Бургас!
Yana_Bah:
Миналата година по това време бях на сватба в Приморец в големия салон и си беше идеално. Може и за повече хора, но за 80 си е екстра.....
ina-lemon в коя църква и кога точно ти е сватбата.... Ако съм в Бургас ако нямаш нощо против да мина да те поздравя.....
bulyov4e:
Цитат на: dandania в юли 02, 2007, 18:40:43
Ех този наш Бургас...
Момичета незнам вие как се справяте с организацията, но за себе си реших - трябва ми сватбен организатор (сама няма да се справя)... Има ли такива в Бургас и ако да към кого ще ме насочите?
Благодаря предварително :)
привет, dandania! ето малко инфо от мен:
Сватбена агенция Диаманти - Венелина Клинкова, gsm: ********, ул. Абоба 14, зад Краставицата;
Сватбена агенция Елит - Радка Маринова, gsm: ********, тел. *********, кв. Меден рудник -ул. Балкан 56 и зад Свободния университет - Търговски център;
Бутик Jull - сватбена агенция, ул. Лермонтов 50, gsm: ********, ********;
парти агенция Арт-2, ул. Цар Самуил 48, *************, gsm: ********, ********;
парти агенция Кригея - ул. Възраждане 29,*******, *****, gsm: *******, *******
успех! *THUMBS*
Моля телефони само на лични, иначе се смята за реклама!
ina_lemon:
Цитат на: Yana_Bah в юли 03, 2007, 13:49:40
Миналата година по това време бях на сватба в Приморец в големия салон и си беше идеално. Може и за повече хора, но за 80 си е екстра.....
ina-lemon в коя църква и кога точно ти е сватбата.... Ако съм в Бургас ако нямаш нощо против да мина да те поздравя.....
Ама как ще имам нещо против, бе маце. На 14 юли, събота, в 15.40ч в ритуалната зала на Вардар, а в 16.40 в Св.Св.Кирил и Методий, това са часовете. Ще ме познаеш много лесно, аз ще ъм онази с късата рокля с панделката, дето е повече плажна отколкото булчинска, ха-ха-ха.Ще се радвам да се появиш.
bulyov4e:
:[извинявам се за телефоните, но който иска - нека ми пише на лични!
мимето:
Здравейте за първи път пиша във форума, но съм много възмутена от магазина на ул."Македония" Отношението на персонала там е ужасно нагло и грубо.Поръчах си поканите от там и какво да ви кажа върнах ги веднъж защото бяха пбъркали името на кума и имаше грешка в датата, а вторият път когато отидох да ги взема отново имаше грешки. Съжалявам че нямам време да ги върна още веднъж. И на всичкото отгоре дори не ми се исвиниха,дори не се опитаха да замажат положението а точно обратното ,държаха се доста грубо и нахално!
Моля пишете само на кирилица!
Навигация
[0] Списък на темите