СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
demi_m:
Здравейте,
и аз да се включа в темата с търновските булки,като една бъдеща такава :[
момичета понеже отдавна не е коментирано нищо относно фризьори и гримьори,бихте ли помогнали с инфо понеже не съм от търново и движа всичко дистанционно,ще съм ви мн благодарна да споделите мнения и впечатления:)
ivelka:
Искам да изразя впечатленията си от организацията на една сватба, на която бяхме в събота (19.05).
Тържеството беше в ресторанта на хотел Арена - чудесен ресторант, подходящ по-скоро за малка сватба (около 50 човека), защото е разделен на две зали. Персоналът и управителката бяха супер внимателни и отзивчиви, а кухнята - много вкусна.
Диджеят ни беше D.j. Dancho - музиката (по заявка на младоженците) беше предимно от 90-те, известни поп-фолк хитове, сръбско и гръцко. Момчето се справи много добре.
Водещата - Венета Лазарова - СТРАХОТНА! Млада, свежа, усмихната, много позитивна, с умерено чувство за хумор и много хубав глас! На мен много ми хареса и най-вероятно ще я ангажирам за моята сватба. Украсата беше от сватбен салон Рабел - беше красиво и до колкото разбрах не е била никак скъпа (при положение, че столовете не бяха облечени, понеже са кожени светло-бежови).
Фотографът и видеооператорът ( за съжаление не им запомних имената, но работят с Рабел), също бяха много готини хора, заведоха ни на фотосесия (макар че валеше) и направиха всичко възможно младоженците и кумовете (ние) да се чувстваме добре, да се отпуснем и да се забавляваме (въпреки лошото време).
Като цяло си прекарах чудесно и настроението беше на ниво през цялото време! *THUMBS*
mira_dimitrova:
Моля, помогнете ми, ако някой знае що годе подходящ човек на територията на Велико Търново, който да ми заснеме сватбата ми и да ми излезе до 200 лева суров материал, да звънка! Не искам никакви монтажи и украси на видеото, а просто някой да се ангажира да снима с видеокамера и да снима всичко наред! Заедно с това търся и някой евтин фотограф, който да направи примерно 50-60 снимки в съвета и църквата и да си ходи! Сватбата ми е на 07.07. Телефонът ми е 0887 001480 - Мира.
Pencho_Chukov:
Давам златен медал за това запитване :bravo: :bravo: :bravo:
"50-60 снимки от съвета и да си ходи" :danceg:
ivelka:
Мили търновски булки, моля да ми препоръчате професионален гримьор за сватба през септември в Габрово! Честно казано, за нашия град нямам конкректни впечатления... И за това съм склонна да платя и пътни разходи, защото за мен гримът е едно от най-важните неща във визията.
Навигация
[0] Списък на темите