СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
serendipity_85:
theone, имаме малък напредък - успяхме да си запазим дата и час в общината за изнесения ритуал и направихме резервация в ресторанта. В крайна сметка се спряхме на външния ресторант на хотел Света гора, защото отговаря на идеята която имаме за сватбата, на открито място е и е отдалечено, което е добре за нас, защото ще свири група, която ще вдига доста шум и по тази причина Арбанаси не отговаряше на нашите изисквания. Освен това вече сме си поканили и кумовете, а младоженецът почти си е избрал костюм :) В чуденка съм относно фотографа и видеооператора, а и рокля още не съм излизала да търся, но все не остава време. Малко по малко отмятаме задачки :)
katerinciq:
Здравейте, момичета. Искам да споделя своят опит като вече минала по този път. Не знам дали моделаторите на сайта няма да изтрият това съобщение, смятайки го за реклама, но ще рискувам. За нашата сватба за DJ избрахме Краси, той беше зает и ни даде едно от неговите момчета, а водящата ни беше Венета (ако искате контакти -пишете ми на e-maila). Останахме много доволни и от двамата! Видеооператорът ни се казва Спартак, а форографът е Петър Крусев. Адмирации и към работата на двамата. Не сме се срещали с други, защото и четиримата ни ги предложиха приятели, а и първото ни впечатление беше удобрително и не сбъркахме с тях. Пожелавам ви късмет в търсенето!
fiibi_bg:
Петър Крусев е много добър фотограф.Познавам го и има страхотно усещане за красота.
kremi89:
Здравейте, някой знае ли дали правят изнесен ритуал на Арбанаси, но от кметството да не е от Търново.
theone:
изнесените ритуали в Арбанаси се правят от Търновското гражданско. иначе се прави, да @}->--
Навигация
[0] Списък на темите