Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 16:50:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 185129 пъти)

Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: август 23, 2012, 12:47:56 »

зависи колко връзки и къде имаш smile

Принципно ти казват че е голяма хамалогия и обикаляне на всяко едно от местата по отделно, накрая се заверяват при личен. Казват че психото е задължително, но реално не е баш така...просто ако имаш познат лекар, или личния ти е близък минаваш без обикаляне, както и психото не е задължително, може и личния да си напише становището smile
Активен
klavdia_19_
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #451 -: август 23, 2012, 12:58:37 »

На мен лично жената от Вардар,която ми даде листа с изискванията ми каза, че наистина обикалянето е голямо. Зависи къде ти е и личния лекар, моята не е в клиника, а в частен кабинет. Имаш 2 варианта или да ги обикаляш поотделно, но така или иначе тези прегледи не са по здравна каса и ще плащаш или както тя ме насочи отиваш в някоя частна клиника примерно св. София
и ти правят всичко на веднъж без да се размотавате smile
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #452 -: август 23, 2012, 13:08:01 »

Нашите медицински са от Света София. Цената на човек е 28 лева, в тях са включени изследването за сифилис (Васерман), пулмолог ( белодробни болести) и кожно-венерическия лекар. Оделно отскачаш до Психото и за 10 лева на човек ти бият печат в медицинското, че не се водиш при тях. та на човек излиза 38 лева. Медицинското е готово за 3-4 часа..
Активен
klavdia_19_
Новак
*

« Отговор #453 -: август 23, 2012, 13:19:06 »

Snowy , значи не стават веднага . Аз си мислех, че не се чака много. Ти ме изненада с тези 3-4 часа sad А има ли значение по кое време се ходи сутрин или следобед?
Активен
vanya2207
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #454 -: август 23, 2012, 13:24:05 »

Здравей vanya2207, аз горещо ти препоръчвам или Ресторант Форс или Bar& Dinner W. Първия се намира до Икономическия техникум в Бургас. Ресторанта е хубав. Не е супер голям. Това му е хубавото. Могат да ти направят маса за 30 човека. Имат и DJ. Имат си и собствена украса за такива случаи - пнделки, тишлайфери. Кувертите са на много приемливи цени между 20 и 30лв. и разрешават да се внася всичко алкохол, нарязани мезета и ядки. Мисля, че няма да сгрешиш , ако се спрете на Форса. Другия вариант е Bar& Dinner W. Много изискано заведение. Има и вътрешна градина. Кухнята е страхотна. Готвят много вкусно. Така, че изборът е твой smile За златарските ателиета съм писала малко по-нагоре smile Ако те интересува нещо друго питай:)

Благодаря много за инфото, предполагам, че тези дни ще проверя Форс, а сега ще видя вНета и за другия.
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #455 -: август 23, 2012, 13:24:49 »

Клавдия, отиваш в 9 часа сутринта, записват те на рецепцията, плащаш 28 лева и ти дават бланката, въпросното медицинско свитетелство за сключване на брак. Качваш се в лабораторията, взимат ти кръв за Васерман и ти казват, че резултата ще е готов след 12:30. Отскачаш до Психото за заверка, там става бързо, никой не те преглежда, само си плащаш 10-те лева на човек. След 12:30 се връщаш в Св София, дават ти резултата за Васерман, в лаборатрията ти слагат печат, че си ок, отиваш до пулмолога и там не те преглежда, и на рецепцията ти слагат останалите печати. Реално забавянето идва от Васермана..........
Активен
klavdia_19_
Новак
*

« Отговор #456 -: август 23, 2012, 13:33:46 »

Snowy много ти благодаря smile Значи няма да стане толкова бързо, както си я мислехме с милото smile Ще трябва да вземаме почивен ден smile
Активен
vanya2207
Новак
*

« Отговор #457 -: август 23, 2012, 13:35:25 »

Момичета, знаете ли как стои въпроса с медицинските? Личният ти лекар ли ги прави, в частните клиники ли ходиш и задължителна ли е бележката от психото?
Ако някой е минал вече по този път или има повечко инфо, ще съм благодарна, ако сподели  give_rose
Tedytto здравей, аз още не съм си правила изследвания, но специялно за венерическите болести наскоро си правих, защото на бременните също им ги искат smile, направих го в сградата на Хеи безплатно и тогава питах мога ли да ползвам тяхното изследване за пред брачното и ми казаха че принципно да стига да не му е изтекъл срока. Лично аз мисля първо да отскоча до личната за да видя тя какви напътствия ще ми даде smile.
А някой може ли да ми каже за заболяванията на белия дроб какви са изследванията, защото ако ще ми правят рентген съм много против заради бебчето, което чакам и бех се опитала да го избегна.
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #458 -: август 23, 2012, 14:18:04 »

klavdia_19_ имаше питане за официални рокли - препоръчвам ти магазините на "Сузи стил" на главната - един път писах ,но ме изтриха - явно си смята за реклама
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: август 23, 2012, 15:52:46 »

зависи на мен ми излязаха медицинските без пари, не съм ходила по кабинети, само при личната...затова казвам зависи кой познаваш smile
Активен
tedytto
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #460 -: август 24, 2012, 13:56:55 »

Благодаря за информацията  give_rose
Нямам връзки за да ни станат без пари медицинските, а и личния ми лекар не е в Бургас, така че ще следвам плана на snowy. girl_wink
Благодаря още веднъж  smile
Активен
klavdia_19_
Новак
*

« Отговор #461 -: август 24, 2012, 14:14:47 »

pkara, къде точно се намира този магазин. Би ли мидала малко по-подробни обяснения.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: август 24, 2012, 17:08:36 »

За малко хора ресторанта на хотел Калифорния е наистина страхотен, друг вариант е вторият етаж на Инканто - прекрасно място със страхотна кухня, малката зала на Океан е мнооого малка и събира 4 маси с по 4 места на маса - едва ли изобщо е вариант. Може да пробвате и в малката зала на Мираж - реално ресторанта, много е красиво вътре и е за  човека - едва ли ще ви откажат.
Активен
vanya2207
Новак
*

« Отговор #463 -: август 25, 2012, 07:21:57 »

Благодаря на всички за отговорите. От днес започваме да разузнаване на мяст. Много ме улеснихте, така няма да се лутаме като патки с приятеля ми smile.
А празни бутилки за вино и ракия откъде можем да си купим?
Активен
vanya2207
Новак
*

« Отговор #464 -: август 25, 2012, 09:08:27 »

Също искам да помоля да ми препоръчате добра шивачка в Бургас.
Аз намерих едно шивашко ателие близо до нас, но нямам много отзиви за него. Някой може ли да ми каже нещо повече за това ателие, като качество на изработка, срокове и цени.
Ателието се намира на ул. Поп Георги (Това е една диагонална уличка, която съединява ул. Трайко Китанов с ул. Цар Симеон I- бившата Републиканска), до офиса на U&K Rent a car.
Прилагам снимка за ориентация.

* map2.jpg (39.5 KB, 342x275 - видяно 3709 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: