Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:21:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част  (Прочетена 185442 пъти)

kristinass
Ентусиаст
**
Публикации: 57

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: март 01, 2012, 18:18:53 »

Радвам се за всички булки, които са намерили своята рокля Wink Някой да има идея защо не мога да изпращам лични съобщения...?  angry
Активен
nniiqq
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #331 -: март 01, 2012, 19:52:25 »

Момичета, моля споделете си мненията за сватбените ритуали в църквите във Варна. Св.Атанасий е заета за моята дата и много се затруднявам в избора си.
Активен
Marina12
Любопитен
*
Публикации: 29

Бъдещата съпруга ;)

« Отговор #332 -: март 01, 2012, 23:52:26 »

Радвам се за всички булки, които са намерили своята рокля Wink Някой да има идея защо не мога да изпращам лични съобщения...?  angry
Аз също не мога...  sad sad sad
Активен
miroslava_kalin
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #333 -: март 02, 2012, 16:38:48 »

Нашият църковен ритуал ще е в катедралата, чувала съм доста добри отзиви... надявам се и нашите впечтления да са добри! priest
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #334 -: март 03, 2012, 17:37:34 »

Момичета, моля споделете си мненията за сватбените ритуали в църквите във Варна. Св.Атанасий е заета за моята дата и много се затруднявам в избора си.

Нашата ще е там, колебаех се м/у нея и Малката Богородица. Там е хубаво, малко и уютно. Знам, че свещениците, които служат в Св. Атанасий, служат и в Малката Богородица. Успех в търсенето!
Активен
nniiqq
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #335 -: март 03, 2012, 21:26:26 »

Днес си запазихме Катедралата ,така че сложих карай на колебанията smile Мерси момичета и Ви пожелавам весела и изпълнена с незабравими  мигове сватба smile
Активен
sirenia
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #336 -: март 04, 2012, 23:32:21 »

Здравейте, момичета!
Реших и аз да се регистрирам, за да ви поразпитам това-онова и да си помагаме взаимно good
Нашата сватба ще е на 07.09.2012г. yahoo
До сега си имаме...кумове:), фото/видео (Венци и Живка - Фотеви, големи пичове), водещ (Митко Горчев) и ДиДжей.
Основния проблем е, че още нямаме ресторант....просто в чудо се видях с тия наши ресторанти...Сватбата ни ще е около 100 - 120 човека. Като цяло ми се иска сватбата да е във Варна, а не по курортите...мисля си за Димят или Ресторант Варна - Одесос. От Димят имам лични впечатления - харесва ми, била съм на сватба там. От Одесос обаче не, оня ден ходихме да гледаме ресторанта, приятелят ми го хареса, но аз съм нещо резерве...има едни големи колони по средата..и все ми струва, че няма да има видимост, особено по отношение на сватбената програма. Моля ако някой е бил  на сватба там да ми каже как протича, става ли купон, вижда ли се всичко..?
Благодаря ви, момичета...направо вече ми писна да мисля по въпроса с ресторанта. Варна уж голям град, а една най-обикновена правоъгална зала, без колони и др. г-образни "екстри" няма...егати мъката!  Cow-boy
Активен
anelia_
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #337 -: март 05, 2012, 14:16:19 »

Виждам, че има добри отзиви за Фотеви във форума и затова като търсех видеооператор и фотограф започнах от тях. Но не останах впечатлена от срещата ни. Хм..
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: март 05, 2012, 14:29:19 »

Има и лоши мнения за тях, но всеки си решава  good аз лично не бих ги наела

Аз съм в чуденка кога да питам за украсата в някоя агенция. Искам живи цветя да има и драперия на сватбената маса.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: март 05, 2012, 14:42:48 »

Ezra, понеже сватбата ти е във високия сезон, гледай да се ориентираш по от рано.
Ние агенцията я ангажирахме още през ноември.

Има много добри агенции с много красиви украси, потърси из сайтовете им какво ще ти допадне най-много и се срещни поне с 2-3, за да ти дадат оферти.

А за ресторантите -дааа колоните са проблем почти навсякъде. Като вариант без колони се сещам за Адмирал, но той не е в града. В Димят имат май само 1 колона, така че е добър вариант, а и кухнята им е много добра.

Да споделя, че бях на грим при Вики - не бих казала, че съм доволна, на снимки е ок, но на живо съм като с маска, не бих могла да се покажа така пред хората.  И после като си гледах снимките червилото и ружа не бяха в тон със сенките... Аз имам малко пори на бузите, но лицето ми е чисто и не се забелязват особено, но с този грим бяха направо очеизвадни.

С една дума не се харесах  sad
Запазих си час при Кристина за другата седмица и ще видим какъв ще е резултата там
« Последна редакция: март 05, 2012, 14:48:09 от yara » Активен
kristinass
Ентусиаст
**
Публикации: 57

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: март 05, 2012, 14:57:50 »

yara,
колко време ти издържа пробния ?
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: март 05, 2012, 15:00:19 »

ще стискам палци  good
и аз така си мисля, че за моята дата трябва по отрано...

А пък за Димят-били сме на сватба с милото там и да ви кажа, че бяхме на такава маса че нищо не помня от игри и подобни-нямаше много видимост...  huhhuh.gif до колкото помня тая една колона е точно по средата -ужасс!
слагам една снимка в галерията да видите как се падаше на тая сватба масите и примерно рязането на тортата

yara,  ти къде и за каква сума записа украса на `романс`  give_rose

П.С. много е голяма снимката и не се качва, така че няма да я слагам  give_rose
« Последна редакция: март 05, 2012, 15:09:49 от _Ezra_ » Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: март 05, 2012, 15:07:37 »

Ами гримираха ме сутринта и махнах грима към 4ч. Като трайност за 6ч беше добре.. предполагам, че и за повече щеше да е ок.

А за украсата, при Наталина е, даде ми оферта в зависимост от това, което искам, но тепърва до 2 седмици ще се срещаме с цветаря да уточним цветята.
Заложила съм бюджет от 1 200лв, вкл калъфи (само те са 300лв), украсата от Наталина, цветя за ресторанта, за колата, моя букет и за 6-7 бутониери от истински цветя

Пак ги смятах миналата седмица и мисля, че почти ще се събера:) може би с още 50лв отгоре.
Активен
iravl
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #343 -: март 05, 2012, 15:11:11 »

Здравейте,

За ресторант без колони във Варна се сещам за коктейлната зала на Капитан Кук и ресторанта на хотел Вентура в Аспарухово. От залата на Капитан Кук се вижда морето, макар, че е въпрос на вкус, за нея приятелят ми каза, че не иска да гледа крановете на пристанището  huhhuh.gif
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: март 05, 2012, 15:11:38 »

Аз съм доста далеч от тази сума, искаме нещо изчистено и по-евтино, но съм сигурна че при вас ще стане супер  give_rose просто ние не мислим с милото да харчим много за сватбата.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: