Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:35:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185719 пъти)
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #150 -:
януари 09, 2012, 13:35:15 »
Цитат на: smileee в януари 08, 2012, 22:13:46
Аз да ви се похваля момичета
Вече си имаме и Дж за събитието. Реших да се доверя на доволни познати и избрахме Дж Митко Фънка.
Здравей Смайл, аз също забравих да спомена Дж Митко Фънка (Димитър Николов). Добър е и не сте сбъркали в избора. Повече от 25 години е по сватби и младоженците са доволни.
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #151 -:
януари 09, 2012, 15:38:43 »
Колебаем се искам да съм възможно най-сигурна че времето ще е ок, но това е доста субективно. Надявам се да имат вариант да реорганизират нещата ако вали. Иначе да права си няма как да стане 2 сватби в един ден.
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #152 -:
януари 09, 2012, 16:10:10 »
zp_70
Наистина е много субективен и сложен въпроса с метеор. време. Но принципно има опция да се прехвърли тържеството в някоя от залите. При вас е идеално щом сте 80 човека мисля, че само в една от залите - Дива Августа се събират около 70 д. Ние много искахме сватбата ни да е на открито и ще рискуваме - вали - не вали там сме и това е
Според мен е по - вероятно да има валежи май - от колкото юли, но да не дърпам дявола за опашката -
Решението си е ваше - колкото до неприятните гледки по пътя - много ясно, че ги има - зима е. Ние ходихме през есента, когато още бе зелено. Много е красиво - точно както на снимките в сайта !
Между другото това пише в сайта : "Важно: На 08. 01. 2012 гурме ресторант Вила Марциана ще затвори врати за едномесечна творческа пауза до 13.02.2012 включително."
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #153 -:
януари 12, 2012, 10:08:28 »
kristinass
Да, видях информацията в сайта им. Бях чула от някой във форума, че вилата работи и организира събития само в петък, събота и неделя. Имаш ли информация дали това е така?
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #154 -:
януари 12, 2012, 12:30:47 »
Не съм много сигурна дали става въпрос за дните, в които организират специални мероприятия или изобщо за седмичното им работно време. За по - сигурно можеш да се свържеш с тях и да попиташ каквото те интересува. Знам, че сега на 14.02. правят нещо по - специално за празника, пада се Вторник, така че едва ли има някаква зависимост с дните от седмицата - за спец. събитията.
Активен
osobenoaz
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #155 -:
януари 15, 2012, 23:43:37 »
Подготовката и при вас кипи
На мен въобще не ми допада идеята за DJ, но явно е неизбежно. Някой използвал ли е услуги на трио или квартет музиканти за ритуала в ресторанта, за фон и озвучаване в началото на тържесвото? Една булка от форума спомена име на варненски музиканти, но каза, че вече са се разпаднали като група. Някаква актуална информация към днешна дата, обмисляли ли сте такъв вариант? Получих оферти и от други музиканти, но от други градове и засега съм в изчакване за информация на "местна почва"
Питате и за покани, ние засега сме изпратили покани само до кумовете, за гостите още не са раздадени, защото уточняваме детайлите. Ползваме услугите на ето тази фирма:
http://www.violet-bg.com/pokani.htm
Скоро започваме старателна обиколка на варненските ресторанти и хотели, че времето бавно напредва.
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #156 -:
януари 16, 2012, 14:52:05 »
Познавам квартет дамски,който озвучава изнесени ритуали и сватбени тържества,добре се получава като фонова музика!
Активен
iravl
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #157 -:
януари 16, 2012, 17:04:35 »
Здравейте,
При мен подготовката на сватбата е на никъде, избора на ресторант се превърна в голяма дилема. Първо си мислих за лятна сватба на открито, но тъй като и ние и приятелите ни са с деца, реших да не рискувам със субективния фактор време. Сега се колебая между няколко места и не мога да взема решение....Хоризонт (наличие на зеленина и дискотека за след това), Палас на Сл ден (хубава тераса), Мелиа, Хотел Елена за Зл. Пясъци (залата ми хареса, но е малко забита долу като в сутерен). Ще бъдем около 80 човека, моля, момичета, които са минали по моя път с избора, да ме посъветват при избора на заведение.
Услех на всички
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #158 -:
януари 16, 2012, 17:45:07 »
За малка сватба си бях харесала един ресторант Бялата Къща
http://www.white-house-varna.com/bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F.html
имат хубава градина, капацитета им е към 90 места.
Изглежда по-скоро уютно, отколкото изискано, така че прецени дали на теб лично допада.
За там съм чувала само добри мнения и за храната и за обслужването.
Активен
iravl
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #159 -:
януари 16, 2012, 18:22:16 »
Благодаря за предложението! Бялата къща ходих да я гледам, но аз искам да има и хубав дансинг, а там ми се видя тясно като се наредят масите...голямо мислене, а се притеснявам , че времето си върви....
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #160 -:
януари 17, 2012, 11:30:19 »
iravl
всички места, които си изброила са прекрасни локации за провеждане на сватбено тържество - и от към обстановка, и от към обслужване. Основна разлика между тях са цените на кувертите - има голяма разлика между Мелия да речем и Хоризонт. Преди да решиш кой ресторант най-много ти допада (или по-скоро с кои недостатъци на всеки ресторант си по-склонна да направиш компромис) разгледай и конкретните ценови оферти и дали са свободни за твоята дата. Казвам го, защото от опит знам че когато след дълго мислене и обсъждане най-после изберете идеалния за вас ресторант, а той се окаже зает или непосилен финансово, разочарованието е голямо и в този момент сте склонни да вземете решения, за които по-късно може да съжалявате (компромис с големината, цветовете и т.н., за сметка на "нормален" куверт или свободна дата, и обратното). За около 80 човека може да погледнете също Димят - страхотно обслужване, отлична кухня, добри условия, Голдън Тюлип (бившия Бизнес Хотел), Романс ...
Активен
yara
Сватбар
«
Отговор #161 -:
януари 17, 2012, 11:36:44 »
Относно
Димят
, искам да кажа, че кухнята и облужването бяха страхотни.
Изкарахме една сватба там.
Доколкото знам калъфите към столовете бяха безплатни, което все пак спестява поне 150-200лв.
Единственото, което нас ни спря е, че е на 2ри етаж и няма къде да излезеш, друго си е да има красива градина или басейн. Съвсем по друг начин изглежда като цяло атмосферата.
Сетих се и за
Естрея
, но за там нямам никаква представа относно цени, обслужване и условия.
«
Последна редакция: януари 17, 2012, 11:39:56 от yara
»
Активен
pipilopa
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #162 -:
януари 17, 2012, 11:39:25 »
Здравейте и от мен, момичета! Нашата дата все още не е определена, тъй като имаме затруднение в откриването на подходящият ресторант. Моля за помощ
Сватбата ще е около 180-190 човека, моля давайте предложения за големи ресторанти и според вас в Кристалната зала на х-л Елена ще можем ли да се съберем? Също така ако някои има идеи за място, където може да направим външна сватба, бях гледала едни снимки в Пертито на една сватба под една голяма шатра, но мястото не мога да разбера къде е, но е някъде към Калиакрия...Приемам всякакви предложения
Активен
yara
Сватбар
«
Отговор #163 -:
януари 17, 2012, 11:45:15 »
pipilopa
Според мен си гледала снимки от Thracian cliffs голфа. Аз ходя там от време на време по работа и наистина е много красиво и може да стане прекрасен ритуал.
Не знам какви са им цените за изнесен ритуал, но може да звъннеш на тези телефони
+359 58 510 528
+359 885 840 505
www.thraciancliffs.com
Другия голф BlackSeaRama
http://www.blacksearama.com/page.php?pid=1
e също добър вариант;
Оазис на Ривиера, тяхната цена е 200лв и разбира се Ботаническата градина в Балчик.
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #164 -:
януари 17, 2012, 11:54:14 »
pipilopa
в Елена ще се съберете, като използвате и страничната зала - със сигурност. Ако ти трябват контакти за там - свиркай. Друг вариант е Хоризонт, също Мелия и Адмирал (те имат ограничения в датите, в активния сезон не правят сватби), Палас мисля също може да ви събере. Друг въпрос е вече цената на куверта, както писах и по-горе - на Мелия започват от 60лв, докато в Хоризонт може да се съберете в да речем 35
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...