Танците 2
Christy:
BeautifulBride, щом си танцувала, поне трябва да усещаш ритъма, за да не се "размяташ по дансинга като обезумяла" O_O Сигурна съм, че имаш чувство за такт и ритъм, просто се уповавай на него *THUMBS* Танцът е цялостно ритмично движение на тялото, не мятане на ръце и крака, така че ако не правиш това, няма как да изглеждаш нелепо.
А аз бих ти предложила да си пускаш музика в къщи и танцувай пред огледало, за да се видиш отстрани и да изчистиш нелепите движения (макар че се съмнявам да имаш такива, според мен си втълпяваш :P)
cveta_d86:
BeautifulBride да ти кажа, най-важното е да не го мислиш...аз също до известна степен се притеснявам, обаче да ти кажа като пия едно и ми идва музата и си танцувам и не ми пука...ако се замислиш ще видиш, че няма хора които на всякаква музика да танцуват добре...лично моето мнение е- пии едно малко и да не ти пука. Сигурна съм че ще си страхотна-все пак си тренирала и определено усещаш ритъма на музиката :)
Vivid:
Цитат на: kiwi в февруари 21, 2012, 17:59:11
Ау, Вивид, бързо дай рецепта как се навиа мъж да ходи на танци. Моят не иска..., а мен ме е срам да танцувам пред публика без тренировка :)
Ами ние взехме ваучър за 5 индивидуални посещения и хореография на избрана пт нас песен от сайт за колективно пазаруване. Той сам се нави. Каза, че е добра оферта, и че бил дърво и ще му е от полза.
gucci:
Цитат на: kiwi в февруари 21, 2012, 17:59:11
Ау, Вивид, бързо дай рецепта как се навиа мъж да ходи на танци. Моят не иска..., а мен ме е срам да танцувам пред публика без тренировка :)
Моя идваше да ме взима от танци и единия път реши да се пробва че му писна да ме чака и му хареса и вече година идва с мен на танци.
BeautifulBride:
Знам, момичета, прави сте, не трябва да му мисля, но някак съм се извратила и като съм свикнала по състезания да танцувам само и сега съм започнала да смятам другото за странно. Изкривяване някакво.
Мислех с партньора ми по спортни танци да включим нещо от нас в програмата, но се отказах , понеже мъжа ми няма да се чувства добре да танцувам с друг.
За жалост той не си пада по танците, и няма как.
Абе ще пийна пък каквото му дойде, може да става сеир :danceg:
Навигация
[0] Списък на темите