Танците 2
Vivid:
Ние ще ходим на индивидуални уроци по танци. Сега остава въпросът какво да танцуваме...Хем ми се иска да впечатлим и изненадаме гостите, защото те няма да очакват, хем знам, че за 5 урока няма да научим кой знае колко сложен танц...
MaHu:
Vivid супер е, че ще ходите на танци заедно. Аз не успях да навия милото за това, а много исках да ходим при хореограф да изненадаме гостите с един танц на любимата ми група Роксет :(
cveta_d86:
Младоженеца не си пада много по танцитеее, но аз мисля определено да го заместяяя, усмивката няма да слиза от лицето миии и ще се забавлявам както аз си знаммм, ще пада голям купон :chee:
BeautifulBride:
Момичета, помагайте!!!
Страшен случай съм!
Дълги години бях състезателка по спортни танци и винаги съм обичала да танцувам, но след като спрях състезанията и тренировките се затворих и спрях да танцувам. Сякаш олегнах и не ми утива да се размятам по дансинга, освен ако не е на балади.
Наистина се чувствам неловко да застана и да се кърша на музиката като обезумяла :Д
Някак не мога да го възприема млада, жена с тежест и да се размятам така. Ох, как го обясних... дано сте ме разбрали, не искам да ме разберете погрешно.
Вие имате ли същите проблеми, дали ще е странно ако не танцувам на по - бързите песни?
А може би на сватбата ще съм със съвсем друго мислене и ще танцувам? Боже...
Kiwi:
Ау, Вивид, бързо дай рецепта как се навиа мъж да ходи на танци. Моят не иска..., а мен ме е срам да танцувам пред публика без тренировка :)
Навигация
[0] Списък на темите