СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
slavi_vt:
Здравей, снимал съм сватба на Света Гора през лятото отвън, ужасно е. Вътре в ресторанта бях на Нова Година, също е ужасно. Всичко е някак си старо, изглежда като ресторант от преди 10 години. Моя съвет е да си изберете някой по-нов ресторант. На Арбанаси има хубави места, например Рачев Резидънс, в момента не работи, но предполагам скоро ще го отворят.
Поздрави!
theone:
честито serendipity85 @}->-- за ресторантът, за който говориш не съм чувала нищо... ние избрахме арбанаси палас. гледката е невероятна и белият мрамор определено много ми допадна.
много зависи колко са гостите ти...
theone:
по отношение на водещите бих препоръчала да се срещнете поне с две от тях, както и да ги видите в действие на клипчета от други сватби и снимки. това, което допада на едни, не е задължително да допадне на други. аз лично контактувах и с трите изброени по-горе имена преди да направя изборът си.
theone:
serendipity85, напредвате ли с организацията? избрахте ли ресторант? @}->--
kremi89:
Здравейте, не съм много активна във форума, но вече си имаме дата и ресторант такаче започваме по сериозна подготовка :). Още търсим водеща, музика и всичко останало....Харесали сме и торта по снимка, има ли сладкарница във Велико Търново, където правят тортите от захарно тесто добре и как са цените?
Навигация
[0] Списък на темите