Има ли булки от Стара Загора?

<< < (4/157) > >>

Valentinka:
Мерси Теди! покаги ни снимки :girl_wink:

mirmar:
Теди, много мило от твоя страна  @}->--
Аз обаче влизах в салоните тук в Стара Загора и не успях да харесам нищо...В тази връзка- Валентинка, казаха ми, че октомври-ноември ще изкарват нови модели  ;) Но пък всичко е въпрос на вкус, както знаем.
Още нещо- другата седмица се надявам най-накрая да стигна до съвета за запазване на дата и да видя може ли отсега да се запазва за март месец. Защото други момичета бяха споделили /за София май/,че от януари се записва за следващата година.
Като имам информация, ще споделя.

Допълнение: Препоръчаха ми току-що някаква гримьорка, презентирала продуктите на Ревлон, Буржоа и Римел. Казвала се Десислава. Ако на някой му трябват спешно координати- ще попитам, защото аз не бързам засега.  ;)

Valentinka:
Мерси много Теди :*зна4и тъкмо на време за роклите:)

mirmar:
Ей сега се връщам от ритуалното. Казаха ми, че е рано отсега да се записваме за месец март, затова да дойдем след Нова година. Цена на ритуал с музика- 80лв., без музика- 60лв., става въпрос за съботен ден. Плаща се една седмица преди датата, като донесеш медицинските. Ама трябвало и в Общината да се ходи, като отидем след Нова година, ще кажат какво точно се прави.

Valentinka:
Avva, напрабо си супер, много ти благодаря за информациата, а има ли срок за медицинските или може о6те ноември да си ги направим?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница