Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:47:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част  (Прочетена 185737 пъти)

yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: март 05, 2012, 15:16:52 »

И на мен не ми се искаше да даваме толкова пари, но с големите столове в Романс няма да се съберем, а малките са им червени и не ми пасват, затова отиват 300лв за калъфи и панделки.

Аз исках и свещи, а те не могат да се поставят без поставки и така набъбна още.

Но, може да сложите само много цветя - за по 10лв могат да ви направят красиви букетчета по 2 на маса това са 160лв-180лв.
Освен това Романс поне за моя вкус е малко натруфен, особено с тези полилей (как се пише това), така че и даже без украса е много стилен smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: март 05, 2012, 15:29:52 »

точно затова го харесах-на мен си ми харесва много и без мн. украса
Всъщност там бяхме на сватба на наши приятели (в една година ни се беше паднало да бъдем на 3 поредни сватби  tease ) и още тогава го харесах.
Като отидохме да го запазим (още ноември) се чудих за столовете, но като гледах снимки от нашите приятели те не са слагали калъфи и осъзнах че всъщност някои неща хич не се забелязват-вярно, че е много красиво, аз също искам много цветя и разни др. неща (но не ми се харчат пари за това).
И щом аз дори не помня на тяхната сватба дали е било с калъфи или без (важно е настроението  smile ), викам си ще минем и без тях.
Ние ще бъдем към 60 макс 70 души и сигурно няма да са мн. масите...
Активен
sirenia
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #347 -: март 05, 2012, 15:41:31 »

Мерси, момичета! smile
Наистина колоните са голям проблем....
Мерси за идейка за коктейлната зала на Капитан Кук, въобще не знаех, че има такава - обезателно ще е погледна!!!
Никой ли не е бил на сватба в този Одесос..отчаяно искам да чуя мнения за там....знам, че не ресторанта прави сватбата, но все пак..... Wink
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: март 05, 2012, 16:04:23 »

Оо тогава големите столове са ви супер.

Ние варираме между 100-110 човека и не става с тях, на място за 2 големи слагат 3 малки, просто са по-масивни и обемни големите.
Аз въобще не мислех да слагам калъфи и си бях придвидила 800-900лв бюджет, но с толкова хора няма как sad

Едни приятели бяха в Одесос и казаха, че след ремонта е ок залата.
Нещо обаче имаха коментар за обслужването. Не се сещам какво, но ако я видя ще я питам.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: март 05, 2012, 22:05:26 »

Момичета, имате ли информация за сватбите в новия хотел-галерия - цени, условия? Интересно ми е, понеже е ново място, но предполагам че може би ще е доста скъпо, за това питам, може да е вариант за някоя от вас?
http://graffithotel.com/bg/activities/
Аз в събота ще бъда там на фирмено парти, мога да дам отзиви като обстановка.
« Последна редакция: март 05, 2012, 22:09:12 от Milataaa » Активен
anelia_
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #350 -: март 05, 2012, 22:43:18 »

_Ezra_ - за агенция, която е по-евтина, можеш да погледнеш сайта на Никол. Много са добри. Всъщност не, че е толкова по-евтина, просто според бюджета ти, ще ти предложат варианти.

Sirenia  - За ресторант Одесос - и след ремонта не ми харесва - има колони и ми е малко тъмен и тесен.

А за калъфите като цяло - много са скъпи, това са направо грешни пари:(, но пък е красиво и все пак не мога да си представя да дам 300 лв. за калъфи, а да нямам фото и видео. Една приятелка ще си облече столовете за по 4 лв/стол, което е скъпо, а няма да има видеооператор на сватбата, защото не можела да си го позволи.  Oh my ... направо не мога да повярвам - то само снимките и филма остават след това, а кой ще и заснеме красивите столове???? Нооооооооооо всеки с различни разбирания, така, че:)smile
Активен
iravl
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #351 -: март 06, 2012, 12:34:24 »

Здравейте,

Моля за съвет, препоръчайте ми фотограф за сватбата. И аз незнам защо се мотах толкова, но сега се оказа, че за нашата дата всички по-известни имена, които се спрягат тук (Леземан, Ангел Ненов, Фотеви, Студио Ка) са заети. Започвам сериозно да се притеснявам, ако някой може да препоръча професионалист, който е не толкова популярен, но пак се справя добре ще съм много благодарна.
Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #352 -: март 06, 2012, 13:04:23 »

Здравейте,
На много места в сватбените агенции има снимки от сватби в резиденция Евксиноград. Някъде във форума съм срещала 5000 лв. разрешение от Министерството, но все пак някой лично интересувал ли се е какво предлагат и колко излиза подобно нещо. Ще се радвам на всякаква информация.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: март 06, 2012, 13:36:43 »

ира кога ви е датата?
Активен
iravl
Ентусиаст
**

« Отговор #354 -: март 06, 2012, 14:13:32 »

07.07.12, и понеже явно е особена дата вече всичко е заето...
Активен
Viki_mpv
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #355 -: март 06, 2012, 14:40:47 »

Здравейте!
Аз съм Вики от Make up pro Varna. Извинявам се, че ще отклоня за малко вниманието от разискваните в момента теми, просто моя близка ми показа последния коментар от темата, засягащ името ми и след като го видях, не мога да остана безучастна.
Искам първо да изразя съжалението си, че Yara се е почувствала неудовлетворена от начина, по който се е възприела след пробния грим и цялото преживяване е оставило в нея противоречиви емоции и вярвам искрено, че тя ще намери “нейния” гримьор. Пожелавам й успех!
Наистина се опитвам да постигна баланса между очакванията на клиента, качество и издръжливост на грима и собствените си критерии, но признавам, че не е лесен този баланс и понякога не успявам, за което се извинявам. Всеки е индивидуалност, със собствен стил и поглед, затова ясната и наврменна комуникация е от изключително значение, както и това, човек да общува и работи с хора, с които е на едни вълни, процеса е двустранен. В този смисъл, за мен няма нищо по-естествено от това един клиент да пробва различни варианти, докато открие този, който е на 100% удовлетворяващ за него и ако случайно съм аз този вариант – добре, ако не - пак е добре, защото това означава, че сме разбрали, че нямаме сходни виждания за нещата и те няма да се получат по оптимален начин.
Последно само, бих искала да спомена, че работя с професионални марки и специално фон дьо тените, които ползвам са на Kryolan, световно призната марка, която се използва и от най-изестните гримьори у нас като Кирил Чалъков, Джулия и много други. Включително поне една от известните колежки във Варна я ползва. Естествено всеки продукт си има предимства и недостатъци, независимо колко е скъп и известен, но за себе си съм преценила засега, че това е най-доброто, като продължавам да се информирам и изпробвам нови варианти постоянно.
Всичко, което правя, го правя за удоволствие, вдъхновение и други взаимни положителни емоции, така че за мен е много важна усмивката и на лицето отсреща.
Извинявам се, ако съм досадила и благодаря на всички, които споделят мнение за мен и колеги, мисля че това е много полезно! Пожелавам успех и много любов и преди и по време и след сватбата  heart.
Активен
anelia_
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #356 -: март 07, 2012, 00:44:25 »

Viki_mpv - Вики, толкова сме различни хората, с толкова различни мнения и предпочитания. Не се притеснявай! Едни харесват едно, други - друго. Не е станало кой знае какво, че някой не се е възприел. Нито ще е първия, нито последния:)smilesmile Успех в превръяането на булките в още по-красиви:)

iravl - кой ти е видеооператор - може би той ще ти препоръча някой, с който работи.
Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #357 -: март 07, 2012, 09:35:55 »

Здравейте, момичета,
някой има ли повече информация относно хотел Палас на Сл.ден, как са кувертите, има ли възможност за изнесен ритуал?
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: март 07, 2012, 09:45:37 »

zp_70 Нашата сватба беше там, ние останахме много доволни. Още инфо на лични ще ти пратя...  smile
Активен
iravl
Ентусиаст
**

« Отговор #359 -: март 07, 2012, 09:50:40 »

Да, мога да ти кажа за Палас, тъй като и аз го проучвах - кувертите излизат около 50-55 лв, според избраното от вас по менюто. За да направите изнесен ритуал - 400 лв наем на терасата. Предлагат и калъфи за столовите - 3.5 лв/бр. Такса внос алкохол - 1.5лв/човек. Overtime за ресторанта - 86 лв./час. Това е информация от преди 2 месеца, тогава ме предупреждаваха, че може да има 5-10% завишение на цените по менюто, затова е по-добре да се обадиш и разпиташ на място на настоящите условия. Успех
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: