Бургас!
kakalinka:
Здр ina_lemon,
каква ти ориентация - аз нямам представа от нищо, опипвам почвата, още повече че не съм от Бс, а от Варна. На 15.06 заминавам и ще му мисля, но все пак искам да знам това онова. Прочетох добри неща за хотел Аква- добър куверт, нощувка, украса от тях ....нощувките са ми важни- повечето гости също не са от града..............това е ......всяка информация ми е безценна.....като започна от това дали са същите цените за ритуалната зала каквито са посочени в една от темите нещо от рода на 80 лв. - през булчинските магазини до.....................даже незнам до кое!!!!!!!!! :[Затова ще съм искрено благодарна на всеки, който ме може да ме "светне".
ina_lemon:
Ритуална- 85лв, църквата Кирил и Методий - 101лв, интересна калкулация е това последното левче, но си е така. Ако искаш ти питай какво точно те интересува аз ще ти кзвам, а и тук има и други момичета от Бс, които също ще ти помогнат. Споко!
kakalinka:
Много се радвам, че има кой да ми помогне... *YAHOO*
Тази църква Кирил и Методий е до ритуалната, нали. Доколкото знам тя е най-"вървежна"...но майка му държи да се затваря по време на церемонията ..........супер дребна подробност, но жената държи на това а незнам дали го правят там.
Разглеждах няколко магазина за рокли - стана ми странно, защото моделите са общо взето едни и същи а цените варират от 250 до 450 и нагоре....разбирам, че всичко идва от материята и качеството на изработката , но и в двете не забелязах чак такава разлика.................къде да търся добри неща?
bulyov4e:
в Бургас, доколкото съм запозната, салонът на модна къща Princess е на същото място като агенция Диаманти- ул. Абоба 14, зад Краставицата. аз лесно го открих! модната къща предлагат чудесни неща, но тъй като аз съм си наумила разни неща и за цена, и за модел-реших да си шия, но тук, в София! излиза ми по-евтино отколкото ако купувам бутикова рокля! препоръчаха ми шивачка, но за Бургас не мога да кажа шивачка! Инка мисля,че ще си шие сладката къса рокличка-нека тя да каже за някоя добра шивачка!
dandania:
Ех този наш Бургас...
Момичета незнам вие как се справяте с организацията, но за себе си реших - трябва ми сватбен организатор (сама няма да се справя)... Има ли такива в Бургас и ако да към кого ще ме насочите?
Благодаря предварително :)
Навигация
[0] Списък на темите