Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 16:47:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 185127 пъти)
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
Re:СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #450 -:
август 23, 2012, 12:47:56 »
зависи колко връзки и къде имаш
Принципно ти казват че е голяма хамалогия и обикаляне на всяко едно от местата по отделно, накрая се заверяват при личен. Казват че психото е задължително, но реално не е баш така...просто ако имаш познат лекар, или личния ти е близък минаваш без обикаляне, както и психото не е задължително, може и личния да си напише становището
Активен
klavdia_19_
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #451 -:
август 23, 2012, 12:58:37 »
На мен лично жената от Вардар,която ми даде листа с изискванията ми каза, че наистина обикалянето е голямо. Зависи къде ти е и личния лекар, моята не е в клиника, а в частен кабинет. Имаш 2 варианта или да ги обикаляш поотделно, но така или иначе тези прегледи не са по здравна каса и ще плащаш или както тя ме насочи отиваш в някоя частна клиника примерно св. София
и ти правят всичко на веднъж без да се размотавате
Активен
snowy
Сватбар
«
Отговор #452 -:
август 23, 2012, 13:08:01 »
Нашите медицински са от Света София. Цената на човек е 28 лева, в тях са включени изследването за сифилис (Васерман), пулмолог ( белодробни болести) и кожно-венерическия лекар. Оделно отскачаш до Психото и за 10 лева на човек ти бият печат в медицинското, че не се водиш при тях. та на човек излиза 38 лева. Медицинското е готово за 3-4 часа..
Активен
klavdia_19_
Новак
«
Отговор #453 -:
август 23, 2012, 13:19:06 »
Snowy , значи не стават веднага . Аз си мислех, че не се чака много. Ти ме изненада с тези 3-4 часа
А има ли значение по кое време се ходи сутрин или следобед?
Активен
vanya2207
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #454 -:
август 23, 2012, 13:24:05 »
Цитат на: klavdia_19_ в август 23, 2012, 12:00:52
Здравей vanya2207, аз горещо ти препоръчвам или Ресторант Форс или Bar& Dinner W. Първия се намира до Икономическия техникум в Бургас. Ресторанта е хубав. Не е супер голям. Това му е хубавото. Могат да ти направят маса за 30 човека. Имат и DJ. Имат си и собствена украса за такива случаи - пнделки, тишлайфери. Кувертите са на много приемливи цени между 20 и 30лв. и разрешават да се внася всичко алкохол, нарязани мезета и ядки. Мисля, че няма да сгрешиш , ако се спрете на Форса. Другия вариант е Bar& Dinner W. Много изискано заведение. Има и вътрешна градина. Кухнята е страхотна. Готвят много вкусно. Така, че изборът е твой
За златарските ателиета съм писала малко по-нагоре
Ако те интересува нещо друго питай:)
Благодаря много за инфото, предполагам, че тези дни ще проверя Форс, а сега ще видя вНета и за другия.
Активен
snowy
Сватбар
«
Отговор #455 -:
август 23, 2012, 13:24:49 »
Клавдия, отиваш в 9 часа сутринта, записват те на рецепцията, плащаш 28 лева и ти дават бланката, въпросното медицинско свитетелство за сключване на брак. Качваш се в лабораторията, взимат ти кръв за Васерман и ти казват, че резултата ще е готов след 12:30. Отскачаш до Психото за заверка, там става бързо, никой не те преглежда, само си плащаш 10-те лева на човек. След 12:30 се връщаш в Св София, дават ти резултата за Васерман, в лаборатрията ти слагат печат, че си ок, отиваш до пулмолога и там не те преглежда, и на рецепцията ти слагат останалите печати. Реално забавянето идва от Васермана..........
Активен
klavdia_19_
Новак
«
Отговор #456 -:
август 23, 2012, 13:33:46 »
Snowy много ти благодаря
Значи няма да стане толкова бързо, както си я мислехме с милото
Ще трябва да вземаме почивен ден
Активен
vanya2207
Новак
«
Отговор #457 -:
август 23, 2012, 13:35:25 »
Цитат на: tedytto в август 23, 2012, 12:45:13
Момичета, знаете ли как стои въпроса с медицинските? Личният ти лекар ли ги прави, в частните клиники ли ходиш и задължителна ли е бележката от психото?
Ако някой е минал вече по този път или има повечко инфо, ще съм благодарна, ако сподели
Tedytto здравей, аз още не съм си правила изследвания, но специялно за венерическите болести наскоро си правих, защото на бременните също им ги искат
, направих го в сградата на Хеи безплатно и тогава питах мога ли да ползвам тяхното изследване за пред брачното и ми казаха че принципно да стига да не му е изтекъл срока. Лично аз мисля първо да отскоча до личната за да видя тя какви напътствия ще ми даде
.
А някой може ли да ми каже за заболяванията на белия дроб какви са изследванията, защото ако ще ми правят рентген съм много против заради бебчето, което чакам и бех се опитала да го избегна.
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #458 -:
август 23, 2012, 14:18:04 »
klavdia_19_ имаше питане за официални рокли - препоръчвам ти магазините на "Сузи стил" на главната - един път писах ,но ме изтриха - явно си смята за реклама
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #459 -:
август 23, 2012, 15:52:46 »
зависи на мен ми излязаха медицинските без пари, не съм ходила по кабинети, само при личната...затова казвам зависи кой познаваш
Активен
tedytto
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #460 -:
август 24, 2012, 13:56:55 »
Благодаря за информацията
Нямам връзки за да ни станат без пари медицинските, а и личния ми лекар не е в Бургас, така че ще следвам плана на snowy.
Благодаря още веднъж
Активен
klavdia_19_
Новак
«
Отговор #461 -:
август 24, 2012, 14:14:47 »
pkara, къде точно се намира този магазин. Би ли мидала малко по-подробни обяснения.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #462 -:
август 24, 2012, 17:08:36 »
За малко хора ресторанта на хотел Калифорния е наистина страхотен, друг вариант е вторият етаж на Инканто - прекрасно място със страхотна кухня, малката зала на Океан е мнооого малка и събира 4 маси с по 4 места на маса - едва ли изобщо е вариант. Може да пробвате и в малката зала на Мираж - реално ресторанта, много е красиво вътре и е за човека - едва ли ще ви откажат.
Активен
vanya2207
Новак
«
Отговор #463 -:
август 25, 2012, 07:21:57 »
Благодаря на всички за отговорите. От днес започваме да разузнаване на мяст. Много ме улеснихте, така няма да се лутаме като патки с приятеля ми
.
А празни бутилки за вино и ракия откъде можем да си купим?
Активен
vanya2207
Новак
«
Отговор #464 -:
август 25, 2012, 09:08:27 »
Също искам да помоля да ми препоръчате добра шивачка в Бургас.
Аз намерих едно шивашко ателие близо до нас, но нямам много отзиви за него. Някой може ли да ми каже нещо повече за това ателие, като качество на изработка, срокове и цени.
Ателието се намира на ул. Поп Георги (Това е една диагонална уличка, която съединява ул. Трайко Китанов с ул. Цар Симеон I- бившата Републиканска), до офиса на U&K Rent a car.
Прилагам снимка за ориентация.
map2.jpg
(39.5 KB, 342x275 - видяно 3707 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]