Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:43:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част  (Прочетена 185464 пъти)

iravl
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #285 -: февруари 16, 2012, 16:40:09 »

Здравейте,

след много обикаляне и умуване, сведохме избора до 2 ресторанта - Хоризонт и Елена на Зл.Пясъци - Кристалната зала. Знам, че като се украси всяко място ще стане празнично, но моля момичетата, които имат опит в подобен избор да ме посъветват в тази дилема - мнения от всяка една гледна точка ще ми бъдат много полезни.

Поздрави smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: февруари 16, 2012, 16:43:26 »

Между двата ресторанта аз като че ли клоня по към Хоризонт.Елена ми е малко като в дупка,има неудобство и с това че е на Златни.Хоризонт пък според мен е кофти ако има вънка на терасата външни хора.
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #287 -: февруари 16, 2012, 20:54:55 »

Днес говорих с DJ Дидо, беше зает. Тито пък имал запитване за тази дата, чух, че са добри. Но Тито си знае цената smile
Срещнахме се с Willy и ... имаме победител! smile Искрено се надявам всичко да е ОК. Много печен изглежда.
Благодаря на всички за помощта!  give_rose
Очаквайте включване от мен по други въпроси smile
Активен
iravl
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #288 -: февруари 16, 2012, 22:14:18 »

girlinblue182, вие за коя дата сте? с Willy и ние се срещнахме, много добро впечатление ни направи.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: февруари 16, 2012, 22:29:52 »

Кристина Славова е гримьорка. 
Тито е водещ - да. Точно това имах предвид ползвахме в комбинация - Тито за водещ и Alex за DJ. Много от гостите ни бяха много впечатлени от Тито, много свежо чувство за хумор, винаги се включваше на място, а Alex e такава душа...При нас за съжаление нямаше много възможност да се изяви - понеже бандата, с която свири съпруга ми бяха на сцената през повечето време, но Alex в паузите пускаше страхотна музика, приятелите ми бяха много доволни, изцяло се съобрази с нас, но ако е само той като Dj  и водещ - аз за съжаление нямам наблюдение. При нас беше лудница - група на живо, Dj и водещ. Реално нямаха много време всички да се изявят както подобава за тях, но беше страхотно...При нас се оказа, че толкова неща бяхме подготвили, че времето от 19 до 2 вечерта не ни стигна...народен ансамбъл - бяха уникални, игри с нас, Dj, група...На следващия ден си поръчахме от сватбеното меню, за да го опитаме, нямахме време и вода да пием smile Бях чувала, но не вярвах, че ще е чак така smile
Активен
nniiqq
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #290 -: февруари 19, 2012, 13:13:57 »

Здравейте момичета smile Искам да попитам дали някоя от Вас е била на сватба в църквата св.Петка и с какви впечатления сте ? Много ми харесва бракосъчетанието в св. Атанасий, но за съжаление няма свободни часове там за моята дата. Приятен ден smile
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #291 -: февруари 19, 2012, 19:10:13 »

Искам да попитам дали някоя от Вас е била на сватба в църквата св.Петка и с какви впечатления сте ? Много ми харесва бракосъчетанието в св. Атанасий, но за съжаление няма свободни часове там ...

Относно Св. Петка - не е лоша църквата за сватбен ритуал, но зависи кой ще е свещеника и дали ще има хор. Понякога много бързо ги изкарват сватбите (има един мънкащ поп) за 10-15 мин. и допускам, че може да не ви хареса. За Св. Атанасий си права, че е хубав ритуала и вярвам, че ти е харесал. Тя е най-предпочитаната църква във Варна. Провери и в други църкви. Успех в търсенето!  smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: февруари 19, 2012, 23:14:50 »

Аз след чуденка май се насочих към Вики от мейкъп про за грим, сватбата ни е на 08-09, според вас кога трябва да се запише час най-късно?  give_rose
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: февруари 20, 2012, 11:26:26 »

_Ezra_,
Супер, че си се насочила към Вики!
Най-късно час за какво? За пробен грим ли? Аз не си спомням колко по-рано беше пробния ми грим-гримьорката ми каза кога да отида и си спомням, че ми каза да отида към 10 и 30-11 часа преди обяд, за да може да видя как ще издържи грима през деня (защото сватбата ни беше лятна).
Много искам да видя пробния ти грим при Вики - ако можеш качи снимчици след това  give_rose
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: февруари 20, 2012, 11:34:04 »

Здравейте,

Ние стигнахме до менюто и до тортата.
За съжаление от ресторанта изказаха много негативно мнение за последните торти, които са получили от L'amore и за съжаление подобно мнение имаше и в други форуми, а аз се бях спряла на тях.
Някой има ли впчеталение от тортите на Юнилел, Краев експрес и Финиди?
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #295 -: февруари 20, 2012, 12:01:26 »

Аз досега не съм получила нито едно оплакване или дори най-малката критика по отношение на тортите на Ламор, последната която поръчах от там беше за рождения ми ден на 03.01 тази година - беше изключително вкусна и изглеждаше точно като на снимката от интернет, която изпратих по мейла. Би ли споделила какво точно негативно си чела за тях? Интересувам се от една страна защото почти само от тях поръчвам за всичките ни сватби, и ми се иска да избегна евентуални негативи, а от друга страна поддържаме много добри отношения, и ако наистина има някакъв проблем, ми се ще да ги предупредя и да го отстранят своевременно, за да не си развалят имиджа и да губят клиенти, защото са наистина прекрасни и като хора, и като професионалисти...
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: февруари 20, 2012, 12:15:37 »

Преди две седмици хапвахме торта за Рожден ден от там и беше страхотна.
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: февруари 20, 2012, 12:27:28 »

Казаха, че на два пъти им се случвало младоженците да твърдят, че тази торта не е от Ламор и не е това, което са поръчали и са ги водили да им покажат в кухнята, че тортата е доставена наистина от тях.
Отделно, ако прочетете форумите за детски торти има доста подобни мнения и то от различни години.

В ресторанта на 2-3 пъти им се е случвало високия сезон да получават торти, които в сърцевината са замразени.
Това последното съм го чувала и от друго място.
Искам да отбележа, че изказаха мнение за още две фирми, че напоследък качеството им било занижено Крамер и Гес, в смисъл не е било целенасочено към Ла Мор, но мен конкретно това най ме заинтересова.
Освен това казаха, че наистина преди са им били много добри тортите, но последната година оплакванията за тях са били много.

Никога не съм опитвала техни торти, но честно казано с такива мнения не ми се рискува...

Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: февруари 20, 2012, 12:42:30 »

И аз май бях чувала такива мнения, а пък и аз натам се насочих - с милото искаме да има основна торта неголяма и малки тортички.  Яра, в кой ресторант ти го казаха?
Като чето назад теми ми се струва, че за запазване на час за грим е нормално 3 месеца преди датата, може би горе долу тогава и пробния. ще кача снимки, разбира се  girl_wink give_rose
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: февруари 20, 2012, 14:58:04 »

Нашата сватба ще е в Романс и ние специално ги попитахме за мнението им относно тортите, които са били за предходни сватби.
Не са тръгнали да критикуват без да им е поискано мнение. Споделиха, от кои места са били най-много доволни гостите и младоженците и от кои не.

Само не искам сега да им създавам неприятности, Денито , моля те да не коментираш точното име на ресторанта пред Ламор, защото и за напред предполагам ще имат много сватбени торти доставяни от тях.

А за грима  shok, че аз съм доста закъсняла вече???
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: