Има ли булки от Стара Загора?
Valentinka:
Аvva, ти поръча ли си рокля вече?
Valentinka:
постите май са 40дни преди великден и по мойте сметки става :)но не съм голям специалист...за грима, мисля да се справя сама, свикнала съм и не ми иска да рискувам...ще си взема мн качествени продукти и така:)
mirmar:
Валентинка, не съм поръчвала рокля още- харесах си един модел и имам уговорка с едно ателие да отида да видя ще се справят ли, колко би ми излязло и така. Но ще отида и до Асеновград да поразгледам...декември-януари примерно, защото хич не ми се занимава с шиене.
А за грима- абе първо и аз смятах да се гримирам сама, но като поразмислих-тогава ще ми е толкова напрегнато, че кой знае как ще ми трепери ръката, ще объркам нещо, ще трия, ще се ядосам...излишно,според мен. =]
Valentinka:
И ти си права...проблема е че не познавам професионалните грим в стз и малко се притеснявам. Ако познаваш някои салон, казваи пък аз ще отида да се убедя самичка ноември :P :*
Теди:
Здравейте отново момичета!Аз само да споделя нещо за роклята!Никога не съм си и представяла ,че с първото влизане,в първият магазин ще си харесам,и то точно в Казанлък ,където има 2-3 магазина.Но стана точно така!Магазина е на сватбена агенция"Галина"-Стара Загора.Ако искате погледнете и там ;)Ще поразпитам за агенции тук и за цени и ще пиша.Чао от мен за сега :)
Навигация
[0] Списък на темите