СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
iv4eto_k:
Не знам как е възможно :) имам само едно единствено съобщение. Няма даже какво да изтрия :\ Много странно.
И аз се надявам да се съживи темичката :) Също ми идва на ум, че ми се иска организатор/ координатор само за деня на самата сватба и това също ще е интересен момент. Не съм наясно дали се практикува често, дали може да не е агенция и т.н. Със сигурност не искам да занимавам роднини и приятели със задължения.
Marri:
Това с изнесените(фалшиви ритуали) не се ли прави пак от служители на общината?
Аз не съм се спирала на такъв вариант, не съм и проучвала, впечатленията ми са от познати.
По принцип Дж и водещите на сватби правят така нареченото посрещане и захранване на младоженците(има различни ритуали).
Например на Валентин Тенев беше посрещане по пътека със захранване, всички родителни участват в ритуала, наздравица с шампанско и разполагане по местата(на кумовете и младоженците, гостите са си на местата). Малко по-късно има палене на ритуален огън, думи, които той казва и така на татък, при всеки е различно.
Като се срещнете с Дж той ще ви обясни подробно всичко.
Ние като се срещнахме с него, той така подробно ни представи сценария, че едва тогава си дадохме сметка, че се женим хахаха.
Аз също никак не харесвам дискотечните Дж
Разбира се има младоженци, които търсят именно това.
Все си мисля, по всичко, което описваш,че бихте останали доволни от Тенев.
Не че му правя някаква реклама. Има много булки от форума със сватби организирани с него, но повечето за съжаление отдавна не пишат.
Ако мога с нещо друго да съм полезна като информация, често влизам във форума, не се притеснявай да питаш.
П.П Като новорегистриран потребител имаш съвсем малък капацитет. Като натрупаш малко мнения, 10-15, ще се промени.
И все още не е достъпна пощата.
Nikol_M:
Привет и от мен!
Нашата сватба ще бъде на 12.08.2017 в гр. Елена. Сватбата ще е малка - около 70 човека в комплекс "Тихия кът". Засега сме запазили само мястото и една група "Бумеранг" от Варна (правят добри кавъри на предимно рок песни), които ще свирят на живо. Ние живеем във Варна и пиша тук с молба за контакти на професионалисти (от които сте доволни) и които биха се навили да участват в организацията на сватба в Елена.
Търси се:
ДЖ - за времето, през което групата няма да свири
Фотограф
Декоратор (флорист)
Гримьори и фризьори, които биха се навили да дойдат в комплекса и да направят мен и няколко други човека.
Извинявам се, че не съм прочела предишните съобщения, но исках първо да пиша. Сега ще върна назад и ще разгледам, какво сте писали и препоръчали. Междувременно ако някой се сети за подходящи професионалисти - да отговори :)
Усмихнат ден!
Благодаря предварително!
roumyana:
Мога да ти препоръчам Стефка от Стефи елеганс за прическа. Ходи на място , добре работи , бързо и цените са добри. В салона има и фризьорка, но не е много добра. Аз бях кума миналата година и не съм ги ангажирала аз лично , а булката. Затова не мога да се сетя как се казваше гримьорката, беше от друго студио със сигурност.
Deliysky:
ДЖ препоръчвам ДЖ Данчо от Велико Търново. Млад, амбициозен, на няколко пъти сме го ползвали за фирмени партита, на няколко сватби съм го виждал как работи.
Контакт : 0988979710
https://www.facebook.com/partyagencygo4show/?pnref=story.unseen-section
Понеже искаш да се сменя с групата, да споделя нещо важно. Джя е човека който трябва да води всички ритуали и партито, групата е разнообразие и колорит, но тя едва ли ще има нужните познания и опит.
Навигация
[0] Списък на темите