СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част

<< < (80/83) > >>

tina_mm:
.... един пост не ми стигна  :speech:
Видеооо.. Боян Байчев, In focus,гр.Велико Търново, https://www.facebook.com/VideozasnemaneSvatbiInfocus/
Все още чакаме трейлъра. Пълното видео вече видяхме и ни харесва, мн добре са подбрани всички основни моменти.Харесват ни мн и всички тейлъри от други сватби които сме гледали на тяхната страница и нямахме колебания за избора 
Роклятаааа.. ушита за мен в седмицата преди сватбата.. такава каквато исках 2 в 1 с махаща дълга пола. Шивачката (Снежана Думанова, има ателие в гр.Лясковец), уникално добра …изпипа я до последният детайл.  Happpyyy Happyyy.
Тортата.. Лучия, гр.Велико Търново,
Направиха корекция уточнена само по телефона в деня преди сватбата за цветята на тортата.. бяха красиви… тортата беше на 3 етажа и се беше килнала ..хи хи.. нямаше драма..само повече усмивки  Но беше УНИКАЛО вкусна. Дават възможност на място да се опитат различни видове кремове за торти, за да можете сами да изберете не само на думи, но и вкусово 
За прическата бях повикала фризьор/гримьор от гр. Казанлък (от където съм)..основна причина..бяха ОК с пътуването, и ми спестиха моето разкарване.
Подаръците за гостите…. Smart Art, https://www.facebook.com/SMART-ART-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BA%D0%B0-812479232181754/
Всички получиха малка тяхна карикатура 13х18… мн забавни, уникални..и се приеха с голям възторг и усмивки .
Виното… държах да е добро и българско, съвсем случайно попаднах на винарска изба Medi Valley,  и си избрах вината „A Good Year”- Добра година…символично или не..бяха мн добри избрахме Шардоне и Каберне (защото са класически БГ избор) и Розе… розето свърши първо. От винарната- мн отзивчиви, предлагат персонализирани етикети по техен дизайн и по желание на младоженците(цената за етикетизирането (изработка +залепяне) беше около 0.86ст на бройка за 50 бутилки).
П.С. И понеже все пак е тема за болярските булки, ще споделя и за тези които като мен нямат възможност да ходят на място и да уговарят всичко лично. От вариантите в Арбанаси. Най-лесна ми беше комуникацията с Българка. Хората дори се обадиха да потвърдят дали със сигурност няма да се възползваме от техните услуги за тази дата, защото имаха и други запитвания.
Не съм пропуснала и извинението от страна на Парк Хотел Арбанаси, приемам го но няма да го коментирам  А и са оставили подробен коментар със съвети към булките.
И като последен коментар..търновските агенции  . Уникално лошо впечатление ни направи похвата който използват за да привлекат клиенти..анти реклама(на колеги от техния град). Та ако с високи цени не можаха да ни откажат, с тези похвани направо ни отвратиха.
Пожелавам лека и успешна сватбена подготовка на всички бъдещи булки! Нека вашият ден бъде усмихнат и специален!

Marri:
За "Българка", потвърждавам,  останах очарована.
Лятото организирах семейно тържество от чужбина и те бяха единствените,  които се отзоваха на комуникация чрез имейл,  отговориха на всички  изисквания,  като кухня и обслужване,  на самия ден,  всичко беше много на ниво.

Агенциите не искам и да ги коментирам. Първоначално мислех чрез тях да е организацията,  но събитието не беше голямо,  а тарифите бяха като за сватба.
Това не е лошо разбира се,  желаят ако ще се ангажират и ще откажат сватба за същата дата,  то да си струва.
Но неприятното беше самото отношение.
Повечето не желаеха да комуникират по друг начин освен лично и по телефон.

anipetrova:
Здравейте булки,
Като ПС на предния ми пост бих искала да отправя благодарност към Пламен Шопов за добре свършената работа. Много сме доволни и от трейлъра и от филма. Поздрави! :)

iv4eto_k:
Здравейте на всички  :)

Това е първият ми пост тук, та се надявам да е на място.

Сватбата ни ще е края на Август месец 2017 в с. Арбанаси. Въпреки, че съм свършила повечето неща (за голяма част от тях планирам да споделя впечатления из подходящите места на форума) - ресторант, кумове, фотограф, халки, то все още нямам достатъчно информация за добър DJ водещ от района.

Ще съм изключително благодарна някой да ми препоръча. Не знам дали се практикува, но би било страхотно ако има вариант за двама професионалисти, които работят вече заедно и са запознати цялостно с начина, по който протича сватбеното събитие, като единия да е DJ водещ, а другия да провежда бутафорен сватбен ритуал в заведението?

Планирам да не се възмолзвам от агенция нито за декорация, нито за нещо друго. Не съм очарована от досегашните си открития по темата. Евентуално може би човек, само за самия ден, който да помага с основни неща, за да не занимават нас - младоженците, за дреболии когато не му е времето.

В общината ще отидем същия ден само с най-близките, за това ми се искаше да направим подобен ритуал, за остатъка от гостите си. Ако има подобна двойка, която да извършва тези две неща би било изключително подходящо. Разчитам на вас за съвет  @}->--

Marri:
Добре дошла,iv4eto_k!

Дано се посъживи тази тема. :)

За агенциите в региона съм на същото мнение, имах възможност да се убедя миналото лято.

П.П Капацитетът на пощата ти за съобщения е изчерпан, трябва да изтриеш някое.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница