Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:45:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185467 пъти)
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #255 -:
февруари 10, 2012, 13:41:17 »
reniBG
,
Ето телефон на Маруся: 0899/557-812. Не знам дали си ходила при нея, но имай предвид, че Маруся прави малко по-силен и опушен грим. Аз я избрах за сватбата(за съжаление и аз като
Milataaa
разбрах късно за Вики) и ти препоръчвам задължително да си направиш пробен грим. Защото моя сватбен коренно се различаваше от пробния и слава богу - пробния ми беше само в черно и лилаво и доооста силен, което не ми се понрави и и казах да ми направи по-омекотен за сватбата без никакво черно(защото аз съм с много светла кожа и светла коса и черното ми стои много строго и остро ако се прекали).
Ако имаш възможност, бих те посъветвала да си направиш пробен при Маруся и при Вики и ще разбереш коя е подходящата гримьорка за теб. Успех!
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #256 -:
февруари 10, 2012, 14:12:34 »
Здравейте:)
За Марусия - виждала съм нейн грим за сватба - хубав, но приличаше по-скоро на маска... все едно не беше същия човек.
Аз лично няма да се гримирам при нея. За мен по-важното е да съм естествена, свежа и да имам хубава кожа, а не да съм нещо, което не съм.
Чудя се между Кристина и Вики....
Малко
В голяма чуденка съм как да си избеля малко зъбите... Имам много пломби, вкл 1 предна и зъболекарката преди време ми беше казала да забравя като цяло за избелване на зъбите, защото още повече ще ми се увредят.
Но ми се иска все пак да имам хубава усмивка за сватбата... някой от вас правил ли е нещо?Някоя ефикасна паста, гел... все си мисля, че поне леко могат да се известлят....
«
Последна редакция: февруари 10, 2012, 14:14:38 от yara
»
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #257 -:
февруари 10, 2012, 21:45:24 »
Относно Маруся - аз също поради твърде черният и силен пробен грим се притесних сериозно, за това се отказах и от нея. Въпреки, че не съм привърженик и на идеята гримът за булка да е почти незабележим. Просто гримьорът трябва да умее да разбере твоите предпочитания, да подчертае красивите ти черти и прикрие недостатъците ти, също съм против ефекта 'маска'. Мен Кристина Славова ме спечели с това, че отидох при нея гримирана, нямах време от работа да си изтрия грима, тя веднага разбра какъв тип грим харесвам, направи ме различно, но и уважи моя стил...Вики я срещнах случайно в магазин за козметика, не знаех, че е тя, бях чувала за нея от форума, спечели ме с поведението си, тръгнах си широко усмихната и с идеята, че я познавам от 100 години. Отидох при нея за грим за фотосесия (коледна), направи го така, че на снимките се харесах много. Според мен истинският професионален грим си личи на снимките - да изглежда естествено, но и да подчертава чертите ти. Тук може да видите 2 мои снимки, естествено всичко е въпрос и на личен вкус:
http://bg-bg.facebook.com/photo.php?fbid=330861753593177&set=a.180981101914577.84618.180964538582900&type=3&theater
Относно избелването:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=418168
Скоро моя позната, която го практикува ми обясняваше за технологията, не останах с впечатление, че вреди...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #258 -:
февруари 10, 2012, 21:53:29 »
Милата-това ти ли си-много си красива пупу
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #259 -:
февруари 11, 2012, 09:00:29 »
Много си хубава.... май ще са насоча към Вики като те гледам:)
За избелването - много съм раздвоена, а и ако го направя ще трябва да сменям преден горен зъб, който да чукна на дърво от 7години не е мръднал, а го бях счупила и е граден и не ми се иска да го пипам.
Ще помисля още 1-2 седмици и трябва да реша окончателно.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #260 -:
февруари 12, 2012, 17:19:01 »
Маруся гримира преди 2-3г кака ми-стана красиво, но нейният (на Маруся) грим по ми прилича на фолк изпълнение, не искам да бъде тежък грима и за това се чудя за др гримьор...
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #261 -:
февруари 13, 2012, 01:14:44 »
Благодаря много, момичета
Пробният грим е точно за това, за уточняване на визията и да решите как ще се чувствате комфортно и красиви, не си го спестявайте. От всяка една гримьорка ще има доволни и недоволни, важно е да разберете коя ще ви накара да се почувствате най-красивата! Ще очаквам отзиви от вас!
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #262 -:
февруари 13, 2012, 10:54:55 »
Може ли бивши булки с опит да ми препоръчат добър фризьор за сватбена прическа ? Благодаря предварително.
Активен
smileee
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #263 -:
февруари 13, 2012, 11:52:47 »
Бих ти препоръчала моята, но ще се омъжваме в един и същи ден и много хора ще се правят при нея на този ден и не знам дали ще приема часове, но все пак , ако искаш пиши ми на лични.
Активен
Marina12
Любопитен
Публикации: 29
Бъдещата съпруга ;)
«
Отговор #264 -:
февруари 13, 2012, 13:48:44 »
Момичета, може би моят въпрос е много наивен,
обаче тъй като това е първият ми брак, не знам как преминават неща в ритуалната зала.
Каква е разликата помежду битов ритуал, класическата програма, програма с фолклорен ансамбъл, с музикален фон?
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #265 -:
февруари 13, 2012, 14:21:13 »
Smileee,
не мога да ти изпратя съобщение, би ли си проверила съобщенията да не си запълнила пощата и да не можеш да получаваш.
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
февруари 13, 2012, 23:02:34 »
Здравейте, момичета!
Моля, ударете едно рамо за DJ във Варна. От фотото ми препоръчаха трима, но ми е малко трудно да се доверя на това. Тримата са DJ Willy, DJ Румен Черкезов и DJ Петко Василев.
Не мога да намеря еднозначно мнение. Не ми се иска да има чалга (като го казвам, не искам да обидя никого, не повдигам темата За и Против), не искам глупави изцепки и много приказки, от които да не можеш да потанцуваш.
Моля, ако може да дадете съвет, ще ви бъда много благодарна.
Благодаря предварително
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #267 -:
февруари 13, 2012, 23:18:57 »
Цитат на: sofiq_vn в октомври 10, 2011, 10:33:34
Украса в р-та Мария от „Акцент „ само булчинска маса драперия отпред и платна за гръб на масата страхотна работа 100 лв.
Украса с живи цветя се доверих на една жена от цветята на пазар Чаталджа казва се Фани работи много евтино и направи страхотни красоти имам телефони ако някои се интересува Препоръчвам я, за 12 бр. икебани за всяка маса, украса за колата, украса за булчинската масата и булчински букет всичко това е с рози и лилиуми 110лв
Може ли телефон за връзка с дамата от Чаталджа?
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #268 -:
февруари 13, 2012, 23:38:08 »
Цитат на: girlinblue182 в февруари 13, 2012, 23:02:34
Здравейте, момичета!
Моля, ударете едно рамо за DJ във Варна. От фотото ми препоръчаха трима, но ми е малко трудно да се доверя на това. Тримата са DJ Willy, DJ Румен Черкезов и DJ Петко Василев.
Не мога да намеря еднозначно мнение. Не ми се иска да има чалга (като го казвам, не искам да обидя никого, не повдигам темата За и Против), не искам глупави изцепки и много приказки, от които да не можеш да потанцуваш.
Моля, ако може да дадете съвет, ще ви бъда много благодарна.
Благодаря предварително
За DJ Willy съм чувала, че прави страшен купон, но взема по-скъпичко. За Румен Черкезоз също бях чела много добри отзиви и аз самата исках да го ангажирам за нашата сватба, но на мен ми изигра номер, а след това разбрах, че това е просто някаква схема. Свързах се с него, уточнихме всичко и реших, че ще го ангажирам като си платя капарото. Когато дойде деня за среща, той звънна и каза, че много се извинявал, но на същата дата имал друг ангажимент, за който бил забравил, но че ми препоръчва някакъв негов колега, за когото не бях чувала нищо, нито бях чела из форуми. Та после друг диджей ми каза, че много от по-известните диджеи по този начин пласирали по-неизвестни като онези им плащали комисионна, че им дават работа. И така, просто имай едно наум. Третият диджей не го знам.
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #269 -:
февруари 13, 2012, 23:57:15 »
Благодаря за отговора!
Всъщност четох, че DJ Willy вземал 100лв. на час, което е доста, поне за нас, но знам ли до къде ще я докараме. А за Румен Черкезов прочетох какво беше споделила и ми направи много лошо впечатление. Сега продължавам да се ровя, големи хвалебствия за DJ Sunny, но там цените сигурно са космически, като се има в предвид, че ние си имаме вече фото и видео, а явно той има по-добри цени, ако всичко е от тях. Да си кажа честно, не знам...
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...