Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:34:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172383 пъти)

michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #375 -: април 11, 2012, 16:19:45 »

evichka_81, ресторант "Tavan"  е доста на високо  smile  Не съм сигурна дали 12-ти или 13-ти етаж на сградата беше (май и двата). Имат много голяма тераса, която се води градина и е на покрива на сградата. Красиво е  smile Предполагам, че идеята да си направите точно там сватбата ще е доста нестандартна и определено приложима в по-топло време. Иначе ресторантът е доста хубав, но мнението ми е само като клиент, а не човек бил на сватба там.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: април 11, 2012, 20:30:40 »

Аз също се замислях дали да не питаме в "Таван", но ни подсетиха, че ресторантът е в и около жилищни сгради и ще има проблеми със силната музика след 10 часа.
Ако за вас не е проблем това, ресторантът иначе е много приятен.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #377 -: април 17, 2012, 15:33:53 »

Виждам, че много отдавна никой не е писал за Greenville  - имате ли идея дали още съществува, макар и под различно име....и някакви актуални впечатления....много го харесвам на снимки, но не мога да намеря инфо в момента как се казва и дали функционира .... Всъщност като цяло търся нещо за около 60 човека с големи кръгли маси...по възможност с градина smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #378 -: април 17, 2012, 15:45:47 »

Snow_White, мисля че не беше чак толкова отдавна, когато говориха за "Парк Ин", което е новото име на хотел "Грийнвил" :

http://www.parkinn.com/hotel-sofia

Доколкото си спомням, не са правени съществени промени от новите собственици (смяната им май беше през 2010-та година).
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #379 -: април 17, 2012, 16:08:26 »

Snow_White, хотелът още съществува и минахме на оглед този януари. Координатите ги има на сайта, който Мишел е посочила. На мен много бързо ми отговориха с оферта.  give_rose 
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #380 -: април 17, 2012, 19:52:39 »

Благодаря ви, момичета, много сте бързи...ще им отправя запитване тия дни.
А някой бил ли е в Кристал Палас, има ли актуални мнения?
Активен
jenifer
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #381 -: април 17, 2012, 20:16:38 »

Snow_White, мисля че не беше чак толкова отдавна, когато говориха за "Парк Ин", което е новото име на хотел "Грийнвил" :

http://www.parkinn.com/hotel-sofia

Доколкото си спомням, не са правени съществени промени от новите собственици (смяната им май беше през 2010-та година).

Ние гледахме ресторантът преди няколко месеца, самият хотел е много лъскав, а ресторанта не чак толкова. Кувертите започваха от 55 лв нагоре, а таксата след 5-тия час е 250 лв на всеки започнат час. Алкохол може да се вкара, но ми направи впечатление, че безалкохолните също бяха скъпички, по 3 лв на бутилка от 250 мл. Има външна градина, но там не може да има музика и да се вдига шум, защото имало настанени дипломати.

« Последна редакция: април 17, 2012, 20:22:12 от jenifer » Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #382 -: април 17, 2012, 20:24:22 »

За Кристал Палас имам инфо от миналата семица. Кувертите почват от 48лв( +-2/3лв) до 60лв и нещо, за мен най-хубавият беше за 52лв. НО!!! Цената за внасяне на алкохол е нечовешка. angry Искат по 10лв на бутилка твърд алкохол и 6лв за вино. crazy Това ми беше достатъчно да ме откаже и повече не съм се интересувала. Ресторантът е за 50 човека, като те казаха, че могат да съберат до 70, но малко по-сгъчкано. pleasantry Организират и изнесен ритуал за около 300лв.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #383 -: април 17, 2012, 20:45:17 »

Благодаря ви Alla и Jenifer, много ми беше полезна вашата информация....може да ми се наложи да организирам много бързо сватбата, затова исках да се "набълбукам" (както казва мъжлето, ихихи) с инфо и впечателния, че после бързо да можем да вземем решение smile
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #384 -: април 18, 2012, 19:26:41 »

Здравейте има ли булки, които са си избрали ресторант Flowers?
Когато си запазихме дата отидохме да го капарираме. Запазихме парти залата, защото ни казаха, че там няма да допускат външни клиенти на ресторанта. На вас казали ли са ви такова нещо?
И така... въпросната парти зала има самостоятелен вход и самостоятелна wc, също и изход към терасата... до миналия месец обаче  diablo diablo diablo
Изхода го има, но терасата е преградена от едно отвратително грозно пано  diablo diablo diablo beating beating beating за махането на което в деня на сватбата искат 80 лв   NO Освен това преградата на терасата е толкова висока, че нищо не се вижда!
Много лошо впечатление ми направи това NO NO NO
Вие какво мислите по въпроса? Аз се чудя дали да не се откажем от този ресторант  cray
« Последна редакция: април 18, 2012, 19:31:10 от zai4e_mia » Активен
nikolaycho
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #385 -: април 18, 2012, 23:45:03 »

Ние ще бъдем там. Ако "парти залата" е тази по-малката(лилавата, без бар където е) и ние ще сме в нея. Последно, преди около месец, ходихме да ядем там и нямаше никаква преграда на терасата и сега чувам за такова нещо. Иначе ако няма втора сватба, по време на вашето тържество, няма как основният салон да остане затворен за клиенти, но не би трябвало да има проблем, зашото двете зали ще са с отделен персонал.
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #386 -: април 19, 2012, 06:08:45 »

Ами отидете да видите новата придобивка  nea bad cray cray cray
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #387 -: април 19, 2012, 11:47:00 »

Ако имате време сменяйте го и не го мислете, няма какво да ви загрозяват сватбата  diablo
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #388 -: април 20, 2012, 17:18:47 »

Твърдо искайте да ви компенсират. Не може така. Аз ходих скоро на обяд там и също се изненадах от тази преграда. Аз не виждам и какъв е смисълът от нея- да не могат гостите от другата зала да ползват терасата???  crazy
Просто наистина си искайте примерно тортата да е от тях. Много се дразня на такова отношение. Как искат после да имат хора?
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #389 -: април 20, 2012, 18:13:49 »

Да бе да тортата  tease искам просто да я махнат  cray
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: