Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:21:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част  (Прочетена 185444 пъти)

aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #225 -: февруари 01, 2012, 14:34:39 »

Marina12,за хотел Аква ще споделя да не очакваш кой знае какво.За мен залата им за сватби е доста далеч от разбирането за красота и романтика.По-скоро е зала за семинари,кухнята също не учудва с кой знае какво.Там задължително трябва да се ползва и украса,мисля,че те предлагат такава.И като се насложат по-високите хонорари на участващите,като фото,видео,диджей от евтиния куверт не остава и спомен.От фирмите за кетъринг съм ползвала само За приятели,заради малко по-ниската цена е занижено и качеството,но не драстично.Говоря за хапките им,това съм си поръчвала,Бих препоръчала кетъринга на хотел Капитол,невероятни във всяко отношение!Но и аз мисля,че е за предпочитане да намерите ресторант,отколкото вила плюс кетъринг,ще ви заболи главата от цена!Успех в подготовката!
Активен
magi_to
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #226 -: февруари 01, 2012, 15:50:13 »

Съгла съм с aalko, и аз съм ползвала За приятели, малко по-евтино е наистина, но не съм възторжена от качеството. За нещо по-скромно е ок, но не бих ги ползвала за сватба, в крайна сметка искаш гостите ти да са доволни...
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: февруари 01, 2012, 16:46:52 »

Marina12 на мен не ми допада ресторант Аква.Цвета и е много специфичен и трудно носи на различни цветове сватби.Освен това като място ми е едно такова грозно-входа и мястото.Кухнята им не е лоша.Обслужването им малко куца.
От фирмите които си изброила аз съм за G-catering.

Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #228 -: февруари 02, 2012, 10:33:51 »

Здравейте, момичета,
Някой има ли впечатления от хотел Вентура, как се справят там, цени, снимки евентуално?
Активен
aalko
Ентусиаст
**

« Отговор #229 -: февруари 02, 2012, 10:42:13 »

Това е едно от най-хубавите места за сватбени тържества.Залата е просторна и много красива,кухнята страхотна.Цените са малко високи,но пък включват и сватбена украса.
Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #230 -: февруари 02, 2012, 15:11:03 »

Знаеш ли някакви подробности?
Активен
aalko
Ентусиаст
**

« Отговор #231 -: февруари 02, 2012, 15:25:58 »

Ами те имат сайт,можеш да го разгледаш.Иначе пиши на лични,мисля,че имам снимки от сватба там.
Активен
Marina12
Любопитен
*
Публикации: 29

Бъдещата съпруга ;)

« Отговор #232 -: февруари 02, 2012, 15:43:08 »

Благодаря всички за мненията, вашите впечатления са много важни за мен.
Вариант с хотел Аква отпадна, също защото от горе на всичко искат 50% предплата в 3 дневен срок.
aalko, мерси за съвет, свързах се с хотел Капитол, наистина, е много красиво и стилно място. Обаче, те ми написаха, че ресторантът им е само за 33 особи, за съжаление.  sad sad sad Ми препоръчат друг хотел - хотел Кабакум Бийч Резидънс. На снимки изглежда много просто, изобщо не съответства на моите представи за ресторант за сватбата. GROAN
Получих също офертата от Астера. В менюто няма нищо особено, а струва 45 лева на човек БЕЗ алкохолно! shok
Активен
aalko
Ентусиаст
**

« Отговор #233 -: февруари 02, 2012, 15:56:17 »

Марина,здравей!Имах предвид хотел Капитол като опция за мобилен кетъринг,именно защото хотелът е малък,но обслужването и храната са великолепни!Ресторант,който да е точно за сватби-хотел Вентура,написала съм отзиви за него!Пиши,ако имаш още въпроси на скайп-desita5010,с радост ще ти помогна,дори и само със съвет!
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: февруари 02, 2012, 17:24:33 »

Здравейте, момичета,
Някой има ли впечатления от хотел Вентура, как се справят там, цени, снимки евентуално?
Във Вентура съм била на коктейл и съм с добри впечатления за кухнята,обслужването и обстановката.Просторно е няма колони и като стил е доста красиво и изпипано.На коктейла беше с високи маси украсени и бар столове.Незнам как изглужда за сватба.
На Аспаруховия плаж и в парка може да се прави изнесен ритуал,има и църквичка наблизо която е красива и с красив двор.Може да съчетаеш всичко в едно.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: февруари 02, 2012, 17:51:13 »

За Вентура - цените не са малко скъпички, а режат глави! Има такси за внасяне на алкохол, кувертите им почват от 50-60лв.! Аз съм гледала снимки и видео на сватби там - тези сиви стени никак не са ми празнични и лично на мен ми идват в повече(макар че по принцип харесвам сиво). Ако сватбата е лятна - забравете да излезете за глътка свеж въздух - няма тераса, а залата, където се провеждат сватбите е на 2-3 етаж - може да слезете с асансьора долу и да излезете пред хотела, който е на пътя ... Освен това като говорихме с управителката ми направи впечетление как говореше за минали младоженци - едните какви грозни неща си били избрали, другите искали някакви прости цветя ..... за мен е недопустимо хора, които се имат за професионалисти да обсъждат по този начин пред евентуалните си бъдещи клиенти за миналите си клиенти  NO
Споделям моето лично мнение, а също и на едни бъдещи ладоженци, които преди седмица-две минаха оттам
Активен
simona77
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #236 -: февруари 02, 2012, 18:03:28 »

Вентура не е лоша залата, но за мен лично е немислимо лятото да забия гостите си в такова затворено отвсякъде пространство. Всеки ще се радва да е на въздух и затова бих търсила задължително вариант с градина или тераса за лятна сватба, даже евентуално нещо с басейн. Идните дни ще обиколя някои места - Вила Аква на Кабакум, Вила Марциана до Девня и Романс на Дружба. Ще споделя впечатления след обиколката. Ако някой се сеща за нещо друго подходящо ще съм благодарна, имайте предвид че държа на откритото и трябва да е за към 150 души. Айде до скоро и умната  girl_wink
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: февруари 02, 2012, 20:44:54 »

Здравейте, момичета smile Относно Вентура - сватбата на Destiny беше там, тя има темичка и беше споделила снимки, не знам все още видими ли са за всички, но тя ако се появи тук ще ви даде много ценна информация. Аз лично се влюбих в това място от снимките й - много класическо, красиво и стилно. Като условия - нищо не знам, изказвам впечатления от снимките й, може да прочетете мнението й в нейната тема.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,28504.0.html
Като ново място за мен се очертава вила Марциана, не съм ходила там, от Facebook разбрах за нея, красиво изглежда, но нямам отзиви. Лично пред мен дилемата за ресторант на открито с басейн стоеше преди почти 2 години smile  Нашата сватба беше 110 човека на Бриз 2 - доста спрягано име, даже когато видях хотела във всичките му кичозни цветове smile бях ужасена, но в интерес на истината с шатрите, украсата, факлите, салчетата от цветя в басейна и свещите се получи доста романтична обстановка, хотелът не се вижда на повечето снимки smile. Имам снимки в албума, за мен беше незабравимо, но аз съм пристрастна, а и всеки си има собствена визия за сватбата smile
За съжаление аз поне до днес не срещнах място за сватба, за което да кажа уау на 100 процента, винаги за съжаление се прави компромис с нещо. Примерно аз обожавам бледо лилаво, но на оранжевия фон на Бриз 2 беше немислимо smile Странички напред има доста изброени ресторанти, за съжаление в повечето случаи се повтарят имената, няма голям избор за Варна, това е истината, особено ако си ограничен в цената на куверта. Аз се бях влюбила в рибния ресторант на Слънчев ден, но за нашата година даже не работеше, бях гледала снимки на сватба, много красиво място край морето...Ако намеря снимките, които бях гледала в някакъв форум, ще ги кача. Ако се обърнете към агенции, те също могат да ви кажат подходящи места според изискванията ви. Бях чела тук варианти за хотели на Слънчев ден с красиви тераси, не помня как се казваха, но мисля с по-скъпи куверти бяха...За вила Аква съм виждала снимки от сватба на познати - но те си бяха направили шведска маса с кетъринг, само имаха наем на градината. Отвън изглеждаше доста красиво...Желая ви успех в търсенето на ресторант, много важна част от сватбата е това smile Дано ви се наложи да правите минимални компромиси!
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: февруари 02, 2012, 22:17:36 »

Бриз 2 ми допада да сватба на открито ,но си е риск.Иначе вече 3 събирания-служебни з апо 150 човека месец 07 се изкарали и беше старохотно.Обаче по някое време ми казаха да намалим-беше след 12 часа.Имахме и мн яко кариоки-незнам дали си е на Бриз или беше подсигурено.Около басейна доста хора изигахме.Имаше дансинг до бара.А вечерта завърши в басейна.
Активен
kristinass
Ентусиаст
**
Публикации: 57

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: февруари 03, 2012, 23:36:17 »

Сладурки,

ние вече запазихме всичко, което имаше да се запазва Wink Незнам защо се оказа такава дилема "другия" цвят на украсата за сватбата ни. Понеже в градината на ресторанта през лятото е много зелено и красиво, исках да е нещо изчистено - примерно екрю. НоО в един момент се замислих няма ли да е много постно и БЯЛО всичко...Въпросът е, че моите приятелки - които ще са шаферки ще бъдат с рокли в един тон с този ДРУГИЯ цвят на украсата. На Първият ни Bridesmaids meeting  решихме роклите им да са в един цвят - дълги, но различна кройка. Замислих се че много ще се обезличат с това екрю...Ако трябва да избирам цвят - то това ще е любимият ми - лилаво - с което не искам да обричам всеки стол, всеки воал, панделка салфетка с този цвят, защото все пак е сватба,трябва да е в бяло и с леки акцентчета ще се получи добре -  Мислех си, ако роклите им са в тон с букета ми ще е супер. Но как да избера плат за роклите на момичетата, като незнам какви отенъци на лилавото ще е съставен букета ми? (Хортензии). Струва ми се недоверчиво да избирам цвят по снимка на лилави хортензии от гуугъл.
 Също така, можете ли да ме насочите към магазини за платове във Варна?  pardon
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: