Бургас!
plamik:
KlaraFina, всичко добре, ама не мога да разбера едно - защо само ни зарибяваш какво си направила, фризьор, гримор и накрая - снимки като се прибера??????? :\ Не е честноооооооооооооооооооооооооооо! Аз съм такова любопитно човече, че вече нямам търпение да видя всички снимки. Така, че смили се малко над нас и пусни поне една снимчица, моля теееееееееееееее!!! 8P 8P 8P
Kiksi, спокойно! Едва ли някоя тук от нас си е помислила, че правиш реклама, но наистина е добре да има вътрешен човек. :P Сега мило момиче, се успокой малко. Тегли една майна на шефове и колеги и ако трябва излез в отпуска или болнични, ако не ти дават първото. Определено имаш нужда от почивка. Всичко ще се нареди и ще се справиш перфектно! *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*
desy питай ina-lemon за гримьорка - тя е много доволна от нейната. *THUMBS*
skylife:
Абе аз съм си супер доволна от Дорето, както вече доста пъти съм писала. Занимавам я вече повече от 2 месеца и сигурно съм и се обаждала с въпроси и промени по сватбата 100 пъти и никога не ми е отказвала. Даже и днес бях там и след поредните простотии с моите роднини и ревах сигурно половин час :'( Та е много готина. Отидохме да и занесем една покана, като имаше картонче за потвърждение, в което пишеше "Ще помага", " Няма да помага" и вместо срок за потвърждение - благодарност, че ще ни помагат. Все пак - да се изфукам и аз. НАЙ-НАКРАЯ имам от Захаро това което исках - пасти на 2 етажа. Не са доизкусурени, но се надявам за сватбата да ги направят. Както някои от вас значт - Захаро нямат кръгла форма, та ще са сърца, но много ме радват. Супер са сладки.
skylife:
Още...
skylife:
...и последно...
plamik:
skylife - страхотни тортички! :bravo: Убеждавам се, че "Захаро"-то си заслужава. Може и да нямат кръгли форми, но сърцата са мнооого по -хубави и нямат мечешко...... (ти си знаеш). :funny: :funny: :funny:
Навигация
[0] Списък на темите