Бургас!

<< < (92/97) > >>

skylife:
Е, ние сме на 16 Август  8P 8P 8P

stefanneli:
добро утро  :girl_wink:
skylife избрала ли си фирма за украсата?   :[
виждала ли си снимки на ресторанта, от съфорумка ?  :[
малко не по темата - търся шивачка, която да ми ушие сатенена рокля за лятото  :DANCE:

ina_lemon:
Тази тема е за всичко бургаско, маце, тъй че споко-задавай си каквито искаш въпроси. За шивачка да ти кажа сега , аз ходя при Мария Диомова, намира се на ул.Републиканска, през една къща от детската градина.Шила ми е разни панталонки къси, и редовно и нося да ми поправя разни неща.Не взема скъпо и аз съм доволна, но нещо сложно не съм искала от нея де, така че......  :\ :\ :\

KlaraFina:
Момичета, насъбрала съм доста информация за споделяне покрай организацията, но ще пиша другата седмица като се върна вкъщи на спокойствие.

Исках да си купя кринолина с обръчите и да ми подгънат роклята, и разбира се отивам първо в магазина на Македония. Няма да престанат да ме изумяват любезните момичета там, които всеки път (втори за мен), знаят по-добре от клиента. Казаха ми да си купя фустата и да си подгъна роклята там, от където съм си купила роклята!!! Ако беше толкова лесно, аз щях ли да отида при тях?!

Отидох след това в магазина на Аз и Ти. Там бяха любезни, освен това са една фирма с магазина, който предлага рокли на Диметриус, т.е. имат опит с такива големи тюлени истории като моята рокля. Мисля при тях да ремонтирам роклята, вие какво мислите? Всякакви съвети и препоръки са добре дошли.

plamik:
KlaraFina , щом имат опит няма какво да се притесняваш.  *THUMBS* Важното е  роклята да стане така както ти искаш. Хайде разказвай до къде и как и защо? Не ни дръж в напрежение! :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница