Танците 2
maianiki:
Момичета търся музиката от "Танца на пингвина"
http://www.youtube.com/watch?v=B-tbIJA7OhU&feature=related
lili4ka:
Момичета, и ние мислим да ходим на няколко урока, за да направим някакъв по-интересен първи сватбен танц :danceg:, едвам навих половинката си, но все пак успях*THUMBS*, а иначе мен ме бива в народните танци, отдавна ходя на уроци ;) така че ще скачам и играя и за младоженеца :danceg:
Lady_sunflower:
Момичета , здравейте
Нашата сватба ще е на 22.09.2012.
Чета отдавна форума, но първият ми пост е именно тук - "танците"
Имайте предвид, че колко весела е една сватба, зависи именно от младоженците!(поне всички така казват - фотографи и DJ-и)
А и най - важното нали това е нашият ден *YAHOO* , така че ние трябва да се забавляваме!
Ние с половинката ми обожаваме народна музика и традициите с хорАта за нас ще бъде рай :):):):)
А за тези, които се притесняват да танцуват дори и право хоро - нали разбирате , че и това си има своя чар - ще бъде много забавно :) Аз лично си записвам още от сега всяка песен, която чуя по радио, ТВ или в заведение и на която усещам, че гостите ни ще се забавляват :) Ще дадем списък с песни на DJ. Каквото и да организирате (украси, музика, покани, подаръци), не забравяйте това е нашият ден - няма от какво да се притесняваме, а гостите са поканени, за да споделят с нас радостта ни :):):):)
П.с. Доста се поразписах като за 1ви пост
djdimi:
Цитат на: maianiki в март 14, 2012, 09:47:33
Момичета търся музиката от "Танца на пингвина"
http://www.youtube.com/watch?v=B-tbIJA7OhU&feature=related
Има информация някъде в темите за този танц миналата година, проверете във форума.Обяснил съм подробно от къде произлиза и какви версии има.Версията от вашият клип е на румънски изпълнители...малко на кючек прилича :).Пишете в Гугъл Dansul pinguinul...
semantika:
Цитат на: Lady_sunflower в март 15, 2012, 03:04:34
Момичета , здравейте
Нашата сватба ще е на 22.09.2012.
Чета отдавна форума, но първият ми пост е именно тук - "танците"
Имайте предвид, че колко весела е една сватба, зависи именно от младоженците!(поне всички така казват - фотографи и DJ-и)
А и най - важното нали това е нашият ден *YAHOO* , така че ние трябва да се забавляваме!
Ние с половинката ми обожаваме народна музика и традициите с хорАта за нас ще бъде рай :):):):)
А за тези, които се притесняват да танцуват дори и право хоро - нали разбирате , че и това си има своя чар - ще бъде много забавно :) Аз лично си записвам още от сега всяка песен, която чуя по радио, ТВ или в заведение и на която усещам, че гостите ни ще се забавляват :) Ще дадем списък с песни на DJ. Каквото и да организирате (украси, музика, покани, подаръци), не забравяйте това е нашият ден - няма от какво да се притесняваме, а гостите са поканени, за да споделят с нас радостта ни :):):):)
П.с. Доста се поразписах като за 1ви пост
Lady_sunflower как ме зарадва. Ще се женим на една дата *YAHOO* 22.09.2012г.
Напълно съгласна съм с теб. Най-важното е всички да се забавляват на този ден, а това до голяма степен зависи от настроението на младоженците. Трябва да съумеем да игнорираме стреса и напрежението (ама всичко наред ли е, ама гостите забавляват ли се, ама храната харесва ли им --- например) и да се отдадем на мига! На нашия миг! И съответно да се забавляваме истински, превръщайки това в един наистина незабравим ден!
Така че момичета - не сме професионални танцьорки, но това в никакъв случай не трябва да ни притеснява. Нали все пак това е нашият ден! :girl_wink:
Навигация
[0] Списък на темите