Танците 2

<< < (4/66) > >>

anna_karenina:
Цитат на: Vivid в февруари 21, 2012, 20:40:59

Ами ние взехме ваучър за 5 индивидуални посещения и хореография на избрана пт нас песен от сайт за колективно пазаруване. Той сам се нави. Каза, че е добра оферта, и че бил дърво и ще му е от полза. 

Може ли да ми дадеш линк към ваучера, ако още е активен?

Или някой ако има контакти за човек, който може да покаже основни стъпки по 2-3 стила- лошото е, че ще имаме само 2 седмици, т.е. 4-5 урока. Мисля за рок, малко латинои това е като цяло.

Аз пък много обичам танците, но не знам как изглеждам отстрани, може би сме смешни, трудно се синхорнизираме. И аз се притеснявам как няма да съм най-добрата на дансинга :( и кто цяло винаги нещо сякаш ми стяга гърлото като гледам професионални танцьори и знам, че аз не мога...искам да съм на тяхното място, а няма да стане...Кофти тема е, искам да сме на дансинга постоянно, да се забавляваме, да радваме и впечатляваме гостите, а се притеснявам, че няма да е така :(

cveta_d86:
anna_karenina аз мисля, че няма значение как изглеждате от страни, това е вашият ден и трябва да се забалявате...да професионалните танциори са супер, но те по цял ден само това правят и е нормално да са добри...а пък да ти кажа чесно едва ли някой ще очакма от вас да бъдете като тях... просто се отпуснете и се забавлявайте много....това е вашият приказен ден  @}->--

Vivid:
Цитат на: anna_karenina в февруари 23, 2012, 15:58:13

Може ли да ми дадеш линк към ваучера, ако още е активен?

Или някой ако има контакти за човек, който може да покаже основни стъпки по 2-3 стила- лошото е, че ще имаме само 2 седмици, т.е. 4-5 урока. Мисля за рок, малко латинои това е като цяло.

Аз пък много обичам танците, но не знам как изглеждам отстрани, може би сме смешни, трудно се синхорнизираме. И аз се притеснявам как няма да съм най-добрата на дансинга :( и кто цяло винаги нещо сякаш ми стяга гърлото като гледам професионални танцьори и знам, че аз не мога...искам да съм на тяхното място, а няма да стане...Кофти тема е, искам да сме на дансинга постоянно, да се забавляваме, да радваме и впечатляваме гостите, а се притеснявам, че няма да е така :(

Не е активен вече за съжаление. Следи за обяви в такива сайтове, аз търсех точно това и го намерих. Другия вариант е да се вземе ваучър за посещение на бални или латино танци да речем, в група. Поне ще усвоите някои основни движения и можете да покажете нещо на дансинга. Повечето школи за танци предлагат такава услуга - индивидуални уроци и хореография към музика за младоженци. Не е много евтино като цена, но си заслужава според мен, а и ще се забавлявате заедно, докато се учите.

theone:
специално за хората се уговорихме с дж-ят да пуска само прави и популярни, за да няма обърквания... въпреки, че при разговор с шаферките и кумата имах три различни мнения как се танцува право хоро  :girl_impossible: важното е да е весело!

_Ezra_:
и аз в началото мн. се бърках с това право хоро, докато разбера че просто всеки го играе по различен начин; в началото все си мислех че аз нещо го бъркам   :huh:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница