Танците 2

<< < (6/66) > >>

Lady_sunflower:
Semantika, радвам се, че сте избрали и вие тази дата :)
Успех с подготовката (най вече в танците) на всички
След кратко обсъждане годеникът ми и аз решихме да отидем на уроци по танго или валс (за първия танц), за да не е стандартният блус :). Дано и вие, и вашите половинки сте също така ентусиазирани с танците, колкото нас

anna_karenina:
Имам въпрос. Кое хоро се водеше от булката- право или дунавско? Правото е много лесно, него го можем и аз, и годеника, и кумата, дунавско също мога, но ми е трудно да го започна. Ако някой друг води, го правя идеално след 10 секунди, но да започна сама- ще объркам нещо...

Иначе ние ходихме на един урок и тренирахме право, ширто, дунавско и ганкино. Мислим още 2-3 урока и пак тях да тренираме, то и гостите не знаят повече, няма смисъл от сложни хора...

Christy:
И ние ходихме на народни танци и искам само да ви кажа, че опитах да изтанцувам нещо с роклята и дори право е невъзможно... а да не говорим за по-сложно хоро. При връщане леко назад и настъпвам роклята, ще се скъса... изобщо не знам как се танцува с рокля :)

Tsutsi:
Аз танцувам народни танци от дете до днес супер активно и ако роклята не е с обръч или лека наистина човек с три урока трудно ще се справи, но упорствай не е невъзможно  @}->--

rady17:
И ние ходим на народни танци, само да вметна, че бях като спънат кон  :funny: Сега мога да се похваля поне с 10тина хора. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница