Бургас!

<< < (95/97) > >>

desy:
Здравейте!
Моята сватба ще бъде в Поморие през септември. Може ли да ми препоръчате в Бургас фризьор и гримьор, защото  аз съм от Стара Загора и нямам никаква представа?

KlaraFina:
Тъкмо се върнах от гримьор. Ще кача сминки другата седмица като се прибера. На първо четене мога да кажа, че момичето се справи много добре, само дето аз не се възприемам с грим и леко се шокирах в първия момент като се видях. После я помолих да махне грима под очите и стана мнооого по-добре, макар и според нея да е необходим заради снимките. Направо съм се шашнала, трябва яко да се мацотя до сватбата, за да се свикна с грим.
Иначе момичето ми гриммира двете очи по различен начин, добре усеща цветовете, има добра техника на гримиране, не ме гримира като фолкзвезда. Това мога да кажа за сега.

Супер много съм доволна от фризьорката на която попаднах (не случайно, разбира се). Ходих на пробна прическа два дни за по около 2 часа. Направи ми доста прически, въртя, сука, експериментира...На човек му става кеф като гледа с какъв хъс и желание работи. Преди сватбата пак ще отида, за да ми направи цялата прическа в завършен вид. И от там ще пусна снимки другата седмица.

Ако някой го интересуват координати, ще пиша на лични.

Kiksi:
Ох, мацки, най-накрая се включвам в любимата темичка, побърках се от работа и ангажименти, до сватбата остава месец и нещо, а аз съм до кривата круша :( Реве ми се направо, накрая пак ще претупам всичко  и на всичкото отгоре на работа не проявяват разбиране и само ми повтарят колко много време имало и ме затрупаха с ангажименти и през почивните ми дни, направо съм бясна, вече съм на ръба на силите си, всичко е за сметка на съня, имам адски сенки под очите - хронични вече, не знам каква майстор-гримьорка ще ми трябва да ги скрие :(

KlaraFina , ако можеш, дай координатите на твоята и ми пиши на лични колко взима, че вече взех и от бюджета да се плаша :(

За магазина на "Македония" - какво да кажа, супер са момичетата, да видим каква ли рокличка ще ми спретнат, че нали не мога да рисувам и идеята беше само в главата ми, дано да са ме разбрали какво искам. Само ми стана кофти, че ме викат на проба чак след 1 месец, а 1-вия път като ходих, ми казаха, че 3 седмици са достатъчни, но може да са претрупани от работа и затова.

За "Аз и ти" - роклята на сестра ми е от там, много са готини, ама и те са затрупани от работа и поръчаните от нея аксесоари например не бяха готови навреме, направо да кажа, че ги бяха забравили, ама много бързо реагираха  :bravo: Така че и за тях гласувам с 2 ръце, но моят фаворит остава магазина на "М акедония".

Kiksi:
Да продължа със споделянето с цел да ви надуя главите :), ама няма как толкова близки вече ви чувствам - настоящи, минали и бъдещи бургаски булки, че ако на вас не се оплача или похваля, няма на кой.

Сега малко мнения - за "Атаген" например, малко не ме кефи обстановката, но като кухня и обслужване е идеално, била съм на малка сватба там и беше повече от перфектно.

skylife, няма да сгрешиш с Парти Арт - 2, Дора много си разбира от работата, да не говорим, че е и идеална сватбоводеща, ако искаш да имаш такава. Сама ще се убедиш!

Сега мисля, че е време да се "разконспирирам" с цел да разберете откъде имам толкова впечатления. Милото има фирма за фойерверки и балонни украси и работи с доста сватбени агенции и аз като ходя да му помагам, съм добила доста впечатления. Досега умишлено не съм го споделяла, защото не искам някой да помисли, че съм влязла във форума да рекламирам фирмата на милото или да ви "зарибявам" с услугите им. Дори няма да спомена и името на фирмата и какво предлагат, ако някой иска да ми пише на лични.

Просто искам да помогна, като споделя моите впечатления. Най-добрите според мен са "Парти Арт 2", "Аз и ти", "Брилянтин", "Елит", за "Диаманти" не мога да кажа много, защото от скоро работи с тях и не съм присъствала, но когато аз ги посетих като клиент, а не като представител на фирмата на милото, направо останах очарована от тази прекрасна и разбрана Венелина !!! :bravo: @}->--

В общи линии моите впечатления са, че в Бургас всички агенции са добри и се стараят много, единственото ми негативно мнение е срещу "Парти сървис Крис" и то като клиент, иначе нямам представа, мисля, че работят добре, само съм виждала техни украси, преки професионални контакти сме нямали, но не ме кефят с надменното си отношение към клиентите, което вече бе коментирано тук.
"Кригея" са другите, от които имам косвени впечатления и то не положителни. По принцип не искам да коментирам, за да не се получи злословене срещу конкуренцията. Като организираха фирмените събития на предишната ми работа - резултатът беше невероятен като изпълнение, много големи професионалисти, но и те май са малко надменни и си "избират" клиентите. :( Казвам това, защото една приятелка, като ходи да ги пита за сватбата си , никакво внимание не й обърнали, а като разбрали, че ще иска само балони с хелий, директно я "отсвирили".

Та сега да не вземете да ме възприемете като сватбен агент, дошъл да ви се рекламира и да говори срещу конкуренцията. Просто аз работя нещо съвсем, ама наистина коренно различно, само помагам на милото, ако се налага и честно казано не мога да изказвам професионално мнение, това са само лични впечатления...

-Ади-:
Ти не искаш да рекламираш фирмата на бъдещият ти съпруг,но мен лично ако ме питаш се радвам :danceg:,че имаме някой вътрешен ,който може да помага с информация,защото аз лично искам да имам фоерверки на сватбата!
Инамерих в интернет само една фирма от Ямбол,при която основната заря е 300 лв. ,каквото ида означава "основна заря"! :\
Ако можеш да помогнеш с малко инфо.ще съм ти много благодарна! @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница