Бургас!
Diavolitsa:
Didda не се притеснявай - новата книга е за 2009. Просто двойките за 2009 ни записваха на задната корица на книгата с резервациите за 2008. Бяхме около 4, ако не се лъжа и трябва сега да проверим, че са ни прехвърлили (както каза управителя - "за наша и ваша сигурност". Иначе ще сме в голямата зала, но има още време.
didda:
Цитат на: Diavolitsa в юни 13, 2008, 15:23:18
Didda не се притеснявай - новата книга е за 2009. Просто двойките за 2009 ни записваха на задната корица на книгата с резервациите за 2008. Бяхме около 4, ако не се лъжа и трябва сега да проверим, че са ни прехвърлили (както каза управителя - "за наша и ваша сигурност". Иначе ще сме в голямата зала, но има още време.
Аааа, ясно....
ами хубаво е, че сте запазили от рано - то в България е така, особено за голямата зала. Ние, когато запазвахме нашата дата /това беше февруари месец/, ни казаха, че за голямата зала първия свободен съботен ден е за ноември месец *crazy*.
Да ти кажа, говори още сега с управителя за цените на куверта, че както вървят все нагоре, нищо чудно до тогава пак да ги вдигнат! P-(
skylife:
Цитат на: stefanneli в юни 13, 2008, 08:06:32
добро утро :girl_wink:
skylife избрала ли си фирма за украсата? :[
виждала ли си снимки на ресторанта, от съфорумка ? :[
малко не по темата - търся шивачка, която да ми ушие сатенена рокля за лятото :DANCE:
Много се извинявам за късният отговор, но цел ден обикалям с мама по доктори.
Да - избрах си фирма за украса. Парти-арт 2. Аз съм си много доволна от тях.
Снимките на Университета, дето съм ги публикувала по- напред в темата са от техния сайт, защото ресторанта си няма нито сайт, ни нищо :no:.
stefanneli:
Цитат на: skylife в юни 13, 2008, 15:34:01
Много се извинявам за късният отговор, но цел ден обикалям с мама по доктори.
Да - избрах си фирма за украса. Парти-арт 2. Аз съм си много доволна от тях.
Снимките на Университета, дето съм ги публикувала по- напред в темата са от техния сайт, защото ресторанта си няма нито сайт, ни нищо :no:.
дано всичко да е наред *INLOVE*
чудих се дали 100 човека, ще сме добре там =]
колко е вашата бройка? :girl_wink:
skylife:
Ами 90-100 човека. Няма проблем - ще е нормално и няма да е тясно.
Навигация
[0] Списък на темите