Бургас!
Diavolitsa:
Охооо имаме си нова булка. Добре дошла Нели! Малко по назад в темата skylife е пуснала снимки от Университета, можеш да ги видиш.
KlaraFina какво те притеснява в "Аз и Ти"? А защо не пробваш и в Романтика. Ако искаш телефони ще ти пратя да им звиннеш да питаш дали могат да ти я поправят. Поне със сигурност имат опит с "голеееми" рокли.
Аз днес ще ходя до "България" да видя дали са ме преместили в новата книга, че ако не P-(. И "Диаманти" ще украсяват за сватба и тъкмо ще хвърля едно око и ще се видя с хората. 2 в 1 както се казва.
:offtopic:Поне се измъкнах от работа ( че съм и на лекар ) и гледам да свърша някои неща. Ще пища послекакво е станало.
didda:
Цитат на: Diavolitsa в юни 13, 2008, 13:45:26
Аз днес ще ходя до "България" да видя дали са ме преместили в новата книга, че ако не P-(.
Diavolitsa,
Каква "нова книга" има за България? Да не би да съм пропуснала нещо? :[ :[ :[
Ти в коя зала ще си?
stefanneli:
ina_lemon мерси @}->--
искам сатенена рокля, но определено не в жълто или зелено, а синьо =]
нямам идея за шивачки и цени, така че ако знаете ориентирайте ме :[
didda:
Цитат на: stefanneli в юни 13, 2008, 14:52:33
ina_lemon мерси @}->--
искам сатенена рокля, но определено не в жълто или зелено, а синьо =]
нямам идея за шивачки и цени, така че ако знаете ориентирайте ме :[
Ох, мила, идея си нямам за шивачки и цени .... не съм си шила неща от ... балната рокля, а това беше отдавна :[
Но знам със сигурност, че шият по булченските магазини. Например в магазина на Романтика на ул. Републиканска и
в булченския магазин на ул. Македония /Там Ина си ши роклята/, питай я за повече инфо.
stefanneli:
в понеделник ще ви затрупам с въпроси =] :P
за ергенското парти планове, съвети, препоръки и мнения? :[
Навигация
[0] Списък на темите