar
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #234 -:
април 04, 2014, 13:28:46 »
Здравейте, да се запиша и аз в темата като една бъдеща булка:)
Сватбата ни ще е следващата година пролетта, в ресторант Люляка, Арбанаси, ако някой има някакво мнение за него ще се радвам да го сподели. Бяхме се спрели на Севастократор, но управителката ни каза че сватбата трябва да приключи в полунощ и се отказахме.
Изчетох предните три теми и от мненията Ви за фотографи, се спрях на трима:
- Пенчо Чуков
- Deliysky studio
- Петър Крусев
и на тримата много ми харесват снимките и сега се двоумя.
Като пари си мисля някъде към 1200 лв. за фотограф и видео, като много не държа на видеото, да е малко и да отразява само най важните моменти. Какво мислите достатъчно ли са парите?
Поздрави
Активен
stelkkka
Ентусиаст
«
Отговор #235 -:
април 05, 2014, 13:39:19 »
nenuphar Учудвам се,че в люляка са ти казали,че след полунощ музиката е позволена.Ако държиш на снимките , освен изброените препоръчвам и Калушков.Правихме фотосесия на детето при него и сме много доволни.Евтино видео (от което ще се възползвам и аз )
http://www.provideovt.com/#!tseni/cz2v
ще споделя как са се справили след 15.06.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #236 -:
април 05, 2014, 13:44:01 »
Извинявам се много ,но Калушков няма нищо общо с изброените по долу фотографи.Те са поне две класи над него.
Аз препоръчвам с две ръце Петър Крусев
Активен
nenuphar
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #237 -:
април 07, 2014, 13:42:51 »
Здравейте, stelkkka, казаха ни че до когато си искаме може да продължи сватбата, срещу заплащане разбира се. Много благодаря за сайта с видеото, това ще ми свърши перфектна работа, тъй като обмисляхме вариант и без видео но се пак си мисля че е хубаво да има някакво.
За фотографите ще изберем между Пенчо Чуков и Петър Крусев, цените им са еднакви, с разлика че в офертата на Крусев има и 50бр. снимки на хартия, което си е един плюс.
Поздрави
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #238 -:
април 07, 2014, 17:28:43 »
момичета не се отказвайте от видеото,то е много по хубаво даже и от само снимки,бях минлата година на една сватба беше голям купон,а нямаше видеооператор и така веднъж се заговорихме и почнахме да се питаме някой не е ли направил клипче имаше едно единствено на един телефон,каот го гледахме чак ние гостите съжелихме че нямаше видео да се запамети завинаги този единствен ден.даже плюса е че и от видео може да се извадят снимки
Активен
stelkkka
Ентусиаст
«
Отговор #239 -:
април 09, 2014, 07:03:44 »
A някой знае ли Петър Крусев за каква сума прави тези красоти
Активен
Страници:
1